| מחבר |
נושא  |
|
|
מכורלאהבה
חבר חדש

Israel
99 הודעות |
נכתב ב - 05/13/2009 : 21:12:25
|
Night Watch מוצר חדש המציג פתרון לבעיית הנחירות
מוצר חדשני ומהפכני, פרי פיתוח ישראלי של חברת NEXSENCE המציג פתרון לבעיית הנחירות. מישהו ניסה אותו????
|
|
|
מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות |
נכתב ב - 05/13/2009 : 21:51:11
|
| יש התייחסות באתר - קרא |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 05/14/2009 : 15:26:38
|
העתקתי עבורך את תשובתי:
אני , משתמש CPAP זה 17 שנה לקחתי את המכשיר לניסיון. דעתי זהה לדעתו של פרופסור פינקלשטיין שלדעתי הוא אדם ישר שמשמיע את דעותיו, שאינן תמיד מקובלות בחוגים שונים.
אני מדבר רק מתוך ניסיון של עצמי, אין לי שום אינטרס, רק להגן על הסובלים מדום נשימה. כפי שפתחתי את הפורום אך ורק כדי לסייע לעמיתי.
חסרונות המתקן:
את המכשור והחיוט יש לשים מתחת למזרון. אינני רואה את עצמי מטייל במלונות הארץ ובחו"ל ומרים את כל המזרונים בדרכי כדי לבצע חיוט והרכבת המכשיר.הרכבת ה CPAP היא פשוטה מאין כמוה במיוחד שהמכשירים כעת הם קלים וקומפקטים.
המכשיר העיר אותי מספר רב של פעמים במשך הלילה ע"י הרעדות של היד, לצורך או שלא לצורך. שנתי הייתה "טרופה". אי לכך הרגשתי מחנק פעמים רבות כשהמכשיר לא זיהה דום נשימה.
התוצאה הייתה שלמחרת בבוקר קמתי עייף, עם כאב ראש, חוסר ריכוז, כאילו ישנתי בלי CPAP או איזה שהוא אביזר אחר.
הרעיון הזה אינו חדש. השתמשתי פעם במערכת גרמנית ישנה שגם עליה אינני יכול להגיד שום דבר חיובי.
אני מעריך את הרצון והיוזמה למצוא פתרונות לנושא. לפני שרצים לפתח מערכת כדאי לשאול את משתמשי הCPAP וגם מומחים העוסקים בנושא מה דעתם.
חבל.
בברכה, עמוס פורת מנהל פורום משתמשי CPAP
|
עמוס פורת
|
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |