סיפאפ פורום ישראל - מבקש הכוונה להתאמה ראשונית
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מבקש הכוונה להתאמה ראשונית
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

ניסן לברון
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 07/17/2019 :  14:10:29  Show Profile  Send ניסן לברון an AOL message  תגובה עם ציטוט
שלום, אודה על עזרתכם:
אובחנתי כעת עם דו"ש בדרגה בינונית
וסימפטומים של עייפות קשה וכו'.

מקריאה פה אני מבין שצריך לקבל הכוונה מאיש מקצוע,
לנסות מספר מכשירים ומסיכות,
עד שאתה מוצא את מה שמתאים לך.

השאלה לאיזה ספקים אתם ממליצים לי לפנות, שיתנו שירות טוב והוגן?

[אני חבר כללית, ועוד לא קניתי מכשיר דרכם].
ניסן 05871.06428
#8203;5805428@gmail.com

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 07/18/2019 :  07:49:18  Show Profile  Reply with Quote
שלום ניסן וברוך הבא, למרות שכבר שוחחנו בטלפון אענה לך כאן שוב לטובת שאר החברים והקוראים.
נכתב כאן רבות לאחרונה בנושא בחירת הספק המתאים,
אבל אני אנסה לכוון אותך. ראשית, צא מנקודת הנחה שכל מכשיר שתבחר יבצע את העבודה וימנע הפסקות נשימה, נסה לבחור יצרנים אמינים ומוכרים לאורך שנים. בעניין החברות היבואניות בתחום ישנן 7 כאלה בישראל ומתוכן רק 6 עוסקות במכירת מכשירים ללקוחות קצה. אני ממליץ לך לרכוש מחברה יבואנית שתוכל לספק לך בהמשך שרותי מעבדה מורשים מטעם היצרן, זה חשוב מאד משום שלאחרונה אנו נתקלים יותר ויותר בתופעה של אתרי אינטרנט אשר מציעים לרכוש מכשירים בזול, ולעתים בסופה של רכישה אתה עלול להימצא בבעיה כאשר תזדקק לשירות. (בחר ספק אשר ניתן להגיע אליו פיזית)
כאשר מדובר במכשיר cpap לא הייתי מחפש דווקא את הכי זול. הייתי מסתכל על עוד נתונים, כמו ארץ היצור, (יש מישהו שכבר שנים מציג את המכשיר שהוא מוכר ומשווק כמכשיר אמריקאי, אבל בפועל המכשיר לא מיוצר בארה"ב. יש עוד חברה אשר מתהדרת במכשיר "גרמני" אבל הוא ממש לא מיוצר בגרמניה..) שים לב לדברים האלה! זכור שכאשר אתה רוכש מכשיר אתה "מתחתן" עם המכשיר ועם החברה בה רכשת לחמש שנים! (חמש שנים זה פרק הזמן הנוכחי בו ניתן לקבל החזר כספי בגין רכישה מהכללית). לכן שקול היטב את צעדיך, בישראל יש מכשירים אשר מותאמים לשימוש בשבת ובחג וניתן להפעילם ע"י שעון שבת, יש גם חברות אשר במעמד הרכישה יספקו לך מכשיר נוסף בלחץ קבוע וללא רישום נתונים לשימוש בשבת ללא עלות נוספת. (יש כאלו שהאישור של מכון צומת לא מספק אותם ולכן מבקשים מכשיר נוסף לא אוטומטי לשבת ולחג).
בעניין האחריות למכשיר, חלק מהחברות מספקות תעודת אחריות לחמש שנים וחלק לשנתיים ולשלוש, בחר כמובן בכמה שיותר שנות אחריות. הסדר בכתב מול החברה שבמסגרת האחריות יאסף המכשיר מביתך במקרה תקלה ויוחזר לך בתום התיקון. גם נושא מכשיר חלופי חשוב מאד כאן. בהתאם שאל וברר כמה זמן המכשיר שאתה רוכש נמצא בשוק (דגם ישן ??) כבר ניתקלתי במצבים כאלה.
בעניין גודלו ומשקלו של המכשיר לא הייתי מחפש דווקא את הקטן ביותר אבל גם לא הייתי רוכש מכשיר גדול וכבד, משהו בין 500/600 גרם עד 1 קילוגרם זה בסדר.
בעניין המסיכה, גם כאן שים לב שמסופקת לך עם המכשיר מסיכה נוחה עד כמה שאפשר וכמובן מיצרן מוכר! זה חשוב מאד מבחינת האיכות והחומרים שממנה היא מיוצרת. (אל תרכוש ואל תתפשר במידה ולא נוח לך ! יש מגוון אדיר של מסיכות ! אל תתבייש בקש למדוד עוד ועוד עד שיהיה לך נוח).
בנוסף,חשוב מאד שתהיה לך כימיה טובה עם איש המכירות שמשרת אותך, אתה תהיה איתו בקשר לאורך שנים.
מקווה שעזרתי, ברוך הבא, ותמשיך לעדכן.
שיהיה בהצלחה !

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484

נערך על ידי - dan bar-or בתאריך 07/18/2019 09:05:48
למעלה

ניסן לברון
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 07/18/2019 :  12:01:16  Show Profile  Send ניסן לברון an AOL message  Reply with Quote
תודה רבה, ייעוץ הגיוני ביותר.
למעלה

עופרה לוי
חבר חדש מהשקית

Israel
1 הודעות

נכתב ב - 09/01/2019 :  09:38:41  Show Profile  Reply with Quote
תודה רבה, על ההסבר המפורט.
למעלה

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 09/26/2019 :  12:39:18  Show Profile  Reply with Quote
מומלץ לראות השוואה בין מכשירים ו/או מסיכות באתר cpap.com
לקנות מכשיר ראשון - בארץ. המכשירים לרוב לא מתקלקלים, אבל כדאי שיהיה עם מי לדבר.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.