| מחבר |
נושא  |
|
|
prtnus
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2016 : 12:54:51
|
שלום לכולם,
אבקש מידע והמלצות לגבי מסכת הנחירונים AIRFIT של רסמד בהשוואה למסכה הותיקה SWIFT FX,
האם נכון שהיא יותר צרה וכניסת/הוצאת האוויר בה פחות נעימה ונוחה בהשוואה ל-FX?
כמן כן מה ההבדלים בין דגם P10 לדגם F10,
בברכה וחג שמח |
|
|
דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2016 : 13:34:08
|
לי היתה את המסכה לא היתה לי נוחה היו לי כאבים חזרתי לfx
|
 |
|
|
prtnus
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2016 : 13:36:17
|
| תודה, היא אכן יותר צרה מה-FX? ממה נבעו הכאבים? מהרצועות על הפנים או מהנחירונים באף? |
 |
|
|
דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2016 : 18:26:23
|
| מהנחירונים וניסיתי שתי מידות |
 |
|
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 04/27/2016 : 19:31:28
|
| הי, נסה את ה opus 360 של f&p היא מסיכה מעולה! (נחירונים כמובן). |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
|
prtnus
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 04/28/2016 : 02:19:31
|
דגן לגבי הנחירונים זה די תמוה שכן המידות אמורות להיות סטנדרטיות, כלומר אם ב-FX התאימה למשל מידה M הרי שגם ב-airfit אמורה להתאים אותה מידה, אלא אם כן המבנה של הנחירונים בחדשה שונה מהמבנה שלהם ב-FX וגורם לאי נוחות במגע עם הנחיריים, אפשרות פחות סבירה כשמדובר במסכה חדשה שאמורה לשדרג את ה-FX
|
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 05/01/2016 : 19:52:19
|
כל פעם שאני שומע שמישהו משתמש במסכה עם רצועות, אני חושב כמה לא התקדמנו במסכות, במשך כל שנות CPAP שלי ההתקדמות במסכות הייתה פחות מהתקדמות המכשירים. לדעתי, המסכה ללא רצועות שאני משתמש בה היא המילה האחרונה של המסכות. זה כבר הרבה זמן שכל מסכה חדשה היא שיפור קל ביחס לקודמת, לחלק מסכה מסויימת מתאימה ונוחה, ולאחרים מסכה אחרת, אבל כולן עם רצועות שכזכור לי היו סיוט עבורי. אני חושש שנחכה הרבה זמן עד לחידוש טכנולוגי במסכות. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
דגן
חבר פחות חדש

127 הודעות |
נכתב ב - 05/01/2016 : 19:59:05
|
ראיתי את המסכה שלך מצתער אבל לא יכול לישון עם משהו בתוך הפה (מספיק שנים היתי עם פלטה)
|
 |
|
|
prtnus
חבר חדש מהשקית
4 הודעות |
נכתב ב - 05/02/2016 : 15:39:40
|
| avis תוכל לציין פרטים לגבי המסיכה שאתה משתמש בה? |
 |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 05/04/2016 : 14:42:41
|
דגן, מפתיע, דווקה כאחד שהייתה לו פלטה, יתרגל בקלות לסד הדק, פשוט והקל הזה, אני לא מרגיש אותו והוא יושב כל כך טוב, זה הרבה יותר נוח מהרצועות שהייתי קם כל בוקר עם סימנים. רק עניין של רצון, לשאלה על פרטי המסכה, מופיע בחתימה שלי, כמו שרותי כתבה |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 05/04/2016 : 14:48:48
|
יחד עם זה דגן, אני מאוד מבין אותך, כי גם אני הייתי ספקן בנושא ולא ידעתי איך אתרגל לזה. ובכל זאות הזמנתי מתוך רצון לנסות להשתפר ואכן אחרי יומיים התרגלתי ומאז אני לא יכול להפרד, בנוסף, אני מחזיק אחת ספייר למקרה של בלאי, זואת כדי לא להמתין עד שתגיע החדשה ואאלץ להשתמש חלילה באחת עם רצועות. |
 |
|
|
pnoam
חבר חדש מהשקית
17 הודעות |
נכתב ב - 05/04/2016 : 16:21:31
|
לי היתה מסיכה SWIFT FX ולפני כמה חודשים עברתי ל-AIRFIT מאוד מרוצה ממנה יותר נוחה ונעימה ב-FX הייתי משתמש בנחירונים M עכשיו ב-L משום מה ב-AIRFIT התחלתי עם M והרגשתי מחנק היא גם פשוטה יותר לניקוי יושבת יותר נוח יותר שקטה! ב-FX היו שומעים ומרגשים את הנשיפות, גם שורק וגם מוציא אויר כיווני שלפעמים מפריע ב-AIRFIT זה אחרת. שקט ונעים יותר |
 |
|
|
izibizi
חבר פחות חדש

128 הודעות |
נכתב ב - 05/05/2016 : 20:21:07
|
| גם אני הייתי עם FX ועברתי ל P10 ומאד מרוצה. הרבה יותר עדינה ופחות מורגשת. הרצועות הרבה יותר דקות ונוחות ובלי צורך לשנות מתיחה כי הכיוון הוא על ידי המרווח בין שתי הרצועות. |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 05/06/2016 : 13:36:39
|
אני ממליץ לאלו שמשתמשים במסכת נחירונים, לבחר מסכה שבה 2 נחירונים מתנתקים ונפרדים, הכוונה לחלק שבא במגע עם האף, כך יכול כל נחיר להסתובב סביב צירו ותהיה התאמה מירבית לפתח כל נחיר באף. היתרון הוא בזה שהמשתמש לא חייב להצמיד בלחץ את המסכה לפנים, ואם קיימת דליפת אוויר, לסובב כל נחיר עם או נגד כיוון השעון בעדינות עד להפסקת הדליפה. ב- AIRFIT זה 2 נחירונית מהווים יחידה אחת ולא ניתנים לסיבוב, מניסיון, מצאתי שזה יותר נוח ויעיל. ישנן מסכות דומות ל-AIRFIT אבל עם נחירונים בודדים. אצלי במסכה לדוגמה זה בודדים ואני נעזר בסיבוב לדליפת אויר. |
 |
|
| |
נושא  |
|