סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 BPAP נטען

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
nkrangui נכתב - 12/22/2014 : 10:44:52
האם קיים BPAP נטען?
כלומר , בעת הפסקת חשמל המכשיר מממשיך לעבוד ללא הפסקה?
10   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
יצחק Posted - 12/25/2014 : 22:36:58
גם אני למעשה לא יכול לישון היום בלי אמצעי עזר
אני פשוט מרגיש שאני נחנק ומתעורר
בטיסות ובחו"ל אני משתמש בסד דנטלי שמפחית בהרבה את מספר הפסקות הנשימה שלי
פחות יעיל מ- CPAP אבל זה בהחלט הרבה יותר טוב מכלום
avis Posted - 12/25/2014 : 18:29:44
אני משתמש בסוללה בטיסות ארוכות מ-4 שעות. לפחות פעמיים בשנה, בשביל הנוחיות שלי אני מוכן לשלם.
לא מסוגל בשום אופן להירדם אפילו חצי שעה בלי מסכה, גם אם אני מת מעייפות ונרדמתי אני נחנק ומתעורר.
אם לא היה ביקוש וודאי לא היו מורים את זה יצרני ה-CPAP.
המכשיר שלי עובד על 24V + מתח נמוך 3.5V שנותן ייחוס למפוח. כך שלא יעזור לחבר למצבר רגיל 24V או ממיר 12/24.
חוץ מזה, לא כל אחד רוצה להיות צמוד לרכב.
txeng Posted - 12/25/2014 : 17:14:52
שלום,
אחזור לשאלה הבסיסית. מדוע צריך סוללה למכשיר שינה אם לא יוצאים לפיקניק של כמה ימים בלב המדבר? אגב, גם כאן אולי פשוט יותר לרכוש מתאם חשמלי שיאפשר חיבור הסיפאפ לסוללת 12 וולט של אחד מכלי הרכב.

לגבי טיסה. מניסיוני אני מצליח להכניס כמה שעות שינה כמעט בכל טיסה ארוכה וזה ללא מכשיר נשימה. השינה במטוס בכל מקרה איננה כמו בבית ולכן, לפחות אצלי, ניתן להסתדר עם מה שיש במטוס. [אני חייב לציין שאינני טס יותר מ: 2-4 פעמים בשנה; יתכן שזו הסיבה שזו איננה בעיה עבורי.]

אשמח להבין את הצורך בסוללה.

דוד מ
avis Posted - 12/24/2014 : 10:01:07
VEV מצטער להוריד לך את האויר מהמפרשים,
גם אני בזמנו ראיתי ובדקתי את הסוללה שהצגת ושכמותה לפני שרכשתי את האורגינלית של RESMED,שגם עלה פי 2.
התברר שרק של RESMED יש אישור IATA וכל האחרות אין להם אישור ואסור להטיסם., לכן גם הספק לא יכל לשלוח בדואר אוויר לארץ.
אגב, במקרים שרוצים להטיס חומר מסוכן, ע"פ הוראות IATA צריך להשתמש באריזה מיוחדת שיחד עם ההובלה עולה כמו מחיר הסוללה.
vev Posted - 12/23/2014 : 20:23:37
יש.
הנה חיפוש קצר בגוגל
http://www.thebatterygeeks.com/CPAP-BiPAP-VPAP-External-Batteries-s/87.htm
avis Posted - 12/23/2014 : 14:12:08
דוד,
סוללה משמשת להפעלת מכשיר במקום שאין חשמל, פיקניק או טיסה וכד'
יצחק Posted - 12/23/2014 : 14:08:04
היו לנו לא מעט דיונים על אלפסק והפסקות חשמל:

http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17581&SearchTerms=אלפסק
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16788&SearchTerms=אלפסק
http://www.portan.co.il/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=1559&SearchTerms=אלפסק

למרבה המזל אין לנו כמעט הפסקות חשמל בארץ
txeng Posted - 12/23/2014 : 12:29:34
שלום,
לא ברור לי מדוע נדרש גיבוי אספקת חשמל למכשיר נשימה כי לשמחתנו הפסקות חשמל אינן ארוכות [מדובר באזורי מרכז הארץ] למעט פעם אחת בירושליים בחורף שעבר.

מכל מקום שמעתי, ונראה לי סביר, שמכשיר אלפסק המשמש למחשבים עשוי למלא את התפקיד, אף כי נראה לי שיש למכשיר זה תכונות נוספות מעל ומעבר לנדרש למכשיר נשימה. אלפסק מתחבר בין השקע בקיר למחשב [או למכשיר הנשימה] והוא נטען אוטומטית מאספקת החשמל. לאלפסק יש סוללה פנימית של 12 וולט במרבית המקרים. ניתן לרכוש מכשירי אלפסק בעלי הספקים שונים, כלומר זמני פעולה שונים. מבחינת הספק חשמלי זה נראה מתאים כי הספק דרוש למכשיר שלי [רספירוניקס] הוא 60 ואט שדומה להספק הדרוש למחשב ומסך. מכל מקום זה דורש בדיקה נוספת; אולי יש בפורום מישהו שמבין בחשמל כדי להתייחס.

היתרון של מכשיר אלפסק הוא שמכשירים כאלה נפוצים מאד ולכן ניתנים לרכישה במחיר תחרותי, מה שאיננו תופס לגבי סוללות גיבןי למכשיר נשימה; צריך כמובן להשוות מחירים. אלפסק זמין מאד בארץ ומשחרר אותך מתלות ביצרן המכשיר ובהזמנה מחו"ל - כמובן בתנאי שזה מתאים לתפקיד.

מכשיר אלפסק מתחבר בין השקע שבקיר ובין כבל ההזנה של המכשיר, כך שלכאורה הוא מספק 220 וולט שזה מה שמכשיר הנשימה מקבל. אינני בטוח שזה עובד בדיוק כך.

בהצלחה, דוד מ
jzomer Posted - 12/23/2014 : 12:22:52
לא יותר פשוט לרכוש אלפסק כמו למחשב ??????????
avis Posted - 12/22/2014 : 13:17:20
אין לי ניסיון ב-BPAP אבל לי יש CPAP שרכשתי סוללות נטענות מיצרן המכשיר ויכול לעבוד בזמן הפסקת חשמל.

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.