שלום כולם, אני משתמש חדש. מאד חדש. למעשה עדיין אין לי מסיכה. עברתי את הבדיקה בתל השומר לפני 3 שבועות ונתנו לי כמה מסכות לנסות ולבסוף החליטו על אחת ושלחו אותי עם פתק לקופת חולים. במקביל התקשר אלי איש מכירות שהופנה אלי על ידי מעבדת השינה בתל השומר. אני לא בטוח אם המכשיר שהוא מציע לי הוא הכי טוב, אם יש דומים לו אך מאיכות טובה יותר ובקיצור - לומד רק עכשיו ומתלבט. המכשיר שרשמו לי בפתק זה SWIFT L
כמו כן, המסיכה שעל הפנים - לא כל כך הצליח עם המסיכה שנתנו לי ורק כרגע למדתי שי גם מסיכה גמיה ונתנו לי נחירונים. זה היה דיי בסדר במשך כשבוע אבל אז גיליתי שאני מנוזל פתאם וגם נהיה לי פצע בנחיר.
אנא מכם, נסו לספר לי על ניסיונכם והיו עדינים איתי כי אני רק מתחיל
דבר אחד בטוח - ישנתי טוב עם המסיכות השונות והייתי עירני במשך כל שעות היום והערב, בניגוד לקודם.
בעיקרון, רצוי שתנסה ציודים שונים כדי שתוכל להחליט בעצמך איזה מהם יותר מתאים ונוח לך. SWIFT L = כניראה קיצור של SWIFT LT =מסיכת נחירונים מתוצרת RESMED. זו מסיכה חדישה שנוסתה ע"י חברי הפורום ויש גם חוות דעת ב: http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7719
אין חובה לרכוש מסיכה וסיפאפ מאותו יצרן. אפשר לזווג ציוד לפי הנוחיות האישית ואיכות הטיפול. אם תחליט לרכוש מעשיר לחות, כדאי שיהיה כזה שמתחבר באופן אינטגראלי אל הסיפאפ. על פי נתוני הבדיקה והמלצות הרופא תוכל לדעת האם לרכוש סיפאפ אוטומטי או בלחץ קבוע. אמנם יש הפרש מחירים, אבל האוטומטי נוח יותר וגם מאפשר את ניטרול האוטומט והפעלתו בלחץ קבוע. עד לחץ טיפולי 8 ס"מ מים אפשר להתרגל ללחץ קבוע. הנך עומד להתקשר עם ספקית ציוד למשך שנים. לכן כדאי שתייחס חשיבות למשך האחריות ולטיב השרות המוכח.