סיפאפ פורום ישראל - בקשת עזרה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 בקשת עזרה
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
דף קודם
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 03/28/2009 :  09:03:43  Show Profile  Visit jzomer's Homepage
ההפחתה בלחץ טובה ללחץ גבוה ובלתי נסבל ולא לכולם.אבל ניתן לבטל אותה בתיכנות המכשיר כך שזו אופציה לבחירתך ולא מזיק שיהיה.
כנל-אם אתה מקבל ממכבי מעשיר לחות בתוך ההשתתפות של 80% כדאי לקחת כי אחר כך אולי לא תקבל.יתכן שבקיץ עם מזגן שמיבש תצטרך אותו . או במעבר דירה לירושליים וכדומה.

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

מומחה שינה
חבר חדש מהשקית

3 הודעות

נכתב ב - 03/28/2009 :  18:56:08  Show Profile
מנחם היקר,
אתה שוב ממליץ על שתי חברות "ראויות" לדברייך מדיטכניקה וקלנטיקה. אני מציע שתזהר שלא ידיחו אותך לאי השדים.
דרך אגב, איך הם משלמים? שוטף +30?

"מומחה שינה"
למעלה

מנחם
חבר כבר הרבה זמן

592 הודעות

נכתב ב - 03/30/2009 :  22:34:39  Show Profile
נו, אין גבול לשרלטנות.

צא, חזור וקרא:

1. אמרתי שיש לי קושי להמליץ...ולא המלצתי !
2. כאשר הגולש ציין ביוזמתו שהתכנס על שני מכשירים, סיפקתי לו מידע מי משווק את המכשירים שהוא בחר !
3. לעניות דעתי שמרתי על יושר, הגינות ואוביקטיביות.
למעלה

adi4567
חבר חדש מהשקית

34 הודעות

נכתב ב - 03/30/2009 :  23:03:23  Show Profile
"מומחה שינה" אין לי שמץ של מושג על מה אתה קובל בדבריך

אני ציינתי את המכשירים שנראים לי כהכי מתאימים לי או לפחות כאלו שאני מוכן לבדוק לפני קבלת ההחלטה.

תאמין לי שאם אני יודע להיכנס לפורומים ולכתוב הודעה אני יכול בהחלט למצוא מי המשווק המורשה המקומי מטעם היצרן ומי מייבא במקביל.

מנחם ציין את העובדה שישנם עוד משווקים מלבד החברות הגדולות וכי הבחירה שלי צריכה להתבסס על איסוף מגוון פרמטרים חשובים שכל צרכן בר דעת היה בוחן טרם רכישת מכשיר שעלותו נעה בין 1000$-2000$ (מבלי להתחשב בגובה השתתפות הקופה).

ישנם חברים בפורום המייצגים משווקים למכשירים ועושים זאת תוך פרגון הדדי והכי חשוב זה שהם מעשירים אותנו כאן במידע מקצועי על סמך נסיונם .

הזהירות שחברים נוקטים כאן טרם המלצה על מכשיר היא מוגזמת והיות ופורום זה הינו לא מסחרי אני חושב שיש מקום להמליץ ולשתף אחרים בכל מידע שיכול לסייע לחברים אחרים, שהרי לעניות דעתי זו מהותו ותכליתו של פורום מעין זה.

ייטב לכל בעל עניין בתחום הדנ"ש כולל גורמים רפואיים מסחריים וצרכנים להיכנס ולשוטט בפורום הזה באופן סביל ועדיף כפעיל.

תחליט (ואולי כדאי שתכריז) איזה בעל עניין אתה בתחום ואני משוכנע שתוכל להעשיר אותנו אם הנך נסיין ובין אם הינך משווק.

אני בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתך/המלצתך/נסיונך לגבי מכשיר אוטומטי עם מעשיר לחות אינטגרלי ובעל ממשק להורדת נתונים למחשב.
למעלה

עדנה בר
חבר פחות חדש

123 הודעות

נכתב ב - 03/31/2009 :  15:28:50  Show Profile
"המומחה לשינה"...מי אתה?????

מאיפה הגעת אלינו????

שפת הכתיבה העוקצנית שלך אינה מקובלת בפורום שלנו.

אנחנו הנהגנו יחס של כבוד ,האחד לשני, בפורום שלנו...

כתיבתך אינה נעימה....אולי כדאי שתהיה "רומאי ברומא..."????

עדנה
למעלה

אורי35
חבר חדש מהשקית

8 הודעות

נכתב ב - 03/31/2009 :  22:45:28  Show Profile
עדי,
אני כיום מנסה את intelipap של אורקמד (מכשיר ראשון), בלחץ קבוע 5 וגם אוטומטי. לפחות מבחינתי, בלחצים היחסית נמוכים, אין בעיה עם העובדה שאין למכשיר מנגנון להפחתת לחץ בנשיפה. מכשיר שקט מאוד ואשתי בהתחלה היתה מתעוררת בלילה בבהלה כדי לוודא שאני בכלל חי. לפי הפורום האמריקאי לרוב אוהבים את המנגון הנ"ל אך פה ושם יש גם תגובות שהסינכרון בין הפחתת הלחץ של המכשיר לבין הנשיפה עצמה לא מדויק (מבחינת הרגשת המשתמש המדווח) ואז זה יכול לעצבן, הם מתארים שהם צריכים "לרדוף" אחרי המכשיר. >> מסקנה: צריך לנסות אם אתה בלחצים גבוהים.
לגבי מעשיר לחות: כמי שגר במישור החוף ובקיץ המזגן אצלי לא מפסיק לעבוד - אני די בטוח שאקנה את מעשיר הלחות כדי להתמודד עם האויר היבש שנוצר בלילה בגלל המזגן.
בהצלחה, אורי.
למעלה

adi4567
חבר חדש מהשקית

34 הודעות

נכתב ב - 04/01/2009 :  01:35:41  Show Profile
אורי 35
לאחר שפרקתי את מעשיר הלחות ביומיים האחרונים וחטפתי נזלת קלה אני חושב שאכן הוא עוזר לי .
רק לאחר הפגישה עם סוכן resmed לגבי התאמת מכשיר הופתענו שבאסותא לא ניסו איתי אופציה של לחץ קבוע (הממוצע שלי הוא 5 לפי המכתב המסכם).
לכן כרגע אנו מבצעים את הנסיון בשנית ורק אז אולי נכוון אותו ללחץ קבוע.
אני חייב לציין לטובה את הסוכן/יועץ שכלל לא נאות בהתחלה לבקשתי למכשיר הכי מתקדם שלהם והמליץ על מכשיר בסיסי יותר לאור נתוני הבדיקה.
החלטנו יחד על נסיון ופענוח להתאמה מקסימלית עבורי.
אני משתמש היום באופציית הפחתת הלחץ ואני מבין מה כוונתך לגבי המרדף אחרי המכשיר על אף שזה דיי נוח.
רק אחרי מציאת המסיכה הכי נוחה אני מתכוון לבטל את הפחתת הלחץ בנשיפה ולבחון האם באמת זה מה שאני צריך ומצדיק את ההפרש הכספי בין המכשירים.
למעלה

עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות

נכתב ב - 04/04/2009 :  10:00:16  Show Profile  Visit עמוס פורת's Homepage
לפי ניסיוני המנגנון חיוני ומקל על הנשימה, ביחוד למשתמשים חדשיס.
על זה ניהלנו מלחמה עס מכבי. בשני המכשירים שלה לא קיים המנגנון.
עמוס

עמוס פורת
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף קודם
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.