אני משתמש במי אוסמוזה שמשמשים גם לשתיה / בישול אין בזה אבנית בכלל וגם חומרים אחרים אין שם. נראה לי שגם מים שרתחו בקומקום והתקררו כמובן, יהיו טובים בגלל שהאבנית נשארת בקומקום.
אני משתמש במים רגילים (מהכינרת באמת עוד מאט לא היה שם מים ואני היה צריך מים מינרלים) ולפעמים רתוחים אחרי שהתקררו. אין לי עם זה בעיה . אני כבר שנתיים עם המכשיר למיים ורק פעם אחת ניקיתי אתו 5 דקות מאבנית. איתי
ההוראות של המפעלים אומרות להשתמש במים מזוקקים. זה אחרי מחקרים וניסויים וכמובן גם התכסות חוקית. אם ניקית רק 5 פעמים הרי אתה ישן ונושם בחברתם של מיליוני חידקים ויצורים שהתפתחו ממי כנרת עומדים . ההמלצה היא לנקות אפילו פעם ביום. תקרא בספר המכשיר. אפשר גם לנקות את הבית פעם בכמה חודשים. השאלה איך חיים עם העניין הזה. אני חושב שהסביר הוא פעם בשבוע.
ידיד עמוס העם בדקתה בספר הרכב שלך שכתוב ליבדוק שמן מנוע , מים, אוויר בגלגלים ואורות ופנסים כל יום ואם אתה וכל עם ישראל בודק את זה??? מה שכתוב בספר של המכשיר זה כיסוי תחת של החברות. אין לי יותר מחלות מימך או מישהוא אחר ממוצא. נושא המים המזוקקים זה רק עינין של אבנית וכאן בעמק הירדן יש הרבה אבנית ועובדה הכל בסדר והמכשיר עובד 5 שנים ואני חיי 49 שניים בעוד 3 ימים ושהיה בהצלחה לכולם. איתי
מים מזוקקים הם מי גשם אשר עדיין לא ספחו חלקיקים מזהמים מהאוויר או מהקרקע.ריכוז המלחים במים אלו נמוך ביותר. אין בהם כמעט יונים.
במעבדות ניתן לאייד את המים הרגילים, באיוד שוקעים המלחים והתוספות הנמצאות במים.הכל נעשה במיכל גדול . מצד אחד נכנסים המים המזוהמים מצד שני יוצאים מים פחותי מלחים וזיהום.
אני לא משתמשת במכשיר לחות , אך לו הייתי משתמשת, לא הייתי משתמשת במי מזגן ולא במים רגילים. בריאותינו חשובה .
עמוס ידידי הכוונה לא היתה לנצח. כוונתי שלא כל הזמן צריך להיות סטרילי. ההיו כל הזמן המלצות של היצרנים ליקנות את הטוב ביותר והיקר ביותר. תישאל כל רופא מה עדיף לשתות והוא יגיד לך מים מינרלים. ואני כבר 49 שנים וכמה ימים שותה מים מהברז ואין לי שום בעיות וגם רוב העם שותה מים מהברז נו אז. אז למכשיר האדים אפשר לשים מים רגילים רק היה קצת בבעיה עם האבנית, אז בישביל זה יש לימון לניקוי האבנית. לסיכום אין מנצחים.