סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 אנשים טובים באמצע הדרך

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
Yossibid נכתב - 07/27/2016 : 23:40:00
עברתי את הבדיקות באסותא, קיבלתי מכשיר להתנסות, ניסיתי מסכה אחת ביקשתי לנסות אחרת. בשניה האחרונה לפני שהתקשרתי עם ספק לרכישת מכשיר החלטתי בכל זאת להרים טלפון. אולי אשמע משהו אולי אקבל איזה טיפ.
ראיתי אותו כותב פה כששאלתי שאלה לפני כמה זמן הוא הגיב עניינית. קיצורו של דבר התקשרתי לדן בר אור והייתי חייב לספר לכם..
אין לנו כל היכרות מוקדמת אבל באותו רגע הוא פשוט נתן לי הסברים על המכשירים על המסכות והמון טיפים לגבי מה לעשות או לא לעשות מול הספקים ברכישת המכשיר.
הוא פשוט לא ויתר לי ואמר לי פגישה הערב. תגיע אלי אני אסביר לך הכל מכל.
מלבד זה שהוא גרם לי לשנות את ההחלטה שלי בבחירת ספק ובבחירת מסכה וכו' שתבינו יצאתי ממנו עם מכשיר ומסכה לנסיון... קח תנסה ותחזיר.. ואחרי הכל לא הסכים לקבל שקל בתמורה!!
חייב לומר לכם אחרי לילה אחד עם המכשיר פשוט הבנתי מה שלא הבנתי. טוב נו.. אני במכבי והאפשרויות די מוגבלות אבל פתאום הבנתי שאפשר אחרת..
אולי זה נשמע לכם כמו מודעת פרסומת אבל זאת המציאות אותה חוויתי השבוע. ביקשתי ממנו רשות לפחות לכתוב על זה כאן.
לא כל יום נתקלים באנשים כאלו. דן בר אור אתה נדיר! תודה!
1   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
יצחק Posted - 07/28/2016 : 09:52:58
תמיד כיף לקרוא ושלשמוע שבעולם ממוסחר וציני כל כך יש עדיין אנשים שעוזרים ללא תמורה
כל הכבוד דן!!!

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.