סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 בחירת מכשיר CPAP חדש

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
jhalfon נכתב - 04/28/2015 : 15:30:00
שלום
יש לי מכשיר DEVILBISS כבר 4 שנים מסרתי אותו לבדיקה באסותא מכון השינה ונאמר לי שהוא בסדר גמור. בכול זאת אני מעדיף שיהיה לי מכשיר נוסף. איזה מכשיר מומלץ שמאושר על ידי מכבי.
איזה עזרים ניתן לקבל כחבר מכבי
תודה
4   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
jhalfon Posted - 04/29/2015 : 02:56:48
תודה לכל מי שעזר
dan bar-or Posted - 04/28/2015 : 20:39:26
שלום, אני כרגע באופן אישי לא הייתי עושה כלום! יש לך דהוילביס עובד תמתין, יש שמועות לא ברורות על פתיחת מיכרז מכבי בקרוב, (מדובר בשמועות בלבד) כרגע אין הרבה מבחר ואני לא הייתי קונה כלום! הייתי פשוט ממתין להיתפתחויות. חבל שתפעל בקלות ראש ותתקע עם מכשיר לארבע שנים. חכה קצת ותראה לאן נושבת הרוח למרות שאני לא ממש אופטימי בכל מה שקשור למכבי ולא ממש נראה שהם יפתיעו עם איזה מכשיר חדש ויוקרתי בקרוב, אבל במיוחד עכשיו אני הייתי ממתין בלי לעשות כלום (עניין של חודשיים מקסימום והתמונה תיתבהר)
מבחינת הזכויות שלך בכל מה שקשור לאביזרים נלווים לסיפאפ יש לך שתי אפשרויות, האחת רכישה מסובסדת מספקי ההסדר אס אל פי (ווינמן) או מקסימה אצלהן תוכל לרכוש אביזרים במחירים מסובסדים בהנחה שיש לך ביטוח מגן זהב/מכבי שלי יותר משנה תוכל לרכוש מסיכה, צינור , פילטרים , חלקי חילוף שונים כאשר אתה משלם רק חלק קטן והן כבר גובות את השאר מקופת החולים שלך. או לחילופין תוכל לרכוש אביזרים היכן שתרצה עד 1500 ש"ח בשנה ובהצגת חשבונית בקופה תקבל החזר מלא בלי שום בעיה.
מקווה שעזרתי, דן.
jhalfon Posted - 04/28/2015 : 20:32:49
מכבי מציעה שלושה מכשירים. עברתי על המפרטים. מאחר ואני לא יודע לאפיין את הדרישות שלי קשה לי להחליט. המכשיר של חברת BMC יותר מרשים מבחינה ויזואלית. הוא גם דומה למכשיר שיש לי.
רציתי לשאול כמה יעלה לי מכשיר במקרה שאני קונה בלי הסבסוד של מכבי?
יצחק Posted - 04/28/2015 : 19:51:26
תראה כאן את הזכויות שלך כחבר מכבי

http://www.maccabi4u.co.il/15196-HE/Maccabi.aspx

לגבי המלצות מבין האפשרויות המועטות תעשה חיפוש בפורום או תקבל תשובות בהמשך

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.01 שניות.