מחבר |
נושא  |
|
Ariero
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 03/03/2018 : 10:29:10
|
שלום לכולם הובחנתי כבעל הפרעת שינה חמורה ,כ46 הפסקות בשעה לאחר בדיקת מעבדת שינה , קיבלתי לשבועיים מאסותא מכשיר לבדיקת התאמה , לאחר התקופה נוכחתי לדעת שזה ממש עוזר,אחרי החזרת המכשיר נתנו לי דף עם שלוש מכשירים שמתאים לי של חברות שונות שעובדות עם מכבי , לצערי אין לי מכבי זהב כי אין לי אפשרות כלכלית כרגע לעשות , אני צריך לשלם במקום כמה מאות שקלים , סכום של מעל אלף שקל אחרי ההשתתפות הרגילה של הקופה , מחפש מישהו שמוכן לעזור בתרומה על מנת לעזור לי ,כדי שבריאותי לא תיפגע יותר ממה שכבר נפגעתי , מודה מראש אריה |
|
algoaddict
חבר חדש מהשקית
7 הודעות |
נכתב ב - 03/03/2018 : 11:50:43
|
אפשר לשאול מכשיר מיד שרה או מהעמותות האחרות של השאלת ציוד רפואי.
quote: Originally posted by Ariero
שלום לכולם הובחנתי כבעל הפרעת שינה חמורה ,כ46 הפסקות בשעה לאחר בדיקת מעבדת שינה , קיבלתי לשבועיים מאסותא מכשיר לבדיקת התאמה , לאחר התקופה נוכחתי לדעת שזה ממש עוזר,אחרי החזרת המכשיר נתנו לי דף עם שלוש מכשירים שמתאים לי של חברות שונות שעובדות עם מכבי , לצערי אין לי מכבי זהב כי אין לי אפשרות כלכלית כרגע לעשות , אני צריך לשלם במקום כמה מאות שקלים , סכום של מעל אלף שקל אחרי ההשתתפות הרגילה של הקופה , מחפש מישהו שמוכן לעזור בתרומה על מנת לעזור לי ,כדי שבריאותי לא תיפגע יותר ממה שכבר נפגעתי , מודה מראש אריה
|
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 03/03/2018 : 16:52:44
|
ביד שרה אין אנשים שמבינים בסיפאפ! זה לא רציני ולא אחראי לשתף איתם פעולה ולקחת מהם מכשיר! הם נותנים מכשיר שקיבלו בתרומה בלי לכוון או לנקות טרם ההשאלה ! נתקלתי כבר באנשים שקיבלו מכשיר ללא הכיוונים הנכונים מבחינת לחצים סוג מסיכה או השהיית לחץ לפי המרשם הרפואי שקיבלו במעבדת השינה! יד שרה זה אחלה ארגון עם כוונות טובות אבל לצערי בסיפאפ הם לא ממש חזקים... ביד שרה הם גם משאילים את המכשיר ללא מסיכה. אני מזמין אותך להתקשר אלי ואשאיל לך מכשיר ומסכה בשמחה.
|
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
נערך על ידי - dan bar-or בתאריך 03/03/2018 17:25:43 |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/03/2018 : 21:09:57
|
שלום אריה,
צר לי לשמוע שאין ביכולתך לרכוש מכשיר. מציע לך גם לבדוק ב YAD 2 יש שם אנשים שמוכרים מכשירים משומשים במחירים מוזלים |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2018 : 08:00:22
|
אני מציע לעזור ולהשאיל מכשיר בחינם וללא תמורה כולל כיוון והתאמת מסיכה. יחד עם זאת אבצע מידי פעם פריקת נתונים ואעזור בשמחה. באמת שאשמח לעזור! |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
Ariero
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2018 : 11:12:52
|
quote: Originally posted by יצחק
שלום אריה,
צר לי לשמוע שאין ביכולתך לרכוש מכשיר. מציע לך גם לבדוק ב YAD 2 יש שם אנשים שמוכרים מכשירים משומשים במחירים מוזלים
תודה אבדוק שם , שבוע טוב |
 |
|
Ariero
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 03/04/2018 : 11:20:58
|
תודה לדן בר אור שהרים את כפפה , תודה לכל המגיבים |
 |
|
Ariero
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 03/21/2018 : 16:07:34
|
תודה לדן בר אור שנתן לי מכשיר סיפאפ בהשאלה המצב שלי ממש היה חמור , כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו ,חג שמח
|
 |
|
|
נושא  |
|