סיפאפ פורום ישראל - רעש ממכשיר RESPIRONICS M
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 רעש ממכשיר RESPIRONICS M
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

yoshko
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 04/01/2009 :  19:56:24  Show Profile
שלום לכולם

אני ישן כבר קרוב לשנה עם מכשיר CPAP אוטומטי מסדרת RESPIRONICS M
לאחרונה (בחודש האחרון) שמתי לב שהמכשיר מרעיש יותר מהרגיל
לתומי חשבתי שזה אני ולא המכשיר אך גם בת זוגתי אומרת שהיא מתעוררת יותר מהרעש של המכשיר שלי בזמן האחרון.

האם מישהו נתקל בתופעה?

פרטים נוספים:
הלחץ הממוצע שלי הוא 11
מסכה - קומפורט ג'ל
אני מחליף מסנן אבק פעם בחודש לפעמים פעם בחמישה שבועות

תודה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 04/01/2009 :  20:50:44  Show Profile
שלום
יש לך 3 שנים אחריות.
נצל אותה.
קורה שמכשיר חשמלי מתקלקל.
חשוב שתספר לנו אם קיבלת שרות לשביעות רצונך.

בברכה
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 04/02/2009 :  15:14:20  Show Profile
yoshko שלום

צור קשר טלפוני(0528512426) לצורך בדיקת המכשיר
ייתכן ותקלה יוצרת את הבעיה ולכן במידה והינך נמנה על לקוחותינו, אשמח לסייע ולתת לך שירות(מכשיר חלופי, בדיקה ותיקון המכשיר)

אייל ירימי
חברת מדטכניקה

נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/03/2009 00:26:58
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/02/2009 :  17:35:15  Show Profile
מכשיר דגם RESPIRONICS M בלחץ 11 רועש יחסית למכשירים אחרים. הרעש מגיע מכניסת האוויר, מתחילים לשמוע אותו שהלחץ יותר גבוה, אחרי זמן מה שהמכשיר עובד.
עם זה מה שקורה לך אז אין מה לעשות.
תיצור איתי קשר אחרי פסח ואולי היה לי תשובה אחרי שאני אבדוק אלצי את זה.
למי שיש בעיה עם רעשים בשיינה שלא יקנה את המכשיר הזה.
דרך אגב ביגלל זה המכירות של המכשיר הזה ירדו. כי יש תשובות דומות ל סי פלקס
א.

למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  00:25:58  Show Profile
לגולשים שלום,

"כאשר רוצה אדם להשמיץ מוצא הוא את ההזדמנות "

אין שום אמת בדבריו של איתי בנוגע לרעשים חריגים ממכשיר ה CPAP של חברת פיליפס רספירוניקס והוא שקט כשאר המכשירים.
אני מזמין כל אחד מכם לקבל הדגמה השוואתית בכל לחץ שיידרש
זאת איננה הפעם הראשונה שאיתי מסלף עובדות ומנסה לגרום לקוראים להתבלבל ומטעה במזיד...(ככל הנראה יש לו איזושהיא בעיה עימי או עם חברת מדטכניקה/רספירוניקס)

מאד מוזר שדי הרבה אנשים בפורום רכשו את המכשיר ואף אחד לא התלונן על בעיה זאת...אך איתי משוכנע כל כך ...כנראה ששוב משעמם לבחור ....

כך או כך מדובר בהדיוט מוחלט שבכל פעם מחדש מוציא הבלים מפיו וממקלדתו.

אנא מכם שפטו לבדכם ואל תפלו בפח(האיש פשוט איננו יודע על מה הוא מדבר )

קראו את הודעותיו של איתי ושפטו לבד עד כמה האיש לא אמין ולא מדוייק באמירותיו השונות והמבולבלות.

אייל ירימי
חברת מדטכניקה

נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/03/2009 00:30:44
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  09:48:07  Show Profile
כרגיל אייל לא דובר אמת
מכיוון שאני משתמש במכשיר RESPIRONICS M והיה לי מכשיר אחר קודם וניסיתי עוד מכשירים. אז האמת אצלי.
ויש לי שאלה לכולם למה רק למכשיר דגם RESPIRONICS יש חלק שהוא משתיק קול שנימכר בניפרד בחול מצורף לינק http://www.directhomemedical.com/filters-cpap-bipap/filter-cover-respironics-cpap.html
אחרי הפסח היה לי חלק כזה ואני יוכל להגיד עם הוא עושה את העבודה.
נ.ב. היום יש מכשירים חדשים בשוק שעובדים דומה ל C-Flex .
אני חייב לציין שיש איתרון גדול ל C-Flex למי שיש בעיות נשימה בריאות.
אבל למשתמש רגיל שסובל מדום נשימה וזקוק למכשיר, יש מכשירים עם הפחתת לחץ והמשתמש לא זקוק ל C-Flex.
באופן כללי המכשיר מצוין אבל רועש.
ויש עוד בעיה עם מעשיר הלחות.
1. כמות המיים אצלו קטנה. לא נוח למלא בו מים.
2. מיכל המים שלו נחלד בנקודות שונות וז יש בו חור. וצריך להחליף אותו.

אז שלא יעבדו עליכם

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/03/2009 09:51:32
למעלה

fox4x4
חבר פחות חדש

188 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  11:46:07  Show Profile
לכולם שלום.

מבלי להכנס לוויכוח המכוער בין איתי לאייל אשר עדיין לא השכילו למצוא
דרך לטפל בנושאים באופן תרבותי הרשו להציג מספר נתונים אשר מצאתי בחיפוש קליל באינטרנט:

עוצמת הרעש הנמדדת ממכשיר סיפאפ נמדדת בדציבלים - כל היצרנים מציגים נתון מדידה אחיד של עוצמת רעש ממרחק מטר כאשר הוא מופעל בלחץ קבוע של 10 ס"מ/מיים.

באתר סיפאפ.קום מצאתי את הנתונים הבאים:

רסמד אוטוסט II = 24 DBA
דווילביס אינטליפאפ = 26 DBA
רספירוניקס סדרה M דגם אוטומאטי איי פלקס = 31 DBA

כך שללא ספק הוא הרועש מבין שלושת המכשירים הנדונים - ניתן למצוא לכך סימוכין רבים מאוד באתרי סיפאפ בארה"ב - כמו כן קיים בשוק אביזר שמשמש כ"משתיק קול" עבור דגם זה - לדעתי איננו מיוצר ע"י היצרן אלה ע"י חברות חצונית - לטענת המשווק מפחית את עומצת הרעש ב כ 3 DBA שזה הרבה מאוד מאחר ודציבלים אינם מתנהגים באופן לינארי דהינו תוספת של 10 דציבל מ 20 ל30 למשל משמותעה הכפלת עוצמת הרעש פי 10 בערך ! ולא תוספת של 10 יחידות כפי שיכול להשתמע מהמספרים.

לא יודע אם הירידה במכירות של הרספירוניקס בארה"ב נובעות מנתון זה אבל אני יכול להעיד כמי שמוכר מספר סוגי מכשירים שהוא אכן רועש יותר מבין השלושה ( למרות שזה עדיין בגבול הסביר) יחד עם זאת לדעתי עדיין מכשיר מעולה לפי כל קנה מידה ומיליוני לקוחות יעדו על כך - זה שהוא לא הכי שקט לא מהווה בעיה עבור מרבית הלקוחות למעט אנשים רגישים מאוד.

חג שמח

ארז
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  12:36:45  Show Profile
מה שכתבתי זו עובדה לפי מה שארז כותב. כאשר ארז הוא מוכר בלתי תלוי. ארז גם כותב שהמכשיר מצוין, ומי שיקרא את מה שכתבתי על המכשיר הזה כבר לפני שנתיים. יראה שאני כותב שהמכשיר מצוין כמכשיר. רק יש לו בעיה של רעש.
אני מוסיף לינק מכירות שאייל שם בפורום: http://www.cpap.com/brandChartLines.php?TableLinkName=machines-individual-AUTOCPAP
בלינק רואים שהמכירות של RESPIRONICS M מתחילות לרדת 3.2007 ה C-Flex קיים לפני דגם M הקטן. אני חושב שהוא קיים כבר 5 -7 שנים. ולפני 2 - 3 שנים התחילו להיות תחליפים ל C-Flex, בגלל זה ירדו המכירות שלהם. ואני חושב שלרעש יש משמעות גדולה.
וציטוט שארז כותב:
מבלי להכנס לוויכוח המכוער בין איתי לאייל אשר עדיין לא השכילו למצוא
דרך לטפל בנושאים באופן תרבותי

כולם יכולים לראות מתחילת ההודע שלא כתבתי כלום נגד אייל או מדטכניקה כתבתי דברים עובדתים על המכשיר.
אז שיתחיל להכנס שכל למי שצריך בפורום הזה ויבינו שמתרת אייל זה לשווק באופן אגרסיבי את החברה שלו דבר ראשון ואחרי זה היתר.
א.

נערך על ידי - itayzzz בתאריך 04/03/2009 12:57:56
למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  18:03:57  Show Profile
ארז שלום

כמו שהינך יודע, בעברי עבדתי בחברת SLP שבאותה תקופה מכרה דגמי מכשירים תוצרת יצרנים רבים.
מניסיוני 31DBA איננו מייצג מכשיר רועש.
זה שמכשירים אחרים מגיעים גם ל 24DBA איננו אומר ש 31DBA שווה רעש.
בסופו של יום תחילת שרשור זה שייכת למשתמש שביקש הבהרות.
אין שום סיבה שמכשיר אשר ברשותו ירעיש יותר מבעבר(כך כתב יושקו).
ולכן כל ההתלהמות האחרונה מיותרת לטעמי ...אך כמו שאתה יודע לי ולאיתי יש היסטוריה שאפילו אני כבר משועמם ממנה..אבל כנראה שאיתי לא.

מעבר לכך בואו נכנס לפרופרוציות עם כל הכבוד לאתר CPAP.COM ישנם עוד אתרים רבים אחרים, חברות ביטוח רבות אחרות ומיליוני משתמשים ...כך שעם כל הכבוד ההתייחסות שנשמעת משרשור זה הינה שאתר זה הוא הפוסק העליון לפחות(ולא כך הדבר)
ישנם עוד פרמטרים אחרים רבים כגון DIGITAL AUTO TRAK / ABC TECHNOLOGY שירות /מיגוון מסיכות זמין וכו' שמשפיעים על החלטה בשימוש במכשיר זה או אחר ולכך אשמח להרחיב בכל פורום שאדרש לו או שאמצא לנכון להשתתף בו.

כך או כך אני מזמין את יושקו בשנית ליצור קשר עם מעבדת השירות של חברת מדטכניקה או לחילופין עימי לצורך יצירת שקט בחדר המיטות שלו כפי שהיה בעבר.

אייל

נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/03/2009 18:35:19
למעלה

עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  18:26:18  Show Profile
למלומדים שלום

אני נעזרת לילה לילה, במכשיר respironics M ואנני שומעת כלל רעש.

עלי לציין שלפני בחירת מכשיר ה-CPAP, ניסיתי לאורך חודשים מכשירים שונים,

השקט איפיין את כלל המכשירים.

כך שאנני מבינה על מה הדיון כאן.

בנוסף, מנסיוני חברת מדטכניקה,אליה פניתי עם בעיות רבות. בעיות שהתגלו לאחר
קנית המכשיר - פתרה עבורי את כל הבעיות שצצו, כל זאת באיכפתיות ומקצוענות.

אנני מנסה לפרסם את החברת מדכניקה, אך היחס האיכפתי ,ורצון הטוב המאפיין את החברה,
אינו דבר מובן במדינה שלנו.

למבקש עזרה בשרשור זה, עצתי לך, פנה לאייל, ותזכה כמוני ליחס מקצועי
ואיכפתי , ספר לנו על כך.

עדנה בר
למעלה

n/a
deleted

1340 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  19:09:46  Show Profile
שלום
רבותי, שאלה תמימה של משתתף קיבלה מימד אישי שלא לעניין.
רעש שהחל פתאום יכול להצביע על תקלה כלשהי.
אז מה קרה?? הרי המכשיר עדיין בתקופת אחריות, יש למסרו
לבדיקה/תיקון, לקבל מכשיר חלופי ולחכות לתוצאות.
נשמח לשמוע על איכות השרות.

בקשר לרעש:
השתמשתי ב S8 ועברתי ל REMSTAR ואני בכלל לא שומע רעש.
לדעתי רעש סיפאפ ברמה של 31DB לא ממש רציני וכל הויכוח מיותר.
24DB?? זה מצוין אבל לא הכרחי.
יש מכוניות עם ריפוד מעור, ובכן, זה עושה אותן יותר טובות??
בסה"כ עניין של מותרות..........

בברכה
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  20:40:00  Show Profile
עדנה ויחיאל הייתי מעונין לדעת מה הלחץ הממוצא שלכם?
זה מאוד רלוונטי לרעש.

למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  20:53:15  Show Profile
אני משתמשת כבר למעלה משנה בסיפאפ remstar- a-flex אוטומטי שרכשתי במדטכניקה ועלי לציין שהמכשיר שקט ושום רעש לא נשמע או מעיר אותי.
חבל שאנחנו בפורום זה מתנגחים אחד בשני במקום לעזור אחד לשני.
איתי, שמחתי מאד שחזרת לפורום, ובזמנו הצטערתי שעזבת וניסיתי לשכנע אותך לחזור אך בבקשה איתי בואו ונכנס לפרופורציות, ישנם חדשים בפורום הזה שנעזרים בנו רבות וכל החברות והסוכנים שמוכרים את מכשירי הסיפאפ, מאפשרים ללקוח להתנסות, כמוני וכמוך וכמו כל המשתמשים במכשירים הללו, ולכל אחד מתאים מכשיר אחר או מסיכה אחרת, אך בפרוש המכשיר שאני משתמשת בו ממדטכניקה בהחלט שקט וזה לא יהיה הוגן להשמיץ אותו או את מדטכניקה.
בכלל יהיה טוב לכולנו אם תפסיקו את כל ההשמצות, איתי, בבקשה תהיה בגישה שלך יותר חיובי ותנסה בפורום זה לעזור לאחרים, כי מה שאתה עשית לאחרונה גרמת לאנשים שרכשו מכשירים מסויימים להטיל ספק באיכותם וזה הכי לא הוגן שנשמע כאן בפורום וחבל. בפירוש אני מאמינה שישנם הרבה אנשים שרכשו מכשירים ממדטכניקה, ואם הם לא היו מרוצים כבר היינו שומעים מהם כאן בפורום. אז אולי מספיק עם זה ותתחילו לעזור זה לזה.
שיהיה לכם חג פסח כשר ושינה שקטה ונעימה ממני , טובה.
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/03/2009 :  21:37:58  Show Profile
טובה שלום
בחיים לא כתבתי משהוא נגד איזה מכשיר. זה החברים ממכבי כתבו את זה בקשר להסכם של מכבי.
כן כתבתי שהמכשיר RESPIRONICS M מצוין במיוחד למקרים מסוימים, אבל מה אפשר לעשות שיש לו רעש בלחצים מעל 11 (הרעש של הנשימות)
טובה גם לך אני כותב מה הלחץ הממוצא שלך עם הוא פחות 8 אז אין בעיה של רעש.
טובה מאוד חשוב לצטט אותי מדויק
א

למעלה

ta7
חבר פחות חדש

180 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  01:53:10  Show Profile
איתי שלום, המכשיר שלי אוטומטי אך הלחץ הגבוה שלי הוא 10,אינני יודעת מה קורה בלחץ יותר גבוה ומה ההבדל בין 10 ל-11 מבחינת הרעש, אך שווה לבדוק למי שכן שומע רעש אם ישנה דליפה אויר. לי יש מסיכת ג'ל ובמסיכה ישנן שני פתחים קטנים שמעליהן סוגרים מגומי, קורה שלפעמים הסוגרים נפתחים ויתכן שזה גורם לדליפה ורעש . אני ממליצה לבדוק לפני חבישת המסיכה אם השסתומי הגומי סגורים היטב. אינני יודעת מה מבנה המסיכות האחרות אם גם להן פתחים וסוגרים שאולי אינם סגורים היטב ואולי הם שגורמים לרעש . בכל אופן תמיד אפשר לשאול את הסוכן שמכר לך והוא בטוח ידע לפתור את הבעיה. בכל מקרה איתי, למה להתמקד בבעיה שלמעשה לא קיימת? כי כפי שכבר נוכחנו בפורום זה , כשישנה בעיה רצינית אז הפורום מקיים דיון נרחב (כמו למשל השתתפות קופות החולים בתשלום והגבלת רכישת מכשיר מסויים ע"י קופ"ח מכבי) וכמו שקראתי עד כה לא היו דיונים בקשר לרעש ממכשירים אלא פה ושם מספר שאלות מאנשים שהם חדשים בשימוש המכשיר ובעייתם נפתרה בפורום, אז לדעתי זה ממש מיותר להיכנס לסיפור הרעש בפורום כשזה ניתן לפתרון אצל הסוכן שאצלו נקנה המכשיר.
למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  09:38:14  Show Profile
טובה שלום
מדובר מרעש שיוצא מהמכשיר איפה שהפילטר.
לי זה לא מפריע בזמן השינה.
לגבי לשאול את הסוכן שמימנו קניתי את המכשיר שאלתי אותו ותשובה שלו היתה שהמכשיר הזה מרעיש יותר ממכשירים ברמה שלו.
אבל צריך לכתוב את האמת
כל מכשיר היתרונות שלו והחסרונות שלו
א.

למעלה

tulguy
חבר חדש מהשקית

Israel
19 הודעות

נכתב ב - 04/05/2009 :  16:01:02  Show Profile
שלום לכולם

אנני מבין על מה כול המהומה.
אני ישן עם המכשיר של מדטכניקה כבר 3 חודשים והמכשיר עובד מבחינתי מעולה.
זה נכון שיש מעט רעש שבא מהפילטר אך הוא כולכך זניח שאין מה להתייחס אליו כלל.
בכול מקרה באם זה מפריע ישנו בשוק משתיק קול שהבנתי שפותר את הבעיה אם היא מפריעה.
בכול מקרה אני מרוצה מאוד ממדטכניקה וממוכריו בכול הקשור ליחס, להסברים,לשירות וכ"ו
אני אנני רוצה להכנס לנושא הפרטני בין אייל לאיתי, מבחינתי העניין לא קשור לפורום הנ"ל
שכן אני קיבלתי מאייל רק את השירות הטוב ביותר עד כה ,נכון שנראה כאילו אייל מעורב אישית
מבחינה עיסקית בפורום וזה בסדר גמור שכן זאת העבודה שלו אך הוא גם תורם לפורום רבות
בעידכונים למכשירים חדשים טכנולוגיות חדשות ,תמיכה מעולה ללקוחותיו וכ"ד כמו ארז ודומיו.

לסיכום לטעמי אין טעם לפגם בארז אייל ודומיו כול אחד צריך לנסות כמה שיותר מכשירים וחברות
על פי הקריטריונים החשובים לו ולהחליט לבד איזה מכשיר לקנות ומאיפה.

איתי

למעלה

itayzzz
חבר כבר הרבה זמן

Israel
560 הודעות

נכתב ב - 04/11/2009 :  13:52:33  Show Profile
מסכנות בבדיקה שעשיתי עם משתיק רעשים למכשיר דגם RESPIRONICS M פלקס C
ללא כל ספק משתיק הרעשים מוריד את הרעש של המכשיר.
כל זה אמור למי שמשתמש במכשיר מעל לחץ 10 ס"מ מים
א.
מצורף לינק של המשתיק רעשים:
http://www.directhomemedical.com/filters-cpap-bipap/filter-cover-respironics-cpap.html

למעלה

yoshko
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 04/15/2009 :  13:46:01  Show Profile
תודה, לכולם על התגובות וההצעות
אני לא הייתי זמין בשבועיים האחרונים
ולא התעדכנתי עד היום

קודם כל אעדכן שהרעש נעלם בימים האחרונים.

עדין אני מתכוון לבדוק את העניין במסגרת האחריות וברגע שאתפנה לעשות זאת אני אעדכן את הפורום בתוצאות.

תודה והמשך חג נעים ושמח לכולם

למעלה

Eyal
חבר פחות חדש

Israel
445 הודעות

נכתב ב - 04/17/2009 :  01:50:16  Show Profile
לגולשים שלום רב,

בהמשך לדיון הנ"ל ברצוני לעדכן כי לא הגיעה לחברת מדטכניקה(ייבואנית ומפיצה ראשית של מוצרי פיליפס רספירוניקס מאז שנת 1985) אף קריאת שירות בנושא רעש ממכשיר CPAP במהלך החודש האחרון.

חברת מדטכניקה מעמידה לרשות לקוחותיה מעבדת שירות מרשימה עם טכנאי במשרה מלאה לצורך תיקון מכשירים בארץ ללא תשלום במסגרת אחריות המוצר(3 שנים).

רעש או שקט הינם באופן מפורש סיבה מספקת לבדיקת מכשיר.

במידה וקיים רעש כזה או אחר כתוצאה מפעילות המדחס, יוחלף החלק באופן אוטומטי ובמידה והמכשיר חדש(או בן מספר חודשים) יוחלף המכשיר כולו ללא שום עלות מצד הלקוח.

אנו מתפארים במוצר עקב מספר רב של היבטים לרבות השקט אשר הוא מייצר ללקוחות בחדר השינה.(כל אחד מהגולשים מוזמן לבדוק ולבחון זאת וליצור עימי קשר בנושא).

כמו כן זכאים לקוחותינו לקבל מכשיר חלופי באופן מיידי עד לבדיקה ותיקון המכשיר בארץ.

רעש כזה או אחר יכול לנבוע גם מסיבות נפוצות אחרות כמו: שימוש במעשיר לחות, התאמת מסיכה(גודל או דגם), הגדרת מכשיר ועוד.

במסגרת אחריות יצרן ישירה אשר מספק לחברת מדטכניקה כל חלק וחלק במכשירים אנו מחזיקים מלאי של חלקים לכל מכשיר אשר מכרנו/שיווקנו ללקוחות במעבדת השירות של חברת ממדטכניקה לאורך שנים רבות וגם לאחר סיום תקופת האחריות.

כל לקוח אשר רכש מוצר תוצרת פיליפס רספירוניקס בחברת מדטכניקה מוזמן ליצור עימי קשר בנושא,

בהצלחה לכולם וסופ"ש נעים

אייל ירימי
חברת מדטכניקה
0528512426
eyaly@medtechnica.co.il

נערך על ידי - Eyal בתאריך 04/17/2009 01:51:27
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה