| מחבר |
נושא  |
|
|
holyhacker
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 15:20:41
|
שלום לכם אני בן 24 ולאחרונה גילו שיש לי הפסקות נשימה חסימתיות rdi 65 אני אמור לעבור ניתוח הסרת שקדים שמוגדלים וכניראה יוריד את הrdi בחצי כרגע אני עם cpap נסיוני שנתנו לי של i-sleep רציתי המלצות ממכם לגבי איזה כדי לקנות מה כדי לבדוק, אני מנסה כגע גם מסכה מלאה וגם רק לאף ותאמת יותר נוח לי המלאה כי אני מפחד שאני נושם דרך הפה בלילה השאלה אם יש דרך לבדוק? והאם יש דרך לא להתייבש בלילה כי אני מתעורר ורוצה לשתות... השמח לעוד המלצות חשובות...
תודה מראש מארק. |
|
|
holyhacker
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 15:22:31
|
אאה וכרגע אני על לחץ 8... וחברה שאני איתה כרגע זה מדיקוויפ מישהו מכיר? |
נערך על ידי - holyhacker בתאריך 09/20/2009 15:27:11 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
holyhacker
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 15:47:34
|
| קראתי עוד לפני שפרסמתי עדיין יש דברים שלא ענו לי על השאלות, כמו מה חשוב לבדוק במכשיר איזה מומלצים ואיך להתאים מסכה הכי טוב כי אני מעדיף לאף אבל לא יודע אם אני נושם איתה דרך הפה |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
holyhacker
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 17:40:07
|
| איך יודעים אם מסכת אף מתאימה? ושלא נושמים דרך הפה? |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 17:53:56
|
אם המסכה נוחה לך בשינה ואינה דולפת - זו המסכה עבורך. האם אתה נושם דרך הפה? האמת שאינני יודע אם ואיך אפשר לבדוק את זה. הפתרון הוא מסכת FULL FACE. המסכה עצמה אינה נוחה (מניסיון אישי) אבל קיימת כמעט בכל חברה. יתכן ע"י אנליזת עקומות השינה אפשר לדעת.
אני קורא לאיתן, לארז,לאיל וליעקב זומר לענות על השאלה. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 09/20/2009 18:00:07 |
 |
|
|
איתן-כללית הנדסה רפואית
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 21:43:58
|
שלום, ואני קורא לעמוס באותה נשימה\נשיפה להזכיר s-pap של חב, ויינמן (מנגנון הפחתת נשיפה) תודה. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 22:11:50
|
איתן יקירי, לא הזכרתי אף מכשיר. לא ידעתי (או לא זכרתי)שהמכשיר של וינמן שמו S-PAP. למיטב זכרוני אני לחצתי עליכם, הנדסה כללית ואנשי השווק של וינמן, לפרסם את יתרונותיו של המכשיר החדש של וינמן!!! ואני אשמח ואודה לך מאוד, אם תוכל לענות על השאלה: איך מזהים אם הפציינט נושם בחלקו דרך הפה? |
עמוס פורת
|
 |
|
|
איתן-כללית הנדסה רפואית
חבר חדש

60 הודעות |
נכתב ב - 09/20/2009 : 22:54:18
|
שלום, - לפי הבנתי כרגע אתה יישן עם מסיכת פנים וטוען שאתה מתייבש... *כפי הנראה צריך מעשיר לחות,כמו כן יכול להיות שהלחץ חזק מדי. -בנוגע לאיך יודעים עם מסיכת אף מתאימה ושלא נושמים מהפה *בגדול:ישנם תוכנות שבזמן פריקת הנתונים יודעות לזהות למשל על דליפה גבוהה או גובה הגרף לחצים מראה עליה לשמיים,זה אומר שיש בריחת אויר.....מהפה! עם יש בת\בן זוג שיכול להעיד על רעש גדול של אויר שיוצא מהפה. -באופן עקרוני full face נותנים כמעט כמוצא אחרון למשהו שכמעט ולא נושם מהאף וכמעט תמיד מלווה+לחות. עם התוצאות של הrdi אחרי שימוש במכשיר+מסיכה אפית ירדו,תעדיף מסיכה אפית. מקוה שקצת עזרתי להבין,שיהיה בהצלחה.איתן! |
 |
|
| |
נושא  |
|