אני מחפש את הרצועה הכחולה מספנקדס של נחירוני Swift FX
זו שלמעלה בתמונה המצורפת:
הערות: א) אני נמצא בהסדר הישן של מכבי (יש אפשרות להחזר על ציוד מתכלה) ב) קלינטיקה לא מוכרת את הרצועה אלא את המסיכה בכללותה (850 שקלים). ג) יש את הציוד בארה"ב שכולל גם את רצועת הסיליקון במחיר של 31 דולאר לפני כל המיסים והמשלוח.
בעיקרון אם רכשת בהסדר הישן של מכבי אתה זכאי לרכוש מסיכה אחת לשנה בהשתתפות של 20% מאתר מכבי: "באם החבר רכש את המכשיר מספק שלא היה בהסכם עם מכבי, החבר יוכל לפנות לאחד מספקי ההסכם כיום (אלו המופיעים לעיל) ולקבל מהם בהתאם לזכאותו מסיכה סטנדרטית המשווקת ע"י אותו ספק במסגרת החבילה ובתשלום השתתפות עצמית של 20% מעלות המסכה. סך ההשתתפות יימסר לחבר ע"י הספק שבהסכם."
אגב כדאי שתבדוק את זכאותך לרכישת חבילה חדשה של מכשיר + 4 מסיכות זה יכול להיות כדאי לך כלכלית רק בשביל המסיכות
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
האם לדעתך אני יכול לקנות את הרצועה הכחולה בהסדר של רכישת ציוד מתכלה ? עד היום היה תקציב של 500 שקלים לציוד מתכלה (אגב - מה התקציב נכון להיום ?). האם זה נחשב ציוד מתכלה ? ואם אכן זה נחשב ציוד מתכלה האם מותר לי לקנות בארה"ב (יש מישהו שיכול להביא לי את זה) ?