סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 תודה! דן בר-אור

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
אלונה נכתב - 11/25/2015 : 17:51:40
רציתי לומר תודה!
תודה גדולה! תודה ענקייייית! לדן בר-אור.
אני נכת צה"ל וחדשה בשימוש בסיפאפ. נכנסתי לפורום, קראתי כמה הודעות, קיבלתי כאן כמה טיפים והשארתי לדן הודעה שאשמח להיעזר בו.
לא ידעתי שאני עומדת לפגוש צדיק! דן ליווה אותי לכל אורך הדרך ועזר לי לבחור מכשיר ומסיכה וגם כשבסוף הסתבר לשנינו כי למשרד הביטחון יש ספקים של סיפאפ ושלא אוכל לקנות המכשיר סיפאפ מדן, הוא המשיך לתת טיפים, השאיל לי מכשיר לתקופה של כשלושה שבועות, לתקופת החגים, כשהמרפאה במשרד הביטחון היתה סגורה. דן לא הסכים שאשאר בלי אויר! - מה שאיני יכולה לומר על הטכנאי באסותא והמרפאה של משרד הביטחון = דן עזר, דן היה זמין, דן פשוט היה נוכח במקומות בהם כשלה המערכת.
דן הי עד למצוקה שנקלעתי אליה מול המערכת ואת כל העזרה ואת כל התמיכה הגיש דן בהתנדבות, עם חיוך, אכפתיות, אהבה למקצוע, כמובן במקצועיות רבה - וכל הזמן חשתי באהבת האדם שבו ואת הנתינה לשם הנתינה.
אז כאן ועכשיו ובפורום הזה, אני מבקשת להודות לך דן - על הכל ועל מי שאתה ועל איך שאתה נוהג בזולת ונהגת במקרה שלי.
מאחלת לך דן להמשיך להיות איש טוב, מעולה בתחום ההתמחות שלך - הפרעות שינה וסיפאפ - ושיהיו חייך טובים, בריאים ומאושרים.

תודהההההה!
(-:
אלונה

3   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
peter Posted - 11/26/2015 : 23:59:11
היום יצא לי לפגוש במסגרת העבודה אדם שקיבל זכאות למכשיר ממשרד הבטחון. האיש העדיף לקחת מכשיר ומסכה במסגרת של קופת חולים ולא משרד הביטחון, כי לפי טענתו הקופה מכסה כמעט את כל העלויות של המכשיר והמסכה, והמסלול של הקופה פשוט יותר ומאפשר בחירה חופשית מתוך ההיצע של המכשירים והמסכות.
יצחק Posted - 11/25/2015 : 21:20:05
דן שוב כל הכבוד
אתה באמת איש מקסים
טוב שיש אנשים כמוך
peter Posted - 11/25/2015 : 20:09:12
עושה טוב על הנשמה לקרוא את ההודעה שלך. אני ממש מבין על מה את מדברת, כי אני מכיר את דן ומכיר גם את המגבלות של ההסכם עם משרד הביטחון. אני מקווה שהמסלול שעברת הסתיים בטוב, ומצאת מכשיר ומסכה שמתאימים לך ( דבר לא פשוט בלשון המעטה).

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.