שלום לחברים, ראשית תודה על הפורום המצויין והמועיל. אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (BMC כבר 7 שנים ברשותי) למכשיר חדש. במסגרת הביטוח של במכבי אני צריך לבחור מבין השלושה: prisma smart curasa auto-EUT XT-Auto Apex מבקש לדעת מה מומלץ מבין השלושה? האם שלושתם הם בלחץ אוטומטי? האם כל השלושה מגיעים עם ספק חיצוני? (מעוניין במכשיר קל לנשיאה כמה שניתן). עד כה השתמשתי במסיכה רגילה BMC שמכסה את האף האם אותם ספקים מספקים גם מסיכה אפית? ניתן לבקש מסיכה כזו לניסוי? תודה לעונים.
שלום, אני החלפתי בימים אלא מכשיר במכבי עפ"י ההסכם, אני רכשתי מכשיר אוטומטי של וימן (פריזמה סמארט), המכשיר מאוד שקט. לא יודע למה אבל זו פעם ראשונה שהמכשיר מספק אויר מאוד קר, טרם חקרתי את התופעה. יש לי מכבי שלי עלות העיסקה היתה 350 ש"ח לשלוש שנים כמובן שזה כולל אחריות + עוד 2 מסכות שינתנו לי כל שנה. פעם שלישית שאני עושה את ההסכם ומאוד מרוצה - עלויות נמוכות מכשירים אמינים ואין צורך בשרות...
שלום, אני החלפתי בימים אלא מכשיר במכבי עפ"י ההסכם, אני רכשתי מכשיר אוטומטי של וימן (פריזמה סמארט), המכשיר מאוד שקט. לא יודע למה אבל זו פעם ראשונה שהמכשיר מספק אויר מאוד קר, טרם חקרתי את התופעה. יש לי מכבי שלי עלות העיסקה היתה 350 ש"ח לשלוש שנים כמובן שזה כולל אחריות + עוד 2 מסכות שינתנו לי כל שנה. פעם שלישית שאני עושה את ההסכם ומאוד מרוצה - עלויות נמוכות מכשירים אמינים ואין צורך בשרות...