סיפאפ פורום ישראל - מכשיר CPAP מתקדם
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכשיר CPAP מתקדם
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

שילה
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 11/22/2016 :  15:19:24  Show Profile  תגובה עם ציטוט
אני משתמש במכשיר CPAP מזה 5 שנים (isleep i20 )המכשיר עובד טוב ולאחרונה מרעיש כמו כן המכשיר כבד ומסובל לטלטול
ברצוני לדעת על
א. על מכשיר RESMED S9 (זו האפשרות היחידה שהקופה תשתתף ברכישה)
ב. המלצה על מסיכה אפית יעילה
ג.בחורף במיוחד המכונה מזרימה אויר קר האם יש מכשיר עזר לחימום האויר

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 11/23/2016 :  12:38:45  Show Profile  Reply with Quote
המלצה חמה על S9 עם מעשיר לחות וצינור חימום, כל הפרטים מופיעים בחתימה למטה,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 11/24/2016 :  08:56:45  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
בהמשך למה שAVIS כתב
לכל המכשירים החדשים ובוודאי ל- S-9 יש אפשרות לחיבור פשוט של מעשיר לחות. תבקש לקנות את המכשיר כולל מעשיר הלחות ואם אפשר גם צינור עם שמירת טמפרטורות.

לגבי המסיכות. כולןם אמורות להיות יעילות תבקש לנסות 2-3 מסיכות מהסוכן שמוכר לך את המכשיר ותבחר את הנוחה לך אישית ביותר.

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

שילה
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 11/24/2016 :  09:19:41  Show Profile  Reply with Quote
לאבי ויצחק תודה . אין חכם כבעל ניסיון נתנסה ונחליט
למעלה

izibizi
חבר פחות חדש

128 הודעות

נכתב ב - 11/26/2016 :  23:17:58  Show Profile  Reply with Quote
למה לא לקנות את הדגם המחליף ה S10?
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 11/27/2016 :  08:28:21  Show Profile  Reply with Quote
לא ממש הבנתי את עניין רכישת המכשיר דרך קופת החולים? אתה טוען שאתה מוגבל לרכישת מכשיר אחד בלבד? לאיזו קופת חולים אתה שייך? לא נשמע הגיוני!
בדקת את זה??? אני לא מכיר קופה שמגבילה לרכישת מכשיר אחד בלבד ולפי דעתי אתה מפספס כאן בגדול...
בעניין ה i sleep 20 בדקת מדוע המכשיר מרעיש? יתכן שהמסיכה דולפת או אולי הרצועות בלויות ולכן אתה שומע רעש ? המכשיר לא אמור להרעיש, יחד עם זאת אין ספק שאכן מדובר במכשיר קצת כבד לעומת מכשירים אחרים.
אם כבר אתה מבקש להתחדש ולהחליף מכשיר מדוע לקחת דגם ישן כל כך?!?!?! ה s9 יצא לשוק בשנת 2010! וחמש שנים לאחר מכן (לפני יותר משנה) יצא לשוק ה s10 ! היית קונה דגם ישן של מכונית או של מקרר אם היית יודע שיש דגם חדש בשוק ?!?! טוב ככל שיהיה מדובר בדגם ישן ! אם כבר להתחדש ולהחליף מכשיר למה לא ללכת על ה s10 של resmed או למשל על ה eco star/dream star של sefam או למשל על ה prisma של לובינשטיין, או אפילו על החדש של דהוילביס??? יש בשוק מכשירים מעולים חדישים וטובים מאד ואני במקומך הייתי שוקל היטב את צעדי ובודק את הזכויות שלי שהרי מכשיר מחליפים אחת לחמש שנים והאמן לי אתה לא רוצה מכשיר ישן מלפני שש שנים טוב ככל שיהיה בידיעה שקיים חדש יותר... בדוק והילחם על זכויותך לרכישת מכשיר חדש ! אל תיתן לאף אחד להוביל אותך ! מדובר על מכשיר שאתה משתמש בו כל לילה לאורך שנים !!!
בעניין מעשיר לחות/חימום האוויר אני בדעה (והמון כאן לא יסכימו איתי) שאם עד היום לא השתמשת במעשיר לחות לחימום האוויר וזה לא הפריע לך אז אין ממש סיבה שתתחיל להשתמש בזה, שים לב שמדובר במיכל מים שצריך למלא כל לילה ויחד עם זאת אסור בטעות לטלטל את המכשיר כשהמיכל מלא כי אז עלולים לחדור מים למכשיר ולקלקל אותו.
אם האוויר מהמכשיר מאד קר ויבש לך נסה מעשיר לחות טרם הרכישה ובדוק איך אתה מסתדר איתו.
בכל מקרה אחרי המגילה שכתבתי, אם יש לך שאלות נוספות תרגיש נוח להתקשר אלי ואתן לך טיפים נוספים בטלפון בשמחה...

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.03 שניות.