סיפאפ פורום ישראל
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 החזר כספי לרכישת CPAP בחו"ל

שימו לב , עליכם להירשם לפני הוספת התגובה.
להרשמה, ליחצו כאן.

רזולוציית מסך:
שם משתמש:
סיסמא:
מצב עיצוב:
עיצוב: מודגשאיטליקקו תחתוןקו חוצה יישור לשמאלממורכזיישור לימין קו מפריד קישורמיילתמונה חוקציטוטרשימה

הודעה:

* HTML לא פעיל
* הקוד פעיל
פרצופים
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] קול [8D] ביישן [:I]
לשון [:P] רשע [):] חיוך [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] מספר שמונה [8] מבואס [:(] ביישן [8)]
אני בהלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

הודעות    קודמות
tishrey נכתב - 08/18/2013 : 12:34:23
החלטתי לרכוש מכשיר CPAP אוטומטי של פיליפס בעקבות המלצתו של יועץ השינה.
הופניתי לרשימה של ספקי CPAP מקומיים וקיבלתי הצעות מחיר (בסביבות 6,500 ש"ח לאחר משא ומתן).
בדקתי במקביל מחיר של מכשירים ברכישה ישירה באתרי אינטרנט דוגמת CPAP.COM.
גיליתי כמו רבים לפני שמחיר המכשירים מחו"ל + כל העלויות הנלוות ליבוא הוא מעט יותר ממחציתם אצל הספקים המקומיים.
אם לוקחים בחשבון את החזר הקופה בגובה של עד 3,500 ש"ח ניתן לראות שההשתתפות העצמית היא קרובה לעלות מלאה של מכשיר ברכישה ישירה מחו"ל.
פניות שלי לכללית וכללית מושלם לקבלת אישור להחזר עבור רכישה בחו"ל נענו בשלילה.
רק לאחר דרישה תקיפה שלי לראות מתוקף מה ניתנת תשובה זו הובהר לי שישנו סעיף התקנון המושלם המגדיר זאת. משנכשלו נציגי המושלם להציג סעיף שכזה (משום שהוא לא קיים) הובהר לי שתקנון השב"ן פועל מתוקף חוק בריאות ממלכתי שחל רק בגבולות ישראל ועל כן לא ניתן לבצע החזרים לרכישות ציוד רפואי שלא בישראל.
גם כאן התעקשתי וביקשתי לדבר עם היועץ המשפטי של כללית מושלם כדי לתהות כיצד מתבצע פרוש כה יצירתי של חוק. לאחר התעקשות זו והעברת מכתב תקיף לכללית מושלם בענין, התבשרתי טלפונית כי אוכל לקבל החזר עבור רכישת CPAP בחו"ל עם החזר בתנאים זהים לרכישה בישראל.
דרשתי לקבל אישור כתוב אך כזה טרם נתקבל. דרשתי שהאפשרות הזו תופיע בכתובים לכל המבוטחים והובטח לי שעם הוצאתה של הגרסה הבאה של התקנון ב 11/2013 לערך יהיה סעיף מפורש המסביר את הענין. נקווה...

חברים יקרים:
ניתן לרכוש CPAP בחו"ל ולקבל החזר !!!

אני תמהה מדוע כללית וכללית מושלם (ויתכן שגם ביטוחי בריאות אחרים), מתעקשים שגם המטופל וגם הם יציאו מכיסם סכומים גדולים יותר מהנדרש תוך כדי השארת נתח נאה מאוד בכיסי הספקים הישראלים המומלצים על ידם?

בדיקה עם נציגי פיליפס ישראל - מדטכניקה העלתה שהם מתכוונים להשית מחיר גבוה עבור שרות למכשירים שלא נקנו אצלם (350 ש"ח לפניה). ההסבר שלהם למחיר המכשירים המופקע הוא השרות שניתן ללקוחות לאורך שנים. אני בדרך כלל מעדיף שלא לשלם מראש עבור שרות למשך מספר שנים מספר אלפי שקלים ונוטה לשלם על פי הצורך ובמועד קבלת השרות.

פניתי עם כל הנושא גם לחברת פיליפס בארה"ב והתלוננתי על יוקר המכשירים אצל נציגי הישראלים.

בתקווה שקצת פחות יעבדו עלינו וינסו לעשות עלינו קופה שמנה ומהר .

20   תגובות    אחרונות    (החדשים ראשונים)
n/a Posted - 12/10/2015 : 23:16:02
ליובש קשה בעיניים הילו ג'ל עדיף על הילוקומוד ומרוכז יותר. ניתן גם להשתמש ללילה בג'ל ויסקוטירז או במשחת ויטאפוס. כדאי גם לבדוק אם היובש בעיניים לא נובע רק מהסיפאפ.
יצחק Posted - 12/10/2015 : 12:02:11
תתחדש מיקי
איזה מכשיר רכשת S-10 או S-9?
avis Posted - 12/10/2015 : 09:19:52
כל הכבוד מיקי,

לאחר תקופת ניסיון עם המכשיר שרכשת, נא דווח לנו יתרונות וחסרונות שתמצא במכשיר.
מיקי1952 Posted - 12/10/2015 : 08:25:28
החלטתי לרכוש מכשיר CPAP Airsense אוטומטי של RESMED וזאת לאור ניסיוני הטוב עם המכשיר הקודם שלהם.
פניתי לקלינטיקה לבחורה מדהימה בשם מירי בחיפה אשר רק רוצה לעזור ולתת שרות, אבל כנראה שמוגבלת ביכולת התמרון שלה, וביקשתי הנחה למחיר ההתחלתי שהוא 7,500 ש"ח (היא אכן קיבלה אישור ל 200 ש"ח הנחה למרות היותי לקוח טוב שלהם) וכן הפנתה אותי למנהל המכירות אשר חזר אלי לאחר יומיים והסכים להעניק לי לאחר שיחה מאוד ארוכה עוד הנחה "מיוחדת של 100 ש"ח נוספים".
בבדיקה שערכתי באינטרנט מצאתי ורכשתי את אותו המכשיר כולל משלוח באתר בארה"ב http://1800cpap.com/ בסכום כולל של 860 $ כולל משלוח ב FEDEX (קיבלתי את המכשיר הביתה לאחר יומיים בדיוק)
כמובן ישראכרט קיזז את עמלתו בסך 2.3% ובנוסף לתשלום עמילות המכס והוצאות קטנות, המחיר הסתכם בסך הכול ב 4,080 ש"ח הפרש של 3,420 ש"ח
ההסבר של סוכן של קלינטיקה לגבי ההפרש הינו אפשרויות האחריות ושרות למוצר בארץ (הרי לפי דבריו וניסיוני הרב עם המכשיר הזה לא השתמשתי בשרות שלהם לשני המכשירים אשר עדיים ברשותי במשך 18 שנים) וכן שבארה"ב מייבאת כמויות גדולות מאוד של מכשירים ולכן הם מקבלים מחיר מיוחד (אז שירכשו גם הם מארה"ב ואז המחיר יהיה זול יותר)
מישהו במשרד הבריאות חייב להתעורר ולבדוק מדוע קיים פער אדיר שכזה כי הרי לבטח בארה"ב מוכרים את המכשירים ללא הפסד.
יצחק Posted - 03/16/2014 : 20:04:50
עיניים יבשות בהחלט יכולות להגרם משימוש ב-CPAP

תמיד יש דליפת אויר מסויימת ויציאת אוויר מפתחי האוורור

אני משתמש כל לילה ב "אילוקומוד" טיפות מצויינות ללחות בעיניים
avis Posted - 03/14/2014 : 14:21:54
עיניים יבשות בדרך כלל סובלים אלו שעשו ניתוח לייזר בעיניים, כמוני, משתמש בטיפות "TEARS NATURAL"
אם זה מהמכשיר פרושו שיש דליפת אויר מהמסכה כלפי העיניים, אחרת למיטב הבנתי זה לא יתכן.
דליפת אויר פרושה שהמערכת לא אפקטיבית, תנסה להתאים טוב יותר את המסכה ולטפל בדליפה, אולי לנסות לרפד את המסכה עם צמר גפן או דומה משני צידי האף קרוב לעיניים, לנסות לראות אם זה עוזר, או להחליף למסכה עם ג'ל או דומה, יתכן שבמסכת נחיריים זה יותר טוב.
אופציה אחרת לנסות סד דנטאלי, לא בטוח שיתאים והניסוי יקר.
בהצלחה,
dy3238 Posted - 03/14/2014 : 13:44:56
יש לי בעיה של עיניים יבשות כתוצאה מהשימוש ב CPAP ,למרות שאני מקבל ג'ל של "דמעות מלאכותיות" זה מטריד מאוד.מי מכיר?
כמו כן יש מכשיר אפקטיבי במקום ה -CPAP?
izibizi Posted - 03/02/2014 : 23:52:11
כן הכללית מחזירה 50% עד 2300 בערך
המושלם עד 1940 בערך
avis Posted - 03/02/2014 : 15:42:56
יפה מאוד, האם שאלתה איזה סכום תקבל מהקופה ואיזה מהמושלם? בהנחה שיש לך מושלם.
izibizi Posted - 03/02/2014 : 13:53:02
דיברתי עכשיו עם המושלם של הכללית והם אישרו לי שאקבל החזר גם בקנייה פרטית מחו"ל.
avis Posted - 02/24/2014 : 19:12:28
אני מבין שאתה מחפש מכשיר לא משומש. (משומש אולי יש ב-EBAY)
באמצעות האינטרנט, מארה"ב, ימכרו רק מכשירים שאין להם סוכן בארץ.
פשוט תשאל אותם איזה מכשיר CPAP הם יכולים למכור לישראל.
אם יש לך בעיות תקשורת, אשמח לעזור לך.
אגב, יש מכשיר קבוע קטן ממדים (מצויין לנסיעה) שיכולים לשלוח לך באתר: http://hdmusa.com/
הייתי בקשר איתם אבל התברר שזה לי אוטומטי לכן לא מתאים לי.
בהצלחה, ואל תשכח לדווח לנו, בכדי שנלמד.
יצחק Posted - 02/16/2014 : 17:30:29
נסה ב- WWW.CPAP.COM

צריך מרשם רופא וצריך לשלם על המשלוח אבל עדיין ייצא יותר זול מהארץ
יוסי 40 Posted - 02/16/2014 : 10:44:10
אני מעונין לקנות בארה"ב מכשיר סיפאפ מהדור הישן
כלומר אין לי צורך במכשיר עם לחץ משתנה ועם אויר חם וכדומה
טוב לי מכשיר כמו שהיה לי עד היום עם לחץ קבוע, שנהנתי ממנו מאד
האם מישהו יודע על מתווך שמטפל בכאלו דברים ?
etofach Posted - 02/15/2014 : 20:13:48
רופא המשפחה שלי בהדר-יוסף-כללית לא הסכים לחתום וטען שאסור להם לחתום על מסמך חיצוני, וזה מרגיז אותי , פניתי למעבדת שינה בבילנסון וגם קבעתי תור ל אאג מקווה שזה יעזור
לאתר CPAP מסרתי כתובת בארהב לרכש ציוד ועדיין הם דרשו חתימה על המסמך שלהם כתנאי לבצוע עיסקה (שכביכול שילמתי עליה באינטרנט אך הם בטלו לי אותה)

quote:
Originally posted by יצחק

1. אין לי מושג לצערי ביחס לתקנות קופ"ח כללית לגבי החזרים בגין רכישה בחו"ל

2. ביחס למרשם רופא. אין סיבה שרופא ישראלי לא יחתום לך על המרשם כי אתה זקוק למכשיר CPAP אם כך קבעה מעבדת השינה . אם רופא א.א.ג. מסרב. פנה לרופא המשפחה שלך. שלי חתם בלי שום בעיה.

avis Posted - 02/10/2014 : 09:38:51
בעולם זה מקובל שמגינים על סוכן מקומי כי בכל זאות הוא משקיע ואמור לתת לך שרות אם נדרש ולהחזיק מלאי.
זה לגיטימי אם הסוכן לא שוחט במחיר והמחירים קרובים לאלו שבחו"ל. אך כולנו יודעים שבארץ זה לא כך, ובמקרה הטוב רק מכפילים את המחיר.
אין לזה הצדקה להכפיל את המחיר בארץ, הרי גם אלו שבחו"ל מרויחים לא רע, מה עוד שהסוכן מקבל את זה במחיר מיוחד מהיצרן.
לכן נוצרו כל המתווכים שקונים עבורך ושולחים לך את זה מחו"ל.
jzomer Posted - 02/05/2014 : 21:41:21
זה חוקי?
לא אפליה? גזענות?
avis Posted - 02/03/2014 : 19:39:46
ראה מכתב שלהם להזמנה שלי:

In compliance with policies as set by the manufacturers, ResMed and Philips Respironics products may not be distributed to an address outside of the United States. Your shipping address for order #988214 is located outside of the United States.

Due to these manufacturer policies, and the associated penalties for violating them, we are unable to ship you any ResMed or Philips Respironics products contained in your order.

We deeply regret this inconvenience. We are ready and able to offer you equipment from any other manufacturer.

Please let us know which of the following actions to take:
1. Let us know if you have a United States address you would like us to ship to.
2. Exchange ResMed or Philips Respironics products for another brand. Please send us instructions on which changes should be made or let us know if you would like other brand product recommendations.
3. Remove all ResMed or Philips Respironics products from the order and ship it out to you.
4. Cancel the order.
Your order will be held for your response. We welcome your contact and look forward to serving your CPAP needs.
Sincerely,

CPAP.com
יצחק Posted - 02/03/2014 : 10:21:13
אני רכשתי מסיכות של RESPERONICS

גם להם יבואן רישמי בארץ ולא עשו לי בעיות

יכול להיות שהם עושים בעיות עם RESMED

בכל מקרה יש חברות שליחות שמספקות לך כתובת בארה"ב ומבצעות בעצמן את המשלוח לארץ.
avis Posted - 02/03/2014 : 08:10:29
בצ'ט האחרון אתם לפני 3-4 ימים, בקשתי להוסיף להזמנה שלי את המסכה החדשה של RESMED והם כתבו לי שלא יכולים לשלוח בגלל הסכם נציגות.
יחד עם זה, אנסה לעשות הזמנה בפועל ואראה אם זה יעבור, אודיע לכם על כל חדש בנושא.
יצחק Posted - 02/02/2014 : 21:51:25
אני עשיתי כמה פעמים הזמנה של מסיכות המשווקות בארץ מ- cpap.com עם משלוח לישראל.

אבי - אתה בטוח שהם שינו מדיניות ולא שולחים לארץ מסיכות או מכשירים שיש להם יבואן רישמי בארץ?

סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.