מחבר |
נושא  |
|
r2benny
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 08/22/2017 : 23:36:16
|
שלום לכולם, גם אני הצטרפתי לאחרונה למועדון. אני מבוטח בכללית, כך שההחלטה צריכה להיות המכשיר שאוכל לישון איתו הכי טוב, ומבין כל המכשירים שאוכל לישון איתם הכי טוב, את המכשיר המשוכלל יותר. כמובן לקחת בחשבון את כל הפרמטרים מידת הרעש, גודל, משקל, התאמה נשימתית וכו', וכל זה עוד לפני שאני מדבר על המסכה.... המכשיר הראשון שניסיתי apex xt auto, שמקריאה כאן אני מבין שהוא נחות, כרגע יש אצלי לנסיון dream station philips, ואני מעוניין לבדוק את ה Prisma a20, הבנתי שלפריזמה יש את התכונה FOT (Forced Oscillation Technique), שהיא בעצם זהה ל OPS (Oscillating Pressure Signal) רציתי לשאול האם ומתי הפרמטר הזה משמעותי, והאם יש אותו רק לפריזמה? |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2017 : 13:51:51
|
אם יש לך כעת את הפיליפס כמו שאתה כותב ואתה ישן טוב ומרוצה, אל תתפלסף יותר מידי, יש לך את אחד המכשירים הטובים בשוק. זו דעתי, מאמין שזו דעת הרוב. בהצלחה |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 08/23/2017 : 17:04:09
|
מסכים עם אבי. עזוב את הטכנאות הזו פשוט תנסה את שני המכשירים עם אותה מסיכה ותרגיש מה יותר נוח לך |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
r2benny
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 10/29/2017 : 22:58:41
|
FOT הנו קיצור של Forced Oscillation Technique המאפשרת לו להבחין בצורה יעילה במיוחד בין הפסקות נשימה (אפניאות) ממקור מרכזי ובין הפסקות נשימה ממקור חסימתי. |
 |
|
r2benny
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 10/29/2017 : 23:02:05
|
מאחר ואני רואה כניסות רבות להודעה, כל הוספת המידע היא לתועלת הציבור בלבד. מי שיודע מוזמן להוסיף, אשמח לראות ריכוז הודעות מקצועיות לעניין. |
 |
|
|
נושא  |
|