| מחבר |
נושא  |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/01/2009 : 09:49:12
|
מכבי תפנה אותכם מהיום לרכוש שני מכשירים:
מכשיר של חברת דה וילביס. IntelliPAP AutoAdjust Travel CPAP Machine http://www.cpap.com/cpap-machine/devilbiss-intellipap-auto-adjust-cpap-machine.html
מחיר למכבי 800$ ללחץ קבוע,1200$ לאוטומטי.
מכשיר סיני בשם RESmart Auto CPAP http://www.made-in-china.com/showroom/springrocket/product-detailCoWxQlKBYaYR/China-RESmart-Auto-CPAP.html
מחיר למכבי 600$ ללחץ קבוע, 900$ לאוטומטי. מסכת נחירונים 300$.
הרינו להזהיר בזה:
לשני המכשירים אין מנגנון הפחתת לחץ בנשיפה - דבר המקשה על הנשימה ועל ההתרגלות למכשיר.
על פי מקורות זרים, חברות שונות במערב אינן או הפסיקו לשווק מכשירים סינים כיוון שהן טוענות שאינו עומד בתקן חומרים רעילים! (איננו יודעים אם זה נכון או לא).
על פי התרשמות אנשים שמכירים את המכשירים: המכשיר הסיני אינו מתקדם כמו החברות המובילות במערב.( כולם יודעים לאילו חברות אני מתכוון ואני נמנע מלפרסם אותם כאן). פרט לבעיית הפחתת הלחץ, המכשיר של דה-וילביס נחשב טוב וסביר.
ולבסוף בשורה יותר טובה: על פי תנאי המכרז יש תקופת מעבר של חצי שנה שבה יאפשרו (כנראה) רכש של מכשירים אחרים (???)
ופחות טובה: מקורות יודעי דבר העבירו לי את המסר הבא:
מכבי העבירו הנחיה לאסותא כי החל מה- 1/1/09 עליהם להעביר את כל המטופלים שזקוקים למכשיר CPAP לחברת מקסימה שמשווקת את המכשיר הסיני ולחברת אורקה-מד שמשווקת את דווילביס.
ט.ל.ח. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת ב 01/01/2009 15:23:17 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/01/2009 : 16:01:04
|
שלום הסיפאפ האוטומטי IntelliPAP AutoAdjust Travel CPAP Machine עולה בארה"ב כ 435 דולר, מסיכה טובה עולה שם עוד כ 100 דולר ובעבור מעשיר לחות אינטגראלי יהיה צורך להוסיף עוד כ 160 דולר. סה"כ כ 700 דולר. אז בעבור מה מכבי משלמת 1200 דולר?? כמה ישלם מבוטח מכבי?? איזו חבילה יקבלו המבוטחים??
בברכה 
|
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/01/2009 : 16:32:45
|
ממקורות שלי, ההנחה היא (שלא אומתה) שחבר מכבי יצטרך לשלם כנראה תוספת למכשיר אוטומטי (???). הנהלת מכבי לא פרסמה עדיין את לוח המחירים וההשתתפויות החדש. נמתין ונראה. |
עמוס פורת
|
 |
|
|
udi
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 01/12/2009 : 14:38:14
|
שלום,
היום קיבלתי הפניה מאסותא לרכישת מכשיר CPAP. במעמד הסיכום הוצגו בפני שתי המערכות שמכבי מממנת ובחרתי את דה-וילביס עם מסכה קטנה לנחיריים.
לגבי הסכם מכבי עם מגן זהב, התשלום עבור דוילביס אוטומאטי הוא בין 900-950 ש"ח וזה כולל שירות ל-3 שנים, כל הנדרש להפעלה ראשונית, וכן 2 סטים , אחד לכל שנה של מסכה ומסננים. בנוסף הסכם שירות של תיקון תוך יומיים, מכשיר חלופי אם התיקון מתארך מעבר ליומיים.
לגבי הפחתת לחץ בעת נשיפה, עד כמה שהרגשתי, הלחץ בעת נשיפה אכן הופחת בדבילביס. לגבי אפשרות פריקת מידע, המכשיר כולל אפשרות לפריקת מידע וכן אפשרות ל"קוד מידע"-רצף של תווים שאם מקישים אותו במחשב בתוכנה או באתר של דוילביס התוכנה יודעת לפרש את המשמעות ולהציג מידע רלוונטי. בנוסף כמובן ניתן לרכוש לוגר עם תוכנה שעוקב קבוע. |
אודי |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/12/2009 : 17:14:48
|
שלום אודי. תתחדש. קנית מכשיר אוטומטי? האם המערכת כוללת גם מעשיר לחות? אם לאו, כמה עולה המעשיר? האם מכבי משתתפת בעלות המעשיר? בכמה?
בברכה  |
נערך על ידי - n/a בתאריך 01/12/2009 17:17:58 |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
נכתב ב - 01/12/2009 : 17:26:54
|
קיבלתי מידע מ CPAP.TALK שבמכשיר המדובר של דה- וילביס
IntelliPAP AutoAdjust Travel CPAP Machine אין מנגנון הפחתת לחץ בנשיפה. האם זהו המכשיר? הטבלה נבדקה היום על ידי עם מישהו שרכש מכשיר חדש ונמצאה תקינה. מחיר המכשיר הוא כ 4800 ~ ש"ח לפי הטבלה שבניתי. |
עמוס פורת
|
נערך על ידי - עמוס פורת בתאריך 01/12/2009 19:05:56 |
 |
|
|
udi
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 01/15/2009 : 15:05:54
|
שלום,
המכשיר הוא דוילביס נייד. מכשיר לחות עולה עוד 150 ש"ח.
קיבלתי אותו לניסיון ממכבי והוא מאוד מאוד שקט 26Db
ביום א' הקרוב אני אמור לקבל את המכשיר שלי עם מסכת נחיריים.
הספק הציע לי מסכת OPUS החדשה. אני ביקשתי SWIFT 2 .
מישהו יודע להגיד מה טוב יותר?
אני יודע שהכל אישי אבל בכל זאת. |
אודי |
 |
|
|
ro_ni
חבר חדש מהשקית
10 הודעות |
נכתב ב - 01/15/2009 : 17:53:23
|
כאחד שניסה את שתיהן (לדעתי הצנועה) אין כלל מה להשוות. SWIFT LT הרבה יותר מוצלחת נעימה,וקלה. ל OPUS לא הצלחתי להתרגל כלל ואילו השניה אהבה ממבט ראשון.  בכל מקרה מומלץ בחום לנסות את שתיהן. |
נערך על ידי - ro_ni בתאריך 01/15/2009 18:01:28 |
 |
|
|
n/a
deleted

1340 הודעות |
נכתב ב - 01/16/2009 : 17:35:03
|
ה SWIFT 2 = מסיכה מדגם קודם עם הצינור מהצד שיכול גם להפריע. ה SWIFT LT = מסיכה חדישה יותר עם צינור באמצע, הרבה יותר קלה ונוחה למשתמש. גם שקטה יותר ומיצרת פחות רוח.
אני באופן אישי מעדיף את ה SWIFT LT. אבל כל אחד חייב לנסות בעצמו ולהחליט בהתאם.
בברכה  |
 |
|
|
udi
חבר חדש מהשקית
6 הודעות |
נכתב ב - 01/17/2009 : 11:38:29
|
שלום, אחרי שראיתי בתמונה כי לSWIFT II צינור צידי וכן וקראתי ביקורות כאן ובאתרים אחרים, דיברתי עם הסוכן והחלפתי את המסיכה ל-SWIFT LT.
אני לא יודע איך להסביר אבל אני ממש מחכה למכשיר בגלל הרחמים על אישתי, שתחייה, מהנגריה שאני פותח כל לילה וגם בגלל חוסר השקט שלה על הפסקות הנשימה שהיא שמה לב אליהן (אני לא שמעתי, לא ידעתי ולא הרגשתי כלום).
מישהו יודע להגיד מדוע לא הרגשתי כלל את הפסקות הנשימה? קראתי שאם יש הפסקות נשימה אז מתעוררים בבוקר עייפים ונרדמים כל היום, יש סכנה להירדמות על ההגה וכו'. אצלי כלום!!! ישן כמו תינוק (רק בלי הבכי) .
|
אודי |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
malka_av
חבר חדש מהשקית
1 הודעות |
נכתב ב - 04/25/2012 : 11:49:15
|
שלום רב אני מעונין לקבל הדרכה כיצד אקבל את המכשיר הכי יעיל נוח ומקצועי דרך מכבי |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 04/25/2012 : 14:14:55
|
העלית דווקא שרשור מ- 2009.
בינתיים הרבה מים זרמו בנחל מכבי
תעיין קצת בשרשורים מהשנה האחרונה בפורום ותמצא הרבה אינפורמציה