אני חבר בקופ"ח מכבי מזה שנה(עברתי מהכללית).השבוע הייתי אצל רופא שינה באסותא חיפה על מנת לבקש בדיקת שינה נוספת לאחר 10 שנים של שימוש ב cpap. הגעתי לרופא צעיר שכשנתתי לו את דוח השינה של מכשיר ה CPAP שלי כדי שיוכל להתרשם ולתת המלצות הוא לא כל כך ידע מה לעשות עם הדוח, בטענה שלכל חברה יש תוכנה אחרת-נשמע לי לא מקצועי ולא רציני. היות ואבצע בדיקת שינה נוספת בקרוב, אבקש המלצה של רופא שינה מקצועי שנחשב בחיפה ושעובד עם קופ"ח מכבי על מנת שיוכל לנתח ממצאי שינה קודמים וממצאי בדיקת השינה החדשה שאבצע(שינה בבית עם המכשיר שלי-עם חיבור חוטי ע"י המכון). דרך אגב יש לי מכבי מושלם וביטוח רפואי בפניקס דרך העבודה. תודה
ראשית אחרי שמבצעים בדיקת שינה במעבדת שינה של אסותא מגיע לך סיכום של רופא שינה + שיחה. אם הרופא שפגשת לא נראה לך מקצועי נסה לבקש פגישה עם הרופא הבכיר יותר. קריאת דוח מכשיר ה- CPAP הוא לאו דוקא נושא שרוב הרופאים מתמחים בו. בנוסף - אני לא חיפאי, אבל שמעתי טובות על רופא חיפאי בשם ד"ר נוה טוב
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
דוורא החברות המשווקות סיפפ יודעות לקרוא את הנתונים ולפרש אותם.נסה אצל טכנאי מנוסה לקבל הסבר. אכן חלק מהמכשירים נותנים מעט נתונים וחלק יותר. איזה מכשיר יש לך ? אולי אוכל לעזור אם אני מכיר אותו.