סיפאפ פורום ישראל - מכבי פרסמה את תוצאות המכרז
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 מכבי פרסמה את תוצאות המכרז
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא  

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 11/11/2015 :  10:12:08  Show Profile  Send יצחק an AOL message  תגובה עם ציטוט
מכבי פרסמה את הזוכים במכשירי ה- CPAP
http://www.maccabi4u.co.il/15196-he/Maccabi.aspx

יש 3 מכשירים:

מהספק מדיקויפ - APEX
מהספק קלנטיקה - CURASA
מהספק ווינמן - SOMNOBALANCE

ההשתתפות העצמית למחזיקי מכבי זהב נמוכה מאד (כ- 400-500 ש"ח) אבל המבחר כאמור מצומצם מאד ולא כולל את הדגמים או היצרנים המובילים בתחום.
אני מאד מאוכזב מהתנהלות מכבי

הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי

johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות

נכתב ב - 11/11/2015 :  13:57:49  Show Profile  Reply with Quote
ה- Curasa Auto CPAP Machine with EUT עולה ב-cpap.com
$365.
מתוך הנחה שמכבי מקבל הנחה על המחיר לקונה יחיד, החיוב הוא בעלות או אפילו עם רווח למכבי.

באמת מרגיז.
מצד שני יחסית ל- 650 מליון לבית ו- 200 מליון למטוס פרטי זה כסף קטן
למעלה

dns5000
חבר חדש מהשקית

6 הודעות

נכתב ב - 11/11/2015 :  21:58:42  Show Profile  Reply with Quote
מה נוהל הרכישה לגבי מסכה
במידה ובחרתי את אחד המכשירים האם ניתן לבחור מסיכה של חברה אחרת?
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 11/11/2015 :  22:13:46  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
בעיקרון ניתן לקבל מסיכה של חברה אחרת
אבל זה לא אומר שאתה יכול לבחור מה שאתה רוצה
צריך לברר אצל כל ספק
גם לעניין זה מכבי לא דאגה למבוטחיה

למעלה

dns5000
חבר חדש מהשקית

6 הודעות

נכתב ב - 11/11/2015 :  23:14:04  Show Profile  Reply with Quote
תודה על התשובה

הזכרת באחד הקישורים שאתה משתמש כבר 7 שנים באותה מסכה
מה סוג המסכה?
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 11/12/2015 :  07:22:59  Show Profile  Reply with Quote
בוקר טוב, מבוטחי מכבי מגן זהב יכולים לקנות איזו מסכה שירצו וזאת ללא קשר למכשיר שרכשו ואינם מחוייבים לרכוש מסכות/אביזרים בחברה מסויימת, בעניין הזה מכבי השכילה להבין שלא ניתן להגביל את המשתמשים למסכה מסויימת ופתחה את נושא המסכות והאביזרים לרכישה חופשית כך שבעצם מבוטחיה יכולים לרכוש אביזרים ומסיכות היכן שירצו ולקבל החזר כספי מלא בהצגת חשבונית בקופה.
הייתה כאן מישהי בשם שרון אשר סיפרה לא מזמן שרכשה צינור מחומם מאחד הספקים בעלות סך 800 ש"ח ולאחר שהגישה את החשבונית לקופת החולים קיבלה החזר מלא.
בינתיים כללית ומאוחדת הן הקופות היחידות אשר חבריהן יכולים לרכוש איזה מכשיר שירצו ולקבל החזר כספי חלקי.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 11/12/2015 :  08:53:35  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
אני אישית משתמש במסיכה של רספרוניקס בשם COMFORT CLASSIC
מדובר במסיכה אפית מאד פשוטה, קלה ולא מתוחכמת
וגם זולה מאד יחסית
אגב התכוונתי שאני משתמש באותו דגם 7 שנים ולא באותה מסיכה פיסית.
אני מחליף מסיכה כל 10 חודשים בערך

דן, אני לא בטוח לגבי האופציה לרכישת מסיכות שרשמת. בדף של מכבי כתוב שספק המכשיר אמור לספק את המסיכות.
אחת בהתחלה ובהמשך עוד 3 מסיכות במהלך 3 השנים הבאות.
כלומר רכישת המסיכות היא חלק מהחבילה של רכישת המכשיר.
הספק בוודאי לא יספק לך איזה מסיכה שתרצה כי יש שונות גדולה במחירי המסיכות (יש מסיכות ב- 30 דולר ויש ב- 120 דולר) והוא לא מחזיק את כולן במלאי.

נערך על ידי - יצחק בתאריך 11/12/2015 08:56:42
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 11/12/2015 :  13:03:02  Show Profile  Reply with Quote
שלום יצחק, לשמחתי אני מדבר מניסיון לאחר שנתקלתי במספר אנשים אשר רכשו בחברות אחרות וקיבלו החזר מלא בעבור רכישת ציוד נלווה למכשיר. להפתעתי מכבי מאשרת זאת ללא בעיה או שאלות מיוחדות. כל שצריך לעשות הוא להגיש חשבונית רכישה במשרד בקופת החולים הקרובה לביתך וההחזר מאושר מיד.

למעלה

יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות

נכתב ב - 11/12/2015 :  15:17:20  Show Profile  Send יצחק an AOL message  Reply with Quote
הלוואי ואתה צודק
יכול להיות שאלו אנשים שקנו מכשיר טרם המכרז הקודם כיוון שאז לא הייתה מקובלת חבילה עם 4 מסיכות.
כך גם אני רכשתי בעבר מסיכה וקיבלתי החזר ממכבי
במכרזים החדשים (גם הקודם) יש חבילה של 4 מסיכות מובנית כבר
אבל בהחלט שווה לנסות

נערך על ידי - יצחק בתאריך 11/12/2015 15:18:26
למעלה

משה 10
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 04/24/2016 :  10:33:43  Show Profile  Reply with Quote
שלום. אני משתמש ותיק חבר קופ"ח מכבי (זהב). מעוניין לרכוש מכשיר חדש. משהו יכול אולי להרחיב את ידיעותי ולהמליץ לי על מכשיר שקט וטוב אשר מסובסד ע"י מכבי.

משה
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 04/25/2016 :  09:20:10  Show Profile  Reply with Quote
בוקר טוב משה וברוך הבא לפורום, למרות שנושא מכבי כבר דובר רבות כאן אענה לך שוב, משום מה בחרה קופת חולים מכבי להגביל את הרכישה לשלוש חברות בלבד ברכישה מסובסדת.
קלינטיקה, עם מכשיר סיני אשר מיוצר בסין ושאינו מיובא ע"י קלינטיקה אלא ע"י יבואן אחר, וממה שידוע לי הם משום מה מספרים ללקוחות שהמכשיר מיוצר בגרמניה! (ניתן לבדוק את זה). אם זיכרוני אינו מטעה אותי הם משתמשים בטכנולוגיה קצת ישנה בשימוש עם צינור ועוד צינורית קטנה אשר מחוברת למכשיר וזה משהו שכבר כבר מיזמן עבר מהעולם ...

מדיקוויפ, עם מכשיר מתוצרת אפקס, מכשיר קטן מאד, סביב ה 800/900 גרם מיוצר בטיוואן (הכי קטן שניתן להשיג ברכישה מסובסדת דרך מכבי) החיסרון הגדול שלו בשונה מכל המכשירים שקיימים בשוק היום הוא נושא ה smart start הפעלה ע"י נשיפה וכיבוי בהסרת המסיכה, זה פשוט לא קיים במכשיר הזה.

ווינמן ישראל עם הסומנו באלאנס, החברה הינה חברה גרמנית והייצור של המכשיר מתבצע ברומניה, המכשיר קצת גדול יותר וקצת כבד יותר מהאחרים אבל אמין מאד וכמעט לעולם לא מתקלקל. יש לו smart start (התחלה והפסקה אוטומטית ע"י נשיפה, וכיבוי בהסרת המסיכה). החיסרון היחידי שלו לטעמי זה הגודל והמשקל וזה שהוא נחשב קצת ישן, (יצא להם דגם חדש לפני שלוש שנים "prisma" אשר נחשב לאחד הטובים בשוק).
למיטב ידיעתי לא ניתן לשדרג או להחליף דגם ומה שמופיע בהסכם זה בדיוק מה שניתן לרכוש מהחברות במחיר מסובסד סביב ה 350/450 ש"ח.

יחד עם זאת נתקלתי כבר במספר חברי מכבי אשר התעקשו וקיבלו אישור לרכישה חופשית ואף קיבלו החזר סביב ה 4000 ש"ח לאחר שהציגו חשבונית. (אני לא אומר שזה פשוט, זה כרוך בהמון בירוקרטיה ובהמון אישורים מצד הקופה, אבל בסוף זה מצליח, ולמי שיש כוח וסבלנות וזמן פנוי, שיתחיל להתכתב איתם ויקווה לטוב...)

ההמלצה שלי, לך על הסומנו באלאנס של ווינמן.

למעלה

משה 10
חבר חדש מהשקית

25 הודעות

נכתב ב - 04/25/2016 :  21:53:45  Show Profile  Reply with Quote
תודה רבה דן.
חג שמח

משה
למעלה
  נושא קודם נושא נושא הבא  
 נושא חדש  תגובה לנושא