סיפאפ פורום ישראל - תודה! דן בר-אור
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 תודה! דן בר-אור
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

אלונה
חבר חדש מהשקית

4 הודעות

נכתב ב - 11/25/2015 :  17:51:40  Show Profile  תגובה עם ציטוט
רציתי לומר תודה!
תודה גדולה! תודה ענקייייית! לדן בר-אור.
אני נכת צה"ל וחדשה בשימוש בסיפאפ. נכנסתי לפורום, קראתי כמה הודעות, קיבלתי כאן כמה טיפים והשארתי לדן הודעה שאשמח להיעזר בו.
לא ידעתי שאני עומדת לפגוש צדיק! דן ליווה אותי לכל אורך הדרך ועזר לי לבחור מכשיר ומסיכה וגם כשבסוף הסתבר לשנינו כי למשרד הביטחון יש ספקים של סיפאפ ושלא אוכל לקנות המכשיר סיפאפ מדן, הוא המשיך לתת טיפים, השאיל לי מכשיר לתקופה של כשלושה שבועות, לתקופת החגים, כשהמרפאה במשרד הביטחון היתה סגורה. דן לא הסכים שאשאר בלי אויר! - מה שאיני יכולה לומר על הטכנאי באסותא והמרפאה של משרד הביטחון = דן עזר, דן היה זמין, דן פשוט היה נוכח במקומות בהם כשלה המערכת.
דן הי עד למצוקה שנקלעתי אליה מול המערכת ואת כל העזרה ואת כל התמיכה הגיש דן בהתנדבות, עם חיוך, אכפתיות, אהבה למקצוע, כמובן במקצועיות רבה - וכל הזמן חשתי באהבת האדם שבו ואת הנתינה לשם הנתינה.
אז כאן ועכשיו ובפורום הזה, אני מבקשת להודות לך דן - על הכל ועל מי שאתה ועל איך שאתה נוהג בזולת ונהגת במקרה שלי.
מאחלת לך דן להמשיך להיות איש טוב, מעולה בתחום ההתמחות שלך - הפרעות שינה וסיפאפ - ושיהיו חייך טובים, בריאים ומאושרים.

תודהההההה!
(-:
אלונה




peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 11/25/2015 :  20:09:12  Show Profile  Reply with Quote
עושה טוב על הנשמה לקרוא את ההודעה שלך. אני ממש מבין על מה את מדברת, כי אני מכיר את דן ומכיר גם את המגבלות של ההסכם עם משרד הביטחון. אני מקווה שהמסלול שעברת הסתיים בטוב, ומצאת מכשיר ומסכה שמתאימים לך ( דבר לא פשוט בלשון המעטה).
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 11/25/2015 :  21:20:05  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
דן שוב כל הכבוד
אתה באמת איש מקסים
טוב שיש אנשים כמוך

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

peter
חבר חדש מהשקית

35 הודעות

נכתב ב - 11/26/2015 :  23:59:11  Show Profile  Reply with Quote
היום יצא לי לפגוש במסגרת העבודה אדם שקיבל זכאות למכשיר ממשרד הבטחון. האיש העדיף לקחת מכשיר ומסכה במסגרת של קופת חולים ולא משרד הביטחון, כי לפי טענתו הקופה מכסה כמעט את כל העלויות של המכשיר והמסכה, והמסלול של הקופה פשוט יותר ומאפשר בחירה חופשית מתוך ההיצע של המכשירים והמסכות.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.