סיפאפ פורום ישראל - סיפאפ לפני מכון שינה
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 סיפאפ לפני מכון שינה
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

doshi034
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 06/03/2018 :  10:25:41  Show Profile  תגובה עם ציטוט
שלום,

רוצה להתייעץ לגבי מישהי שהכרתי והיא במצב כלכלי , משפחתי ואישי קשה. היא זקוקה לסיפאפ בדחיפות כי כמעט שאינה ישנה (השתמשה בעבר הרחוק והפסיקה). היא תקבל עכשיו הפניה מרופא המשפחה למרפאת שינה אך השאלה היא האם היא יכולה לרכוש סיפאפ כעת ותקבל את ההחזר ממכבי בדיעבד? ולא פחות חשוב – האם לא מסוכן להשתמש בסיפאפ לפני בדיקה במכון השינה?

n/a
deleted

272 הודעות

נכתב ב - 06/04/2018 :  10:00:32  Show Profile  Reply with Quote
לדעתי לא מסוכן. אולי אפשר להשאיל סיפאפ מיד שרה בינתיים.לא יודעת אם משאילים גם מסיכות.
החזר מקבלים לדעתי רק אחרי המלצה ממעבדת שינה או רופא מקצועי.
שמעתי שאפשר לעשות בדיקת שינה בבית ולקבל החזר. כדאי לברר.
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 06/04/2018 :  19:58:09  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
שלום לך
לדעתי לא ייתנו לה לרכוש CPAP ללא המלצה מרופא או מעבדת שינה
וגם אם כן לא הייתי ממליץ. ייתכן שבעיות השינה שלה נובעות מסיבה אחרת וה CPAP דווקא יחמיר הבעיה
לא הייתי משתמש בציוד רפואי ללא המלצה רפואית מפורשת

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 06/07/2018 :  08:22:57  Show Profile  Reply with Quote
שלום רב, במידה ואובחנה בעבר והשתמשה בעבר בסיפאפ ומשקלה לא השתנה מאז וסובלת מנחירות פה יבש ושאר הסימפטומים אשר קשורים להפסקות נשימה היא בהחלט יכולה לחזור ולהשתמש במכשיר לאחר התאמת לחצים מבוקרת.
הרעיון של רותי לקחת מכשיר סיפאפ מיד שרה הוא ממש לא רעיון טוב ! יד שרה הוא ארגון חסד נפלא אשר עוזר להרבה אנשים בתחומים שונים וזה נהדר, אבל עם כל הכבוד בכל הקשור להתאמת סיפאפ למשתמשת חדשה התאמת מסיכה או כיוון לחצים התחלתי נכון ולאחר מכן פריקת נתונים ומעקב, את זה הם לא ממש מסוגלים לעשות ולצערי הרב אני שומע שוב ושוב מאנשים אשר ביקשו להשאיל מיד שרה סיפאפ שאכן נענו בחיוב אבל קיבלו מכשיר לא מכוון ולא מותאם אישית ללחצים להם הם היו זקוקים, ללא מסיכה (ביד שרה מקבלים מכשיר להשאלה ללא מסיכה, מסיכה צריך לרכוש בניפרד מחנות המכר שלהם במקום). זה נהדר שליד שרה יש רצון טוב לעזור אבל במקרה הזה הם לא רק שלא עוזרים הם אפילו קצת מקלקלים... משתמש חדש/חוזר זקוק להתאמה ולליווי כדי להסתגל למכשיר, אחרת זה פשוט לא יכול להצליח!
יחד עם זאת ביד שרה הם גובים דמי שכירות חודשיים לא מבוטלים בעבור השאלת המכשיר!

אני מציע כפי שגם הצעתי בעבר, לעזור בחינם וללא כל תמורה לכל מי שזקוק לשאלת מכשיר בהתאמת מכשיר ומסכה וכמובן בפריקות נתונים בזמן ההתאמה. אני מסכים להשאיל לכם מכשיר אוטומטי עם מסיכה נוחה ולעזור בשמחה ללא תמורה.
כך לפחות הגברת הזאת תקבל התאמה כמו שצריך יחד עם מכשיר מכוון ומותאם לה.
תתקשרו אלי ואשמח לעזור.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.