סיפאפ פורום ישראל - בחירת מכשיר CPAP חדש
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 בחירת מכשיר CPAP חדש
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

jhalfon
חבר חדש מהשקית

Israel
8 הודעות

נכתב ב - 04/28/2015 :  15:30:00  Show Profile  תגובה עם ציטוט
שלום
יש לי מכשיר DEVILBISS כבר 4 שנים מסרתי אותו לבדיקה באסותא מכון השינה ונאמר לי שהוא בסדר גמור. בכול זאת אני מעדיף שיהיה לי מכשיר נוסף. איזה מכשיר מומלץ שמאושר על ידי מכבי.
איזה עזרים ניתן לקבל כחבר מכבי
תודה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 04/28/2015 :  19:51:26  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
תראה כאן את הזכויות שלך כחבר מכבי

http://www.maccabi4u.co.il/15196-HE/Maccabi.aspx

לגבי המלצות מבין האפשרויות המועטות תעשה חיפוש בפורום או תקבל תשובות בהמשך

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

נערך על ידי - יצחק בתאריך 04/28/2015 19:52:11
למעלה

jhalfon
חבר חדש מהשקית

Israel
8 הודעות

נכתב ב - 04/28/2015 :  20:32:49  Show Profile  Reply with Quote
מכבי מציעה שלושה מכשירים. עברתי על המפרטים. מאחר ואני לא יודע לאפיין את הדרישות שלי קשה לי להחליט. המכשיר של חברת BMC יותר מרשים מבחינה ויזואלית. הוא גם דומה למכשיר שיש לי.
רציתי לשאול כמה יעלה לי מכשיר במקרה שאני קונה בלי הסבסוד של מכבי?
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 04/28/2015 :  20:39:26  Show Profile  Reply with Quote
שלום, אני כרגע באופן אישי לא הייתי עושה כלום! יש לך דהוילביס עובד תמתין, יש שמועות לא ברורות על פתיחת מיכרז מכבי בקרוב, (מדובר בשמועות בלבד) כרגע אין הרבה מבחר ואני לא הייתי קונה כלום! הייתי פשוט ממתין להיתפתחויות. חבל שתפעל בקלות ראש ותתקע עם מכשיר לארבע שנים. חכה קצת ותראה לאן נושבת הרוח למרות שאני לא ממש אופטימי בכל מה שקשור למכבי ולא ממש נראה שהם יפתיעו עם איזה מכשיר חדש ויוקרתי בקרוב, אבל במיוחד עכשיו אני הייתי ממתין בלי לעשות כלום (עניין של חודשיים מקסימום והתמונה תיתבהר)
מבחינת הזכויות שלך בכל מה שקשור לאביזרים נלווים לסיפאפ יש לך שתי אפשרויות, האחת רכישה מסובסדת מספקי ההסדר אס אל פי (ווינמן) או מקסימה אצלהן תוכל לרכוש אביזרים במחירים מסובסדים בהנחה שיש לך ביטוח מגן זהב/מכבי שלי יותר משנה תוכל לרכוש מסיכה, צינור , פילטרים , חלקי חילוף שונים כאשר אתה משלם רק חלק קטן והן כבר גובות את השאר מקופת החולים שלך. או לחילופין תוכל לרכוש אביזרים היכן שתרצה עד 1500 ש"ח בשנה ובהצגת חשבונית בקופה תקבל החזר מלא בלי שום בעיה.
מקווה שעזרתי, דן.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

jhalfon
חבר חדש מהשקית

Israel
8 הודעות

נכתב ב - 04/29/2015 :  02:56:48  Show Profile  Reply with Quote
תודה לכל מי שעזר
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא