סיפאפ פורום ישראל - חדשה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 חדשה
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

bat7777
חבר חדש מהשקית

Israel
10 הודעות

נכתב ב - 08/06/2010 :  22:35:55  Show Profile
לאחר בדיקה במעבדת שינה נמצאתי עם בעית דום נשימה חלקית ברמה קלה עד בינונית. הומלץ לי כמובן CPAP, לקחתי לניסיון לשבוע ולא הצלחתי להתרגל. כל לילה לאחר כשעה השלכתי את זה.
האם יש למישהו המלצות על מכשיר ידידותי, שקל להתרגל אליו?

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 08/07/2010 :  09:27:28  Show Profile  Send יצחק an AOL message
שלום לך סיגל

תהליך ההסתגלות למכשיר ה- CPAP אינו קל ומתסכל לפעמים אולם הוא הפיתרון האולטימטיבי והמוכח רפואית לטיפול בהפסקות נשימה בשינה.

כמו שציינתי פעמים רבות חשוב שתהליך ההסתגלות יהיה מלווה בסוכן/יועץ מקצועי שילווה אותך בתהליך ייעץ, יעזור,יתמוך, יציע פתרונות שונים ועוד

תהליך הסתגלות של שבוע הינו קצר מאד ולא ניתן להסיק ממנו מסקנות.

למשל - האם ניסת מגוון של מסיכות? המסיכה הינה חלק מהכשיר לו מגע עם הפנים וכאן החשיבות לנוחות הינה קריטית. יש מגוון גדול מאד של מסיכות וסוגי מסיכות: חומרים שונים, אנטומיה שונה ועוד.
לפני שרצים להסיק מסקנות יש לנסות מספר מסיכות.

לגבי "ידידותיות המכשיר" כדאי לנסות מכשיר מודרני אוטומטי עם מנגנון "הפחתת לחץ בנשיפה" המקל על ההסתגלות למכשיר.

בנוסף אם אכן את סובלת מדום נשימה בדרגה קלה עד בינונית כפי שאת מציינת יוכלו להואיל לך גם:

1. הפחתת משקל (אם יש עודף משקל)
2. סד דנטלי

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק בתאריך 08/07/2010 09:28:56
למעלה

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 08/09/2010 :  23:39:03  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
האם ישנת לילה במעבדת השינה להתאמת לחץ או ישר לקחת מכשיר הביתה?
לפעמים הדרך הקצרה היא יותר תלולה !!
לשינה במעבדה עם סיפפ ובדיקה במקביל יש מעט חסרונות של אי נוחות אך מצד שני היא קובעת היטב את הלחצים הדרושים ומוודאת שהטיפול אכן עוזר והטכנאי בלילה מסייע בהחלפת מסכות ועזרה אחרת במהלך הלילה.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 08/10/2010 :  22:44:47  Show Profile
יש חשיבות גם להתאמת מסיכה שתהיה יותר נוחה לך.יתכן גם שאת זקוקה למכשיר לחות. לבדיקות אלה נדרשים זמן וסבלנות.
בהצלחה
רותי
למעלה

שמחה23
חבר חדש מהשקית

6 הודעות

נכתב ב - 08/11/2010 :  18:42:58  Show Profile
רותי שלום
אני מתורגל חדש ומצאתי סוכן מקלנטיקה בשם גל שמלווה אותי ומחליף לי מסכות ןמןסיף גם מכשירר לחות למעלה מ3 שבועות ממליץ לך להעזר בו
למעלה

GIORAH1944
חבר חדש

Israel
71 הודעות

נכתב ב - 08/14/2010 :  17:13:15  Show Profile
לרותי סבט שלום אני החלפתי יותר מעשר(10) מסכות כמו כן מסכות נחריים ולאחרונה ישנתי בניסוי של מתקן לפה שיצאה בקרוב לשוק אני ממליץ לך לקבל יעוץ ללא תשלום מחברת אורקמד מאורלי או אור או תהילה שיתנו לך טיפול מקצועי ושווה תנסי שלך גיורא תודה.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.