| מחבר |
נושא  |
|
|
אושרית
חבר חדש

76 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2018 : 00:50:57
|
בשבוע האחרון, עם ירידת הטמפרטורות, אני מרגישה שאני נושמת אויר קר וזה לא נעים לי בכלל. הפעלתי את המזגן על חום מאוד נמוך אבל מספיק נוכח בכדי שלא ארגיש את האויר הקר דרך המסיכה וזה איכשהוא עוזר לי יש לי מעשיר לחות ובנוסף צינור מחומם שעדיין לא השתמשתי בהם (רכשתי את המכשיר בתחילת הקיץ) ולא בא לי להתעסק עם כל הפרוצדורות בכל לילה. כמו"כ קראתי בהיסטוריה בפורום שלמרות הניקוי והתחזוקה של מעשיר הלחות, הוא עלול לגרום לחיידקים לא קרואים לזהם את המעשיר ו/או הצינור.
שאלה משתמשים ותיקים -
איך אתם מסתדרים עם השימוש במכשיר בחורף?
האם אתם מפעילים מזגן בחדר?
האם אתם מפעילים את המעשיר לחות בחורף?
כל תובנה מנסיונכם תתקבל בברכה |
|
|
just_guy
חבר פחות חדש

101 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2018 : 07:36:26
|
טוב, יש לך את כל הציוד הדרוש :) מניח שצינור מחומם פלוס מעשיר לחות יעשו את העבודה. אני אישית משתמש במעשיר לחות כל הזמן, אחרת ה-CPAP מייבש לי ת׳צורה.
לגבי החיידקים והנקיון - הייתי שוקל לרכוש מכשיר ניקוי שאמור לטפל בבעיה. יש שני סוגים בשוק - סוג אחד הנפוץ יותר מנקה בעזרת אוזון והשני בעזרת קרני UV. המכישירם האלה יקרים, אבל עושים את העבודה ככל הנראה. |
 |
|
|
אושרית
חבר חדש

76 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2018 : 11:16:00
|
למזלי הטוב בקיץ אין לי בעיית יובש. אני ישנה נטורל. חחח... לגבי החום בקיץ בחדר, מפעילה את המזגן כך שרק יוציא את הלחות מהאויר וזה פועל מצוין, אני לא נושמת אויר קר ואין יובש. למרות שיש לי את כל הציוד, מים וחשמל עושים לי קונוטציה לא טובה בכלל :(
המכשירי ניקוי - עוד הוצאה? אוף. אי אפשר לנקות עם מים וסבון בלבד? |
 |
|
|
just_guy
חבר פחות חדש

101 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2018 : 11:59:53
|
| ברור שאפשר, רק שאני מתעצל, במיוחד בקטע של לייבש את כל האנדרלמוסיה אחר כך, כולל הצינור שאין לי מושג כמה טוב הוא מתייבש שם בפנים כמו שצריך או לא. היתרון של המכשיר הוא בפשטות: עובר על המסיכה עם מגבון לח כל יום ופעם ביומיים-שלושה מפעיל את המכשיר שתוך חצי שעה מנקה את הכל, כולל הצינור. יש מכשיר אחר שעובד אוטומטית לגמרי - מריץ תוכנת ניקוי עם טיימר ושלום על ישראל. |
 |
|
|
אושרית
חבר חדש

76 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2018 : 12:49:04
|
אני מכסה את המכשיר במשך היום עם מפית כדי שלא יהיה לו קר... את הצנור באמת אני לא מעזה לנקות מבפנים
איך קוראים למכשיר באנגלית, איפה רכשת וכמה עולה? |
 |
|
|
ירון
חבר פחות חדש

119 הודעות |
|
|
just_guy
חבר פחות חדש

101 הודעות |
נכתב ב - 11/12/2018 : 15:32:12
|
אני עם כזה - https://www.virtuox.net/Products/VirtuClean.
היתרון הגדול שלו מבחינתי - שאין בו צורך להחליף פילטרים וכו׳ והוא קומפקטי. קניתי באיביי, לא במחיר מלא, כמובן. לגבי הביקורות - אני יודע שהציוד לא אמור להיות סטרילי, אבל רצוי שיהיה נקי. המכסה והצינור אחרי הסיבוב במכשיר מריחים טוב (אוזון זה ריח של נקיון, אחרי הכל) ונותן לי קצת peace of mind. לא צריך יותר מזה. שוקל בעתיד לקנות את המכשיר שמטפל ב-UV. את המכשיר שכולם מדברים עליו בפורומים - Soclean 2 - לא רציתי בגלל כמה סיבות - הוא מגושם, דורש החלפת פילטרים יקרים וכו׳. מצד שני - הוא אוטומטי לחלוטין ועם טיימר. חלום מבחינתי, אפס התעסקןת.
|
 |
|
|
אושרית
חבר חדש

76 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2018 : 09:38:28
|
תודה!
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2018 : 12:47:47
|
אושרית אם האוויר הקר מפריע לך כדאי לך אכן להשתמש במעשיר הלחות והצינור המחומם זה ייפתור לך את הבעיה אני אישית ישן עם מסיכה אפית ולא זקוק למעשיר לחות בכלל מי שמשתמש במסיכת נחירונים הרבה יותר רגיש לקור וליובש של האוויר |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
אושרית
חבר חדש

76 הודעות |
נכתב ב - 11/13/2018 : 13:49:49
|
| יצחק, תודה. גם אני עם מסיכה אפית ובכ"ז היו לילות שממש הרגשתי אויר קר. בינתיים ישנה עם מזגן שמכוון לחום נמוך. בחורף בשיאו אזדקק וודאי למכשיר הלחות והצנור המחומם. |
 |
|
| |
נושא  |
|