סיפאפ פורום ישראל - תודה ענקית
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 תודה ענקית
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

dhkh
חבר פחות חדש

119 הודעות

נכתב ב - 06/03/2016 :  15:14:38  Show Profile  תגובה עם ציטוט
אני חייב להודות לדן בר אור יועץ סיפאפ מקצועי מרמת גן על השירות ההוגן המסור והיעיל שנתן לחבר מנהריה.
לחברי היתה בעיה עם מסכה וצינור ולכן פנה לאחת החברות בצפון שאיתם הוא בקשר וביקש שישלחו לו בדואר מסכה וצינור - תשובת הסוכן היתה תגיע למשרדי ותטופל הבחור ביקש שישלחו לו בדואר, הסוכן לא היה מוכן לשמוע על כך!
הפנתי את חברי לדן (אינני מכיר את דן אומנם דיברתי איתו מספר פעמים כששלחתי אליו חברים ליעוץ), דן ללא היסוס יצא לדרך מרמת גן לנהריה לתת שירות, טיפל במכשיר ובמסכה התקולה - ללא עלות, מכר צינורות ומסכה חדישה.
ככה נותנים שרות.
דן תודה על השרות הינך מעניק ללקוחות ובעיקר לחברי שלא התאכזבו ממך,
תודה
ושבת שלום
גילי ידון

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 06/03/2016 :  18:57:00  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
יפה מאד
כל הכבוד דן

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 06/11/2016 :  19:48:36  Show Profile  Reply with Quote
הי גילי, תודה רבה לך, בהחלט לאחר שיחה טלפונית עם חברך הבנתי את הצורך שלו לביקורי בביתו וכך עשיתי. ממרום שנותי בתחום אותו אני כל כך אוהב הבנתי שיש דברים שלא ממש ניתן לפתור בשליחת חלקים בדואר ולכן לא התעצלתי ונסעתי דרך ארוכה לביתו של חברך אשר באמת הוזנח ע"י החברה בה רכש את המכשיר ובעקבות קושי להגיע אליהם גם לא קיבל את השירות לו היה זקוק כל כך.
שמחתי להכיר אדם נחמד כל כך אשר העריך את מאמצי בכל ליבו וארח אותי בביתו מאד יפה.
במסגרת השימוש במכשיר הסיפאפ צריך לחבר מידי פעם את המכשיר למחשב ולבדוק את הנתונים (אני ממליץ לבצע זאת אחת לחצי שנה) תהליך אשר אמור להתבצע ע"י טכנאי סיפאפ ואשר במסגרתו בין היתר יכוון המכשיר טוב יותר ויבדק הציוד הנלווה למכשיר, את כל זה בטח ובטח שלא ניתן לבצע בטלפון או בדואר וחברך אכן היה זקוק לשירות הזה.
צר לי מאד שבחלק מהחברות המשווקות דואג איש המכירות להגיע לביתו של הרוכש רק לתהליך המכירה עצמו ולאחר מכן כאשר זקוק הרוכש לשירת הוא מתבקש להגיע לחברה בכוחות עצמו כדי לקבל שירות חשוב כל כך ! לפעמים מדובר באנשים אשר אין ביכולתם לעשות זאת ואז המכשיר היקר כל כך שרכשו עומד כאבן שאין לה הופכין !
מאז ומתמיד אמרתי שהכוח של הרוכש הוא לפני הרכישה ואז עליו לעגן את נושא השירות בבית בכתובים !
בכל אופן שמחתי מאד לעזור והמון תודה לך על שכתבת ועל הפירגון, המילים האלה נותנות לי המון אנרגיה להמשיך ולעזור לכל מי שצריך !!!

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.