סיפאפ פורום ישראל - נסיעה לחו"ל עם מכשיר סיפאפ
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 נסיעה לחו"ל עם מכשיר סיפאפ
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

רפאל
חבר חדש מהשקית

1 הודעות

נכתב ב - 03/03/2019 :  12:36:12  Show Profile
שלום לכולם
אני נוסע בקרוב לחו"ל למשך 10 ימים וברצוני לקחת את המכשיר איתי.
האם מישהו נתקל באיזושהי בעיה בבדיקות הבטחון בשדות התעופה?
יש לי מכתב ממכבי (באנגלית כמובן) שמאשר שאני צריך את המכשיר איתי ובכ"ז ברצוני להיות רגוע ולדעת שלא עושים בעיות בעניין.

תודה מראש לעונים
רפאל

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 03/03/2019 :  13:42:35  Show Profile
אין בעיה
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 03/07/2019 :  12:46:38  Show Profile
קרוב ל-30 שנה לא נתקלתי בבעיה. תמיד קח איתך את המכשיר ביד למטוס ולא במזוודה בבטן המטוס, מחשש לאיבוד כי אז לא תוכל לישון. ממליץ על מכשיר קטן ממגוון הקיים כיום בשוק, עושה את העבודה של גדול ונשלט על ידי אפליקציה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 03/10/2019 :  20:02:16  Show Profile  Send יצחק an AOL message
אכן אין שום בעיה לקחת עימך את ה CPAP

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

n/a
deleted

4 הודעות

נכתב ב - 03/18/2019 :  12:33:11  Show Profile
התגובות כאן ממש לא מדויקות. בגדול, ברוב שדות התעופה יודעים מה זה CPAP ולא עושים בעיה. ואם יש בעיה, אז המסמך של היצרן מספק.

אבל, וזה האבל הגדול - עלולה להיווצר בעיה עם חברת התעופה. אם אתה עולה עם מכשיר רפואי למטוס (ו-CPAP זה מכשיר רפואי), והם עולים על זה, הם עלולים לדרוש ממך אישור רפואי שאתה כשיר לטוס. כי מבחינתם, אם אתה עולה עם מכשיר רפואי למטוס, שמשמש אותך לנשימה בשינה (ומכאן שיש סכנה לדום נשימה בשינה), אולי אתה לא כשיר לטיסה?

בעיה שניה נוצרת כאשר מבקשים להשתמש במכשיר במטוס (למשל בטיסת לילה). אזי הם עשוים לדרוש ממך אישורים מיוחדים נוספים שיוכיחו שאין סכנה להשתמש במכשיר במטוס.

אז העיצה שלי היא: כן, תקח את המכשיר איתך לחו"ל, אבל בניגוד למה שנאמר, כן תשלח אותו במזוודה ועל תעלה איתו למטוס (כלומר בכבודת יד).

אגב, החברה שעושה הכי הרבה בעיות בתחום היא אל על, וזאת משום שבשל הבידוק הבטחוני המחמיר יותר שלהם בהשוואה לחברות אחרות, הם יעלו על זה שאתה מבקש לעלות עם מכשיר CPAP למטוס.

אני נוסע לחו"ל בסביבות 40-50 פעם בשנה לצורכי עבודה, וכל מה שכתבתי הוא מתוך ניסיון אישי מפורט.
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  נושא נעול
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.