| מחבר |
נושא  |
|
|
talsh
חבר חדש מהשקית
2 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2009 : 00:55:29
|
ספרו לי על האתר המדהים שלכם, ועל העזרה שאתם , לאנשים כמותי.
אספר לכם על בעייתי. התוכלו לעזור לי?
אני בעלת עודף משקל רב , עם הפרעות שינה קשות , נבדקתי במעבדת שינה
ניסיתי cpap של חברה שלי מספר ימים, ואחת הבעיות שהמכשיר נפל לי מהראש,
או
שהורדתי תוך כדי שינה ( מישהו שמבין התאים לי את המסכה מצויין 0 דליפה
בזמן שזה היה על הראש שלי )
הבעייה היא שאני סובלת מכמה בעיות נוספות : נזלת אלרגית, ומחיצה הפוכה באף,
האם יש פתרון לבעיה שלי?
אשמח לעיצה
טל |
|
|
הראלה
חבר פחות חדש

164 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2009 : 04:07:43
|
חמודה , כמו שאנו מייעצים בפורום לכל מצטרף חדש ,מאד כדאי להשקיע בקריאת השרשורים הראשונים זה יכניס אותך לנושא באופן כללי ,ובאופן פרטי אם אובחנת כסובלת מדום נשימה את יכולה לבחור אחד או יותר מהסוכנים המורשים המופיעים ברשימה והוא יתאים לך אישית מסכה ומכשיר . כולנו עברנו את הדרך הזו ולכל אחד נמצא פתרון משלו , לי למשל לאחר שלא הצלחתי להסתגל לשום מסכה הותאמה מסכה מבד שהיא היחידה עד כה שהצלחתי להרדם עמה ,אלא שלאחרונה גיליתי שלמסכה הזו יש חסרון מטריד ואני אמנם ממשיכה לישון עמה, אלא שאני מנסה בעזרת הסוכן שלי לחפש מסכה אחרת. מאחלת לך שיהיו לך מזור ופתרון בהקדם. שבוע טוב וחודש טוב,הראלה.
|
 |
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2009 : 10:36:55
|
הסרה לא מודעת של המסיכה, היא תופעה ידועה שחולפת עם הזמן. לעודף משקל יש קשר ידוע וחזק עם דום נשימה. ירידה במשקל משפרת באופן ניכר את המצב.
מיצאי לך יועץ מאחת החברות המספקות והיעזרי בו. ע"מ שלא לחטוא במשוא פנים לא אמליץ על שם, אך אם תדפדפי באתר תמצאי יותר ממומחה אחד טוב.
צריך לקחת מסיכות לנסיון. בסוף תמצא המתאימה. יתנו לך אם תבקשי.
בהצלחה |
 |
|
|
דורון ה
חבר חדש

63 הודעות |
נכתב ב - 05/24/2009 : 19:28:58
|
ברוכה הבאה, מקווה שתסתגלי מהר למכשיר ולמסיכה צריך הרבה סבלנות בהתחלה להתאמה של הציוד והכי חשוב תקופת הסתגלות למצב החדש, עליך ללכת לרופא אף אוזן גרון לצורך טיפול באף , בנזלת האלרגית (אני לוקח טיפול קבוע לנזלת תרסיס "אלגרו" אחרת האף נסתם ו הcpap לא עובד אם האף סתום) בקשר למחיצה יש ניתוחים לתיקון אבל זה תצטרכי לברר עם רופא .א.א.ג , בהצלחה בהמשך. |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 05/26/2009 : 23:02:30
|
טיפול באף ,מעשיר לחות מחומם,מסכת אף פה ,הפחתת משקל,הגבהת מיטה,מניעת שכיבה על הגב,והרבה הרבה סבלנות. גם רומא לא נבנתה ביום אחד..... |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
|
hagit75
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 05/28/2009 : 08:42:28
|
אולי קיימים עוד פתרונות עבורך מלבד המסיכה. מה לגבי night watch?
|
 |
|
| |
נושא  |
|