| מחבר |
נושא  |
|
|
GIDIB
חבר חדש מהשקית
3 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2016 : 15:26:40
|
שלום לכולם
אני חדש בפורום, אפילו עוד אין לי מכשיר ואני מתלבט מה לרכוש אני חברת כללית ונתנו לי אפשרות לרכוש מחברות רבות ORCAMED מדטכניקה מקסימה מדיקוויפ מדיפדיה קליניטיקה ווינמן
מה הדברים שיש להקפיד לשאול (מעבר לאחריות ומחיר), מה הפרמטרים עלפיהם מחליטים? אשמח ללמוד מניסיון של אחרים תודה רבה |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2016 : 22:08:41
|
שלום גידי וברוך הבאה לפורום שלנו:
אני יכול לתת לך כמה עיצות:
1. להשלים את הבדיקה במעבדת שינה כולל המלצה לשימוש במכשיר CPAP ובדיקת התאמת לחצים (תעזור באבחנה וגם בקבלת ההחזר מקופ"ח).
2. לפנות ישירות לכמה מהספקים ולקבל מהם מכשירים לנסיון בכדי להתרשם לא רק מאיכות המכשיר והתאמתו אלא גם מטיב השירות והמקצועיות של הספק. מציע לך בשלב הראשון לפנות לשני ספקים בלבד.
3. לנסות מגוון רחב של מסיכות על מנת להחליט מהי המסיכה הנוחה אישית ביותר למטופל (לכל אדם מסיכה שהוא מוצא אותה נוחה יותר והדבר אינדבידואלי).שים לב אתה יכול לרכוש מסיכה מתוצרת שונה מיצרן המכשיר. בחירת המסיכה הנוחה לך היא השלב הקריטי ביותר אף יותר מבחירת המכשיר
קיימות מסיכות במגוון רב הנחלקות לכמה משפחות עיקריות:
א. מסיכות אפיות - מכסות את האף ב. מסיכות נחירונים - נכנסות ישירות לנחיריים (יותר קשות להסתגלות) ג. מסיכות אף ופה - מכסות גם את הפה ומיועדות לנושים דרך הפה בלילה
קיימים גם מסיכות מחומרים שונים כמו ג'ל וסיליקון או שילוב ביניהם
4. רק לאחר בחירת המסיכה לנסות אותה על מכשיר נוסף (בכדי שההשוואה תהיה אמיתית ומדוייקת)
5. לקבל כל מכשיר לתקופת ניסיון של שבועיים-שלושה לפחות
6. רק לאחר השלמת הבדיקות יש לקבל החלטה מושכלת על רכישה ולנהל מו"מ מול הספק על המחיר (ניתן לבקש הנחה ו/או קבלת אביזרים מתכלים נוספים כחלק מהחבילה).
כדאי לך לקרוא לפחות את כל העצים המופיעים בראש הפורום כדי שתאסוף אינפורמציה חשובה נוספת שתעזור לך להתמודד עם התופעה.
אתה מוזמן להמשיך להתייעץ בהצלחה!!!
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 03/07/2016 22:10:12 |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 03/07/2016 : 22:21:59
|
גידי ברוך הבא, בהמשך לדברי צחי, אוסיף מה שברור לרובנו כאן, אל תתפתה לרכוש מכשיר על סמך שכנוע של איש מכירות, בוודאי לא עלפי המחיר. דע שרק פעם בחמש שנים אתה אמור לרכוש מכשיר, לכן קח את הזמן, לא במהירות. מצטרף להמלצה שתקרא פוסטים בפורום ולהתייעץ לפני הרכישה, יש הרבה בעלי הניסיון בפורום זה. בהצלחה חבר,
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 03/07/2016 22:22:49 |
 |
|
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 03/10/2016 : 23:47:58
|