| מחבר |
נושא  |
|
|
tzionk
חבר חדש מהשקית
Israel
11 הודעות |
נכתב ב - 04/17/2017 : 02:43:51
|
היי חברים , אני עומד לפני החלפת מסכה . מסקרנת אותי מאוד המסכה החדשה של רסמד: ResMed's AirFit™ F20 Full Face CPAP Mask האם מישהו יודע אם יש ספק בארץ שמוכר אותה ? הסתכלתי במספר אתרי אינטרנט של ספקים בארץ אבל המסכה לא הופיעה שם , רק דגמים ישנים יותר של החברה .
תודה
ציון |
|
|
cantBreath
חבר חדש מהשקית
24 הודעות |
נכתב ב - 04/18/2017 : 00:00:33
|
quote: Originally posted by tzionk
היי חברים , אני עומד לפני החלפת מסכה . מסקרנת אותי מאוד המסכה החדשה של רסמד: ResMed's AirFit™ F20 Full Face CPAP Mask האם מישהו יודע אם יש ספק בארץ שמוכר אותה ? הסתכלתי במספר אתרי אינטרנט של ספקים בארץ אבל המסכה לא הופיעה שם , רק דגמים ישנים יותר של החברה .
תודה
ציון
אפשר לשאול למה full face?
|
 |
|
|
tzionk
חבר חדש מהשקית
Israel
11 הודעות |
נכתב ב - 05/07/2017 : 16:17:43
|
אפשר לשאול פשוט יותר נוח לי אני משתמש 20 שנה , בשנים הראשונות מסיכת אף , ניסיתי מסיכת פנים והיה לי הרבה יותר נוח . לפעמים האף סתום .אין בעיה כזו עם מסיכת פנים.
|
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 05/07/2017 : 17:35:13
|
חברת קלנטיקה היא הנציגה בארץ של RESMED ניסית אצלם? |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
just_guy
חבר פחות חדש

101 הודעות |
נכתב ב - 11/21/2018 : 12:57:29
|
| קלינטיקה מוכרים את F20. רסמד כבר הוציאו את F30, אבל אותה הם עדיין לא קיבלו. |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 11/25/2018 : 21:01:17
|
אושרית, המסכה הכי טובה לך, אני משתמש בפפילון ישנה ומעולה (כבר לא מיצרים אותה), רציתי לומר לך שמסכה זה מאוד מאוד אישי וקשה להמליץ לך טוב ולי לא, הצלחת השימוש במכשיר סיפאפ מתחילה ונגמרת במסכה. מניסיוני כל המכשירים האוטומטים שהיו בשימושי (5 במספר), היו טובים חלק מחזיקים יותר זמן וחלק פחות.
גילי
|
 |
|
|
zaigm
חבר חדש

81 הודעות |
נכתב ב - 12/01/2018 : 09:53:45
|
אחרי שימוש בעשרות מסיכות אכן אין כמו מסכת הפפילון וזאת אחרי שימוש של קרוב לעשרים שנים, הבעיה שאין אפשרות להשיגה שוב, אלא אם יש למישהו מהפורום מידע כלשהוא.
|
נערך על ידי - zaigm בתאריך 12/01/2018 13:57:49 |
 |
|
|
iamtal
חבר חדש מהשקית
17 הודעות |
נכתב ב - 12/02/2018 : 14:41:54
|
quote: Originally posted by אושרית
אני רכשתי את n20 בקלינטיקה זאת המסיכה הכי טובה בשוק. ארגונומית, קלילה במשקל, ללא רצועה על המצח, מתפרקת לחלקים כך שאפשר לנקות חלקים ספיציפיים לפי הצורך. נוחה מאוד לתפעול. פטנט אדיר עם מגנטים לסגירה, כך שגם באמצע הלילה כשחצי ישנים אפשר לפתוח/לסגור. היא מגיעה עם צינור שמתחבר לצנור של המכונה, כך שאתה יכול לנתק את צנור המסיכה בלילה מבלי להוריד אותה מהפנים. מסיכה שהיא חברה. שיחוק ופטנט ענק של RESMED ממליצה בחום!
מה המחיר של המסיכה בקלינטיקה? האם לא עדיף לרכוש באינטרנט? |
 |
|
|
אושרית
חבר חדש

76 הודעות |
נכתב ב - 12/04/2018 : 21:20:58
|
iamtal - בוודאי שעדיף באינטרנט אבל צריך להכיר את המסיכה, ולכן בפעם הראשונה כדאי לקנות בארץ עם אפשרות מדידה והתנסות, ולאחר מכן באינטרנט dhkh - כתבת: "רציתי לומר לך שמסכה זה מאוד מאוד אישי וקשה להמליץ לך טוב ולי לא, הצלחת השימוש במכשיר סיפאפ מתחילה ונגמרת במסכה" זה ברור שמסיכה היא ענין מאוד אישי. אני המלצתי - אתה לא חייב לקבל המלצה כזאת או אחרת. לי למשל אין מושג מה זה מסיכת פפילון |
 |
|
|
dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות |
נכתב ב - 12/13/2018 : 23:01:13
|
שלום אושרית, אני יודע, הערת ביניים. אגב הפסד שלך שאינך מכירה את מסכת הפפילון.
zaigm - דבר עם דן בר און יועץ סיפאפ בפורום.
שבת שלום לכולם |
 |
|
| |
נושא  |
|