סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 עצות איך להפסיק לישון על הגב

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
reut נכתב - 01/10/2015 : 22:46:44
שמעתי על תפירה של כדור טניס לגב החולצה - יש עצה איפה בדיוק למקם אותו? חבר שלי ישן עם הסיפאפ אבל כשהוא ישן על הגב עדיין יש קצת קולות נחירה או בריחת אוויר מהפה, כשהוא על הצד הכל סבבה. ואני רוצה לגמול אותו משינה על הגב. אשמח לעצות שימושיות איך מפסיקים לישון על הגב. תודה!
2   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
jzomer Posted - 01/12/2015 : 08:14:54
אפשר לתפור שרוול לאורך עמוד השידרה ולשים בקבוק פלסטי 1.5 ליטר .בטוח לא ישן על הגב - אם בכלל ישן.
dan bar-or Posted - 01/11/2015 : 08:11:26
שלום רעות, טכניקת "כדור הטניס" הינה טכניקה יעילה בזמננו רק במצבי קיצון בהם לא ניתן לפתור שינה על הגב בדרכים אחרות, לשאלתך אשיב, קחי פאוץ (כמו של מלצרית) הניחי בתוכו כדור טניס הלבישי אותו על המותניים וסובבי לכיוון הגב התחתון כך שישב על הגב התחתון קצת מעל הישבן, אז כאשר ינסה בן זוגך לישון על הגב יפריע לו הכדור ויאלץ לישון בתנוחה אחרת, בהצלחה...
יחד עם זאת הייתי מנסה אולי להישתמש ברצועת סנטר אשר תיסגור את הפה בלחץ ולא תאפשר לו להיפתח או לחילופין הורדת לחץ במכשיר אשר יתכן ותקל קצת על פתיחות הפה (שיחרור אוויר מהפה בזמן שינה).
ניתן גם (פחות רצוי) להישתמש במסיכת אף פה full face אשר מכסה את האף ואת הפה ביחד.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.