|
מייקי42
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2009 : 11:14:32
|
לקח לי ים של זמן לחזור אליך / אליכם, לא לפני שלמדתי מי זה פרופ' פינקלשטיין, ועוד ועוד דיעות ותיקונים ופתרונות לנחירות ברחבי הרשת.
אה, כן, וגם דיברתי עם אנשי עמוס גזית ובקיצור עשיתי וואחד בירור. אפילו צחקתי למקרא תולדות החצוצרה האבורג'ינית (למי שבאמת מתעניין : http://aboriginalart.com.au/didgeridoo/ancient_instruments.html)
רציתי רק לדעת... אתה מדווח על זה שהמכשיר העיר אותך במהלך הלילה. ואני הבנתי שיש תקופת הסתגלות "הדדית", וכמובן שיש אנשים שזה לא מתאים להם, בכל מקרה. אבל בעיקרון הבנתי שהמכשיר לא אמור להעיר. זאת אומרת, לא בקטע של אמת או שקר בפרסום, אלא בקטע של הטכנולוגיה. זאת לא "המשימה" שלו. וזאת לא הטכנולוגיה שלפיה הוא עובד (מה שקורה כן בשעונים האלה שעולים 150 שקל ועובדים על זיהוי קול הנחירה). העובדה היא שהמכשיר שעל היד רועד ואכן בלי ספק התעוררתי מהרעד. לעומת זאת חשתי בדום נשימה אמיתי שהתבטא בתופעת חנק ואילו מכשיר הרעידה שהיה קשור ליד שלי - לא הגיב המכשיר כן אוגר נתונים (אני מניחה שבדומה ל - CPAP אבל אני לא יודעת אם באותה טכנולוגיה) במהלך הלילה, וכן מתיימר לסייע באיכות השינה, לא להפריע ולהעיר, וכן להתחשב בקטע של כמות החמצן בדם.
אבל כל מה שאני אומרת זה דיקלום של ההבנה שלי את המכשיר, כפי שהסבירו לי. לא מניסיון. עכשיו הייתי רוצה רק לשאול אם באמת התעוררת, כמה זמן ניסית אותו, והאם היית בקשר עם אנשי שירות הלקוחות באותה תקופה של ניסיון. ניסיתי אותו במשך 3 ימים ובאמת התעוררתי. למען האמת, ארז פוקס השאיל לי אותו לניסיון כשעבד איתם והוא היה איש הקשר היחידי.אנשי החברה או אנשי השירות לא ביקרו אותי
הקונספצי של "מתחת למזרון" אינה מתאימה לי, אלא אם כן חלו שינויים מרחיקי לכת מהדגם שניסיתי אותו
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 05/24/2009 17:03:43 |
|