סיפאפ פורום ישראל - cpap
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 cpap
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

מיקי1952
חבר חדש מהשקית

Israel
2 הודעות

נכתב ב - 12/10/2015 :  08:27:32  Show Profile  תגובה עם ציטוט
החלטתי לרכוש מכשיר CPAP Airsense אוטומטי של RESMED וזאת לאור ניסיוני הטוב עם המכשיר הקודם שלהם.
פניתי לקלינטיקה לבחורה מדהימה בשם מירי בחיפה אשר רק רוצה לעזור ולתת שרות, אבל כנראה שמוגבלת ביכולת התמרון שלה, וביקשתי הנחה למחיר ההתחלתי שהוא 7,500 ש"ח (היא אכן קיבלה אישור ל 200 ש"ח הנחה למרות היותי לקוח טוב שלהם) וכן הפנתה אותי למנהל המכירות אשר חזר אלי לאחר יומיים והסכים להעניק לי לאחר שיחה מאוד ארוכה עוד הנחה "מיוחדת של 100 ש"ח נוספים".
בבדיקה שערכתי באינטרנט מצאתי ורכשתי את אותו המכשיר כולל משלוח באתר בארה"ב http://1800cpap.com/ בסכום כולל של 860 $ כולל משלוח ב FEDEX (קיבלתי את המכשיר הביתה לאחר יומיים בדיוק)
כמובן ישראכרט קיזז את עמלתו בסך 2.3% ובנוסף לתשלום עמילות המכס והוצאות קטנות, המחיר הסתכם בסך הכול ב 4,080 ש"ח הפרש של 3,420 ש"ח
ההסבר של סוכן של קלינטיקה לגבי ההפרש הינו אפשרויות האחריות ושרות למוצר בארץ (הרי לפי דבריו וניסיוני הרב עם המכשיר הזה לא השתמשתי בשרות שלהם לשני המכשירים אשר עדיים ברשותי במשך 18 שנים) וכן שבארה"ב מייבאת כמויות גדולות מאוד של מכשירים ולכן הם מקבלים מחיר מיוחד (אז שירכשו גם הם מארה"ב ואז המחיר יהיה זול יותר)
מישהו במשרד הבריאות חייב להתעורר ולבדוק מדוע קיים פער אדיר שכזה כי הרי לבטח בארה"ב מוכרים את המכשירים ללא הפסד.

jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות

נכתב ב - 12/14/2015 :  08:47:16  Show Profile  Visit jzomer's Homepage  Reply with Quote
כנ"ל לתרופות ויטמינים מכוניות ועוד...........

יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות
למעלה

izibizi
חבר פחות חדש

129 הודעות

נכתב ב - 12/15/2015 :  19:18:21  Show Profile  Reply with Quote
אני כמובן לא מצדיק את פער המחירים הזה אבל כשהייתי בגרמניה ובקשתי לבדוק את המחירים שם התברר לי שהמחירים שם אף יקרים יותר מאשר בארץ.

אבל... שם מי שזכאי למכשיר מקבל אותו כמעט ללא עלות!
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.02 שניות.