| מחבר |
נושא  |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 06/20/2016 : 14:24:13
|
| משתמשת במעשיר לחות של S9 במים מזוקקים. הופיעה השחרה שלא ירדה במסירי אבנית או חומץ. התחתית מרגישה חלקה. איך כדאי לנקות? |
|
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 06/20/2016 : 22:29:42
|
הי רותי, את תא המים במעשיר הלחות שלך ניתן לפרק לגורמים ולשטוף במי ברז וסבון כלים עם סקוץ ברייט, ראשית פיתחי את ארבעת ה"אוזניים" שבצידי התא ולאחר מכן הפרידי את החלק העליון מהתחתון בזהירות (זה הולך קצת קשה) לאחר שהפרדת את החלקים נתקי בזהירות את מדיד המים הצהוב מהחלק העליון ושיטפי את אמבטית הנרוסטה עם סקוץ ברייט וסבון כלים, לאחר מכן חיזרי על הפעולה גם עם החלק הפלסטי העליון בסוף שיטפי הייטב במים זורמים יבשי את החלקים בעזרת נייר לניגוב ידיים (נייר מטבח סופג) ואז הרכיבי את המדיד הצהוב וסיגרי את החלק העליון ולאחר מכן את ארבעת ה"אוזניים" (ודאי כי הנחת נכון את החלק העליון על האמבטיה בזוית הנכונה). ראוי לציין כי הפעולה הזאת אינה מחליפה ניקוי אבנית אותו יש לבצע אחת לחודש. רותי אם את מתקשה בפעם הראשונה את יכולה לבוא אלי ונעשה את זה ביחד. בינתיים שיהיה לך בהצלחה. נ.ב הטיפול הזה אינו מיועד לתאים חד פעמיים אשר בעיקר נמכרים בחו"ל ואינם ניתנים לפתיחה (אינם קיימים בארץ). |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 06/21/2016 : 09:15:01
|
רותי שלום,
התופעה שאת מתארת אומנם לא קרתה לי אבל מניסיוני אני מעריך שזה קרה בגלל שהמכשיר עבד הרבה פעמים מספר שעות ללא מים, או פילטר ראשי שמתלכלך מהר מאוד בגלל אוויר לא נקי בחדר או החלפה לא סדירה אפשרות נוספת, המים שאת רוכשת לא מתאימים. בנוסף, תא מים שלך הוא מאלומיניום ! ולא מנירוסטה כמו שדן כותב, נראה לי שהוא התבלבל עם המכשיר של פיליפס, תאי אלומיניום רכים יחסית לניירוסטה ואמורים להיות מצופים בציפוי מגן. ייתכן ששפשפת את התא בזמן הניקוי ונתיפוי ירד וזה מה שגרם להשחרה. שפשוף עם סקוטש עלול לפגוע בציפוי והניקוי לא יחזיק הרבה זמן. הלואי ואני טועה ותצליחי בזה. מזה תקופה ארוכה, אני רוכש מים בבית מרקחת של הסופרפארם, והרגשתי שיפור בהשוואה למים שרכשתי בהום סנטרים למיניהם. יחד עם זה אני מציע לך להזמין תא חדש שאחותך תשלח לך יחד עם פילטרים מארה"ב, אני הייתי מצפה את פנים התא, התחיתי ונדפנות, בחתיכה אחת של נייר אלומינים עבה שיבלוט מחוץ למכסה ולאחר הכיסוי הייתי גוזר את שאריות האלומיניום שנשארו בחוץ. זה פתרון זמני שלא ניסיתי, לכן איני אחראי אם זה לא טוב, או בריא או לא יצליח. בהצלחה, ותמשיכי להיות בקשר.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 06/30/2016 : 21:52:02
|
| רוב השחור ירד עם קצת אקונומיקה (לא השריתי). החלפתי מים,ניקיתי גם את הצינור ואני מתכוונת להזמין תא חדש. נקווה לטוב. |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
|
| |
נושא  |
|
|