| הודעות קודמות |
| אפנאי |
נכתב - 05/08/2015 : 19:42:19 שלום רב,
אני מחפש את הרצועה הכחולה מספנקדס של נחירוני Swift FX זו שלמעלה בתמונה המצורפת:

הערות: א) אני נמצא בהסדר הישן של מכבי (יש אפשרות להחזר על ציוד מתכלה) ב) קלינטיקה לא מוכרת את הרצועה אלא את המסיכה בכללותה (850 שקלים). ג) יש את הציוד בארה"ב שכולל גם את רצועת הסיליקון במחיר של 31 דולאר לפני כל המיסים והמשלוח.
הנה לינק לאתר בחו"ל שם יש פריט שכולל את 2 הרצועות (הכחולה ורצועת הסיליקון): http://www.cpap.com/productpage/resmed-swift-fx-silicone-headgear.html
מספר שאלות: 1) האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש את הרצועה בארץ (אפילו ביחד עם רצועת הסיליקון כמו שזה נמכר בארה"ב) ?
2) אם התשובה לסעיף אחד שלילית, האם ניתן לרכוש בחו"ל ולקבל החזר ממכבי (להדגיש שאני בהסדר הישן לפיו יש החזר על ציוד מתכלה).
3) מה שיעור ההחזר ממכבי נכון להיום (מאי 2015) על ציוד מתכלה ?
--
המון תודה לעוזרים
|
| 5 תגובות אחרונות (החדשים ראשונים) |
| baraks |
Posted - 05/18/2015 : 17:00:10 קניתי לפני שנה באיביי בסביבות 150 ש"ח (לא ביקשתי החזר ממכבי) הגיע תוך 10 ימים
http://www.ebay.com/itm/Resmed-Swift-FX-Replacement-Headgear-Face-Mask-Sleep-Apnea-Nasal-CPAP-NEW-/231544244058?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e91cc75a |
| dan bar-or |
Posted - 05/11/2015 : 07:41:38 בוקר טוב, יש לי רצועות כאלה, גם הסיליקון וגם הבד הכחול האחורי, דבר איתי ואתן לך בשמחה. יום נעים, דן. |
| יצחק |
Posted - 05/09/2015 : 21:07:14 בעיקרון אני רואה שמכבי מגבילה את רכישת הציוד המתכלה רק מספקים בהסדר אבל מנסיוני עם מכבי לפעמים ניתן לנהל מו"מ ובכל סניף נותנים תשובות שונות |
| אפנאי |
Posted - 05/09/2015 : 19:26:56 תודה יצחק.
האם לדעתך אני יכול לקנות את הרצועה הכחולה בהסדר של רכישת ציוד מתכלה ? עד היום היה תקציב של 500 שקלים לציוד מתכלה (אגב - מה התקציב נכון להיום ?). האם זה נחשב ציוד מתכלה ? ואם אכן זה נחשב ציוד מתכלה האם מותר לי לקנות בארה"ב (יש מישהו שיכול להביא לי את זה) ?
|
| יצחק |
Posted - 05/09/2015 : 17:53:56 בעיקרון אם רכשת בהסדר הישן של מכבי אתה זכאי לרכוש מסיכה אחת לשנה בהשתתפות של 20% מאתר מכבי: "באם החבר רכש את המכשיר מספק שלא היה בהסכם עם מכבי, החבר יוכל לפנות לאחד מספקי ההסכם כיום (אלו המופיעים לעיל) ולקבל מהם בהתאם לזכאותו מסיכה סטנדרטית המשווקת ע"י אותו ספק במסגרת החבילה ובתשלום השתתפות עצמית של 20% מעלות המסכה. סך ההשתתפות יימסר לחבר ע"י הספק שבהסכם."
אגב כדאי שתבדוק את זכאותך לרכישת חבילה חדשה של מכשיר + 4 מסיכות זה יכול להיות כדאי לך כלכלית רק בשביל המסיכות
|