סיפאפ פורום ישראל - ביטוח חיים, אבדן כושר עבודה ודום נשימה...
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 ביטוח חיים, אבדן כושר עבודה ודום נשימה...
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

cpapman
חבר חדש

52 הודעות

נכתב ב - 08/07/2010 :  19:19:07  Show Profile
האם יש לכם נסיון עם העניין, עד כמה אמורה הפרמייה לעלות?
אני כעת בבירור ומשא ומתן מול כמה חברות ביטוח ורציתי לדעת עם למי מכם יש נסיון עבר בנושא.
חייב להגיד כי יש כאן מצב אבסורדי. שכן דווקא אני שמטופל היטב עם רישומי מכשיר המעידים על AHI של 0.8-1.2 נמצא במצב בריאותי טוב יותר מרוב האוכלוסיה הבוגרת או מכאלה שמתעלמים מהמשקל העודף והנחירות שלהם.

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/07/2010 :  20:04:23  Show Profile  Send יצחק an AOL message
אתה צודק ב- 100%
אבל לא בטוח שכך מפרשים זאת בחברות הביטוח
תעדכן

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 08/08/2010 :  09:08:41  Show Profile
שלום,
גם לא במשרד התחבורה...........

בברכה
למעלה

GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות

נכתב ב - 08/09/2010 :  05:12:43  Show Profile
שלום לכם לא חברות הביטוח ולא משרד התחבורה לקחו יועץ בכיר למשתמשי סיפפ ולכן יש להם חוסר הבנה מוחלטת במשתמשי הסיפפ .והם עושים ומתנהגים בחוסר אחריות זועק.אם כולנו נתלונן, למפקח על הביטוח במשרד האוצר, ותלונות הציבור במשרד התחבורה הסתקלו עלינו בצורה יותר טובה ולא אויבים של המערכות שלהם .כי אצלם מי שסובל מדום נשימה הוא מצורע ודינו שהוא אפס מוחלט.זה מטבתה בביטוח חיים וכל מני ביטוחים שהבטוח עושה לך החרגות.זה מטבתה במכון הרפואי שאתה צריך ללכת למעבדה ולשלם כסף שאתה יושן עם סיפפ, -אסיר עולם ברשיון. לא מספיק הרשומים האוטומטים מהמכשיר.בזה צריך להלחם ולא בשטויות אחרות תודה לכולם גיורא.
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/09/2010 :  08:09:42  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
הגזמת.
גם משתמשי משקפיים יכולים לטעון טענות דומות.
אני ממש לא רוצה לפגוש ברמזור נהג ישנוני.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות

נכתב ב - 08/10/2010 :  22:39:57  Show Profile
שלום לחברי יעקב זומר לא ירדתה לסוף דעתי אני מתכוון לזה שאני צריך להוכיך למכון הרפואי שיש לי אחות מה זאת אומרת. אני צריך ללכת למכון שינה לשלם להם כסף והם צרכים לפרוק לי את המכשיר בכדי לזהות עם אני ישן איתו כן או לא.למה שאני לא יפרוק את המכשיר ויראה להם את הדפים המצורפים והם יעשו בדיקה האם זה מספק אותם כן או לא.למה לסחוט עוד כסף אני משלם להם כל שנתים על הבדיקות שאני עושה מספיק כסף.עם הבדיקות האילה עוד לא נרדמים ברמזור. למי שמשתמש ברצינות בסיפפ.כמו כן חברות הביטוח הם בורים בנושא דום נשימה בשינה ולכן יש לשכנע אותם לקחת יועץ לבעיות שינה שהוא יקבע שמי שמשתמש בסיפפ באופן קבוע עם הוחכות של השימוש לא יקבל החרגה בפוליסה ויכל לעשות ביטוח חיים או ביטוח רפואי. מה זה קשור להרדמות או ישנוני ברמזור?
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/11/2010 :  21:37:52  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
תגובתך לא כל כך ברורה לי.
אם צריך טיפול נגד הרדמות אז צריך , ורשיון נהיגה כמו רשיון נשק לא ניתן לכל אחד וחובת ההוכחה עליו.ויפה שמקפידים על משהו בארץ הזאת.
נראה לי -לא בטוח במאה אחוז-שפריקה בחברת הסיפפ יכולה לספק את המכון הרפואי לבטיחות בדרכים.מה אומר אייל ירימי??
אם אתה זקוק למסמך רפואי חתום על ידי רופא אז צריך לשלם לרופא על זמנו -נכון?
אתה מעדיף מסמך נוטריוני מעורך דין? זה יעלה לא פחות.
גם כשאני מחדש רשיון אקדח אני נזקק למכתב מרופא.
מנסיוני באסף הרופא -אין מבול של נבדקים שבאים לפרוק מכשירים ,אחד או שניים בחודש.גם הם מביאים לרוב טופס 17 מקופ"ח וזה משמש להתיעצות עם הרופא ולפריקה ומכתב סיכום.
אז הבעיה לא כל כך גדולה וכדאי להודות למכון הרפואי שמודע לבעיות רפואיות שונות שעלולות לפגוע בכושר הנהיגה -ארוע מוחי ,התקף לב ,עיוורון חלקי ובעיות דומות.חבל שרופאים מעדיפים לפעמים את החסיון הרפואי על פני בטיחות הציבור ולא מדווחים מספיק -ותאונות לא קורות-הן נגרמות!!!

למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/11/2010 :  22:01:37  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
הי גיורא
עכשיו רק קלטתי מי אתה-שכני לפרחים 1.קומה ג אם אינני טועה.
מה שלומך?
אתה באמת מהראשונים אף על פי שכבר מ:1982 התחלנו לנסות סיפפ בטכניון אבל בתחילה היו רק בודדים והרופאים צחקקו ולעגו על המשוגעים (שאינם רופאים כלל ) שחושבים שאנשים ישנו עם קומפרסור.ובסתר התחילו לשלוח את חבריהם ומשפחתם טיפין טיפין.
פרץ לביא -היום נשיא הטכניון-צוחק בחזרה היום !
ואיזהו חכם -הרואה את הנולד.

זכיתי והייתי שם ביום ובלילה כל הדרך.
גם פרופסור פילר וגם ד"ר נווה טוב וגם אור מורגנשטיין וסילביה מבילינסון ועוזי ממדטכניקה ואופיר ממקסימה ואריה אוקסנברג ורבים וטובים אחרים עבדו איתי במעבדות שהקמנו בלילות ובימים וגם למדנו יחד משהו פה ושם.

היו ימים יפים חבר.
סליחה על הנוסטלגיה אבל לא יכולתי להתאפק.
שלך
יעקב זומר מוועד הבית

למעלה

GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות

נכתב ב - 08/11/2010 :  22:40:15  Show Profile
זומר יקרי ירד האסימון סוף סוף תודה חמה שזכרת אותי. מה נשמע היתי רוצה לראות אותך פעם.אתה בעני אחד המומחים הרצניים בשטח מכשרי סיפפ לשינה ומעשרי לחות ובהחלט אני מעריך את חוות הדעת שלך בפורום בעיצות הטובות שאתה עונה למשתמשי סיפפ.אך לפעמים כדי גם לשמוע גם לזקן כמוני. מנסיוני הרב בשינה בסיפפ.והשינה עם סיפפ מיצרת מלאה חוויות עם כל מני פרמטרים שונים,הורדת לחץ דם, אנרגיה בקימה בבוקר למשך כל היום.מערכות הנשימה מקבלות אוויר ועובדות בלילה ומנקה את הריאות.חילוף החומרים בגוף בעיקר לחולי סכרת בתפקוד הכבד שבזמן שינה מתנקה.והסוכר מתאזן.מגיע חמצן למוח, לאורך השמוש בסיפפ ואין כמעת הפסקות נשימה.כל זה ביוזמת הצוות הנהדר שכתבתה שעשיתם ימים ולילות במחקר לטובת האנשים שסובלים מדום נשימה בשינה בראשות פרו'פ פרץ לביא היקר שבאדם.זכיתי בעבודתכם במחקר לישון שינה כמו של תינוק והכל בזכותכם תודה לכולם גיורא.שכחתה את ד"ר יפה.יעקב זומר תודה
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/12/2010 :  21:52:42  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
אני גר בנס ציונה
אם אתה בסביבה תיכנס בכיף

למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול