אני משתמש חדש - בנסיון. משתמש ב- RESMED S9 . שמתי לב בבדיקה שהוצאת אוויר והכנסת אוויר לריאות קשה לי. קניתי מרחיב נחיריים של airmax HD ואיתו אפשר לנשום. לא ראיתי בפורום התיחסות למוצר.
יוסי ברוך הבא, במכשיר שלך בין יתר הכוונים יש כוון שמאפשר להקל על הנשיפה, כך שהבעיה שלך אמורה להפתר, אלא אם כן יש לך בעיה מיוחדת מאוד בנחיריים, שאין אותה אצל רובנו לכן גם HD שרכשת לא דרושה ולא מוכר לרובנו. אני בכל אופן לא יודע על מה אתה מדבר. בהצלחה
גם אני לא מכיר את המוצר הזה לא ברור לי מה בדיוק קשה לך כמו שאבי כתב יש לפעמים בעיה בשימוש ב CPAP בנשיפה שכן נושפים כנגד האויר שמזרים המכשיר ולכן יש מנגנון הפחתת לחץ בנשיפה במכשיר מעבר לזה מדוע אתה מתקשה להוציא ולהכניס אוויר?
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
מרחיב הנחיריים AIRMAX משפר את הנשימה האפית כאשר איזור הנחיריים צר מהרגיל.זה מוצר מקביל לפלסטרים מפשקי נחיריים, אבל טוב מהם בהיותו רב פעמי. אורך החיים המומלץ 3 חודשים ויש לרחוץ אותו בבוקר.
דר' דני מאור. רופא שיניים מטפל בדום נשימה חסימתי -התקנים דנטליים. חבר באיגוד האמריקאי לרפואת שיניים לשינה. מורשה חברת SOMNOMED. 03-9017175
הייתה טעות הקלדה בהודעת הפתיחה נכתב בטעות HD. המוצר הוא AIRMAX ותפקידו להרחיב את הנחיריים כאשר הם צרים או מחיצה קצת עקומה והם עושים זאת היטב. זה פיתרון נוח (לפחות לי)עד שמחכים לרופא א.א.ג. בקופה ו/או לניתוח לתיקון מסלול הנשימה באף. בלילה הראשון שקיבלתי את המכשיר s9 לבדיקה פשוט נחנקתי. למחרת קניתי AIRMAX ואז ישנתי עם המסכת אף 2-3 שעות כל לילה. הפסקות הנשימה ירדו מ-57 ל- 2-3 לשעה שזה שיפור מעולה. הזמנתי תור לרופא לשיפור האף. אני בקופ"ח לאומית ובקלינטיקה מקבלים S9 autoset שלפי המידע בפורום הוא מכשיר מעולה. (אפילו שיש בינתיים דגם חדש של s10 ) . בבדיקה במכון השינה עם מכשיר זה היה מעולה. האם יש טעם בבדיקת prizma smart ? הנציגה שם לא נשמעה נלהבת לעזור.
שלום הקונוסים באמת נראים יותר מועילים כי אפשר לנשום דרכם. השאלה למה לא לעשות ניתוח תיקון ולא להזדקק לקונוס במשך עשרות שנים. האם הקונוס ניתן לקניה בארץ ? נשמח אם תפרסם את הקישור לקניה. יוסי