סיפאפ פורום ישראל - אנשים טובים באמצע הדרך
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 אנשים טובים באמצע הדרך
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

Yossibid
חבר חדש מהשקית

Israel
4 הודעות

נכתב ב - 07/27/2016 :  23:40:00  Show Profile  תגובה עם ציטוט
עברתי את הבדיקות באסותא, קיבלתי מכשיר להתנסות, ניסיתי מסכה אחת ביקשתי לנסות אחרת. בשניה האחרונה לפני שהתקשרתי עם ספק לרכישת מכשיר החלטתי בכל זאת להרים טלפון. אולי אשמע משהו אולי אקבל איזה טיפ.
ראיתי אותו כותב פה כששאלתי שאלה לפני כמה זמן הוא הגיב עניינית. קיצורו של דבר התקשרתי לדן בר אור והייתי חייב לספר לכם..
אין לנו כל היכרות מוקדמת אבל באותו רגע הוא פשוט נתן לי הסברים על המכשירים על המסכות והמון טיפים לגבי מה לעשות או לא לעשות מול הספקים ברכישת המכשיר.
הוא פשוט לא ויתר לי ואמר לי פגישה הערב. תגיע אלי אני אסביר לך הכל מכל.
מלבד זה שהוא גרם לי לשנות את ההחלטה שלי בבחירת ספק ובבחירת מסכה וכו' שתבינו יצאתי ממנו עם מכשיר ומסכה לנסיון... קח תנסה ותחזיר.. ואחרי הכל לא הסכים לקבל שקל בתמורה!!
חייב לומר לכם אחרי לילה אחד עם המכשיר פשוט הבנתי מה שלא הבנתי. טוב נו.. אני במכבי והאפשרויות די מוגבלות אבל פתאום הבנתי שאפשר אחרת..
אולי זה נשמע לכם כמו מודעת פרסומת אבל זאת המציאות אותה חוויתי השבוע. ביקשתי ממנו רשות לפחות לכתוב על זה כאן.
לא כל יום נתקלים באנשים כאלו. דן בר אור אתה נדיר! תודה!

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 07/28/2016 :  09:52:58  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
תמיד כיף לקרוא ושלשמוע שבעולם ממוסחר וציני כל כך יש עדיין אנשים שעוזרים ללא תמורה
כל הכבוד דן!!!

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.