| מחבר |
נושא  |
|
|
alonibm
חבר חדש מהשקית
Israel
10 הודעות |
נכתב ב - 07/28/2010 : 19:12:08
|
יש לי שאלה לצעירים שביינכם שכרגע לא נמצאים בקשר זוגי אני צריך גם מכשיר סיפאפ וכמו כן זה מרתיע להביא בחורה הביתה ולהראות לה את המכשיר בלי שתיבהל ומצד שני בלי המכשיר תסבול מנחירות היתי רוצה לשמוע קצת ממכם דעה ואיך אתם עברתם את זה כי תחושת העייפות שלי במהלך היום ובנהיגה מסכנת אותי ללא טיפול בסיפאפ ומצד שני הרתיעה מזוגיות עקב המכשיר תנו דעותיכם וסיפורים שעברתם אשמח לשמוע |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/28/2010 : 19:22:15
|
שלום אלון,
אני אמנם לא רווק אבל צעיר יחסית (תחילת שנות הארבעים) לדעתי החסרונות שבבושה ממכשיר ה- CPAP מתגמדים לעומת הסיכון הבריאותי והפגיעה באיכות החיים שבלעדיו. אגב נחירות כלשעצמן הן גורם מפריע מאד בזוגיות והדבר גורם לזוגות רבים שלא לישון במיטה אחת שכן בן הזוג פשוט אינו יכול לישון עם הנחרות. הדבר גורם לא פעם לעצבנות ומתח ופוגע קשות בזוגיות.
לעומת זאת ה- CPAP ממש לא מפריע אחרי שמתגברים על הבושה הראשונית.
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 07/29/2010 : 15:17:22
|
לאלון שלום! אני לא בדיוק צעירה אבל התחלתי לפני מספר חודשים פרק ב', תוך שימוש בCPAP ובהצלחה רבה. אני מאחלת גם לך
! כל טוב רותי |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 07/29/2010 : 17:45:49
|
שלום, כשהאהבה בוערת - הסיפאפ לא מפריע............. לתשומת לבך.
בברכה  |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 07/29/2010 : 23:20:43
|
רובין, נשמע כי יש לך כמה סיפורים מעניינים בעניין זה....
 |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 07/29/2010 23:21:04 |
 |
|
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 07/30/2010 : 19:36:20
|
לדעתי, אם מציגים את ה-CPAP כדבר סתמי...חלק מהחיים הנורמטיבים שלנו
אין כלל בעיה.
מאוד חשוב איך אתה מציג את המכשיר האהוב שלנו.
אני אוהבת את השימוש במכשיר CPAP ,ואת זה אני משדרת לסביבה.
המכשיר הוא חלק ממני....וטוב שכך,
כל טוב
עדנה בר |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 08/01/2010 : 22:34:47
|
בלילה הראשון תחביא את המכשיר ותנחור כמה שאפשר יותר גרוע. למחרת תשאל אם נחרת ותגיד ששמעת שאולי אתה קצת נוחר . לאור תשובתה תגיד שפנית לרופא מומחה כדי להקל עליה וקיבלת מכשיר למניעת נחירות. ואתה מוכן לסבול את המסכה עליך כל הלילה רק כדי שלא תפריע לאהובתך לישון. תקבל את הנשיקות באהבה ותגיד שזה כלום ואתה מוכן לעשות הכל בשבילה. תתחתנו ואז תעשה מה שאתה רוצה. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות |
נכתב ב - 08/02/2010 : 14:46:50
|
שאפו על התחמנות החיובית במקרה זה. לכל חברי הפורום, אל תתביישו ואל תרתעו, המסיכה חשובה לחייכם, שתפו את בני זוגכם, הם יבינו ויתמכו (בני זוג הקיימים בודאי שיבינו והלכו אתכם לאורך כל הדרך) ובני זוג חדשים שלא יבינו, זבש"ם. אני למשל התחתנתי עם עלם חמודות מלא תלתלים שחורים וגוף אתלטי משגע והיום הוא מקריח עם כרס - אז עם הגיל מתחילים לצוץ כל מיני בעיות בריאותיות ואסתתטיות וצריך לקבל גם בזוגיות חדשה שבה שמים דברים כאלה על השולחן. |
 |
|
| |
נושא  |
|