| מחבר |
נושא  |
|
|
CpApUzEr
חבר חדש מהשקית
5 הודעות |
נכתב ב - 12/29/2015 : 14:35:50
|
שלום לכולכם. לאחרונה הובחנתי כסובל מדום נשימה בשינה והומלץ לי על ידי רופאת שינה שימוש קבוע במכשיר CPAP. יש לי צו מילואים בקרוב אימון בצאלים שדורש גם ירידה לשטח. רציתי לדעת מה הפרצודורה עם המילואים בעניין איזה הקלות מקבלים אם בכלל, אם מישהו כאן חווה עבר את הפרצודורה הזו עם הצבא אני אשמח לחוות דעת עצות. תודה רבה |
|
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 12/29/2015 : 22:00:44
|
שלום וברוך הבא לפורום שלנו, נשאלות כאן כמה שאלות חשובות, ראשית מהי דרגת החומרה ממנה הינך סובל ועד כמה זה עשוי להפריע לך במהלך המילואים הן מבחינה אישית והן מבחינה בטיחותית. יש פיתרון בימינו לכל דבר, ומישהי כבר שאלה כאן פעם שאלה לגבי סוללה לסיפאפ וקיבלה תשובות מלאות. אם אתה מאד רוצה לצאת למילואים ובמקביל להישתמש בסיפאפ זה בהחלט אפשרי בעזרת מערכת אל פסק או סוללה יעודית. במידה ולא אפשרי מבחינתך דבר עם קצין הקישור וספר לו על הבעיה, בימינו אנשים אשר מוכיחים כי אינם יכולים לתפקד בשיגרת יומם כתוצאה מהפסקות נשימה בשינה זוכים להכרה מהביטוח הלאומי ואף לאחוזי נכות, הכל תלוי בדרגת החומרה ועד כמה מפריע לך לישון ללא המכשיר. אני מאמין שבמידה ואתה סובל מדרגת חומרה קשה הצבא לא יסתכן וישחרר אותך מהשטח. אני מזמין אותך להיתקשר אלי אם יש לך עוד שאלות. בינתיים שוב ברוך הבא ובהצלחה. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
|
CpApUzEr
חבר חדש מהשקית
5 הודעות |
נכתב ב - 12/30/2015 : 02:21:52
|
היי דן דרגת החומרה בממוצע היא 12 הפסקות כל שעה, ומדורגת כקלה אך למרות זאת אני מאוד סובל לא מרוכז בכלל נרדם במצבים פסיביים ועצבני רוב שעות היום, וזה הייה לפני תחילת השימוש. מבחינתי השינה ללא המכשיר פוגעת בתפקוד היומיומי שלי בצורה ניכרת ואחרי ייעוץ עם רופאת שינה הומלץ כי אני צריך להשתמש במכשיר באופן קבוע. התקשר מחר לדבר איתך, בתודה מראש. |
 |
|
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 12/30/2015 : 07:45:12
|
בוקר טוב, אם כך, דבר עם קצין הקישור שלך והסבר לו שזה המצב, אני מאמין שהוא יפנה אותך לרופא היחידה או לוועדה רפואית ואז תשוחרר מהשטח. יחד עם זאת חשבתי על תשובתי מאמש ואני חושב שבמידה ותשתמש במכשיר הסיפאפ בשטח אתה עלול לקלקל אותו (אינני יודע מה התנאים שם) שלא יתמלא בחול או משהו כזה, אני לא בטוח אם תוכל להטעין את האל פסק/סוללה בתנאי שטח מהסוג הזה. תסביר את הכל היכן שצריך ואני מאמין שהם ישחררו אותך. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 12/30/2015 : 08:40:08
|
שלום לך אנשים שמסתגלים לשינה עם CPAP לא יכולים לישון בלעדיו והוא מהווה פריט הכרחי בשגרת החיים שלהם ייתכן וצריך להוריד את הפרופיל הרפואי הצבאי שלך פנה ליחידה וברר מה הפרוצדורה לטפל בכך |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 12/30/2015 08:40:17 |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 12/30/2015 : 10:16:58
|
| שים לב שאסור לך לנהוג אם לא ישנת עם המכשיר לילה לפני כן, אם חלילה יש תאונה יכולים לדרוש ממך פריקת נתונים מהמכשיר להוכיח שהשתמשת ב-CPAP ! |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
| |
נושא  |
|