סיפאפ פורום ישראל - סוללות נטענות למכשיר סיפאפ
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 סוללות נטענות למכשיר סיפאפ
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
הדף הבא
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/25/2015 :  01:59:29  Show Profile  תגובה עם ציטוט
אני מחפשת פתרונות למקרה של הפסקת חשמל לקראת החורף ובכלל.
אמרו לי שיש סוללות נטענות. האם הסוללות מתאימות למכשיר?

האם מישהו מכיר פתרון שיכול להחליף את החשמל למספר שעות
במשך לשנת לילה מעבר לסוללות? התחלתי לחשוב על גנרטור קטן אך הבנתי שזה לא פרקטי. גנרטור של פיקניקים לא נועד לפעול בתוך בית כי הוא פולט גזים.

האם אין בנמצא מכשיר סיפאפ אשר בתוכו מובנת סוללת חירום?

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 10/25/2015 :  07:03:03  Show Profile  Reply with Quote
בוקר טוב, אני לא יודע היכן את מתגוררת אבל באזור המגורים שלי (רמת גן) לא הייתה אפילו הפסקת חשמל אחת בשנתיים האחרונות ממה שזכור לי, החשמל בארץ לרוב אמין ויציב. יחד עם זאת משתמשי סיפאפ רבים חושבים שבמקרה של הפסקת חשמל המכשיר יפסיק לעבוד והם יחנקו למוות.. זה ממש לא נכון! במקרה של הפסקת חשמל בשימוש במסיכה אפית הפה פשוט יפתח והנשימה תתחדש, חשוב לזכור כי אין מדובר כאן במכונת הנשמה וזו טעות נפוצה של משתמשי סיפאפ לחשוב שאם תהיה הפסקת חשמל הם יחנקו. אגב במסיכות אחרות למשל מסיכת פנים מלאה (מסיכה אשר מכסה גם את האף וגם את הפה) יש חריץ איוורור אשר דרכו נושפים וממנו יוצא האוויר העודף ובמקרה של הפסקת חשמל גם ניתן לנשום דרכו.
במקרה ויש הרבה הפסקות חשמל ניתן להשתמש במערכת אשר מוכרת לכולנו מעולם המחשבים "אל פסק" או בשמה הלועזי ups , מדובר כאן על מצבר קטן מאד שמחובר כל הזמן לרשת החשמל הביתית מצידו האחד ולמכשיר הסיפאפ מצידו האחר ובמקרה של הפסקת חשמל יספק מתח חשמלי מספיק למכשיר למספר שעות (ישנם גדלים שונים). למקרה של הפסקות חשמל זה המוצר שיתאים לך, ניתן לבצע חיפוש בזאפ או אפילו לקפוץ לאופיס דיפו או שאר חנויות ולרכוש , העלות של מוצר כזה לא צריכה להיות גבוהה. בחלק מהמוצרים הללו יש מעין ציפצוף מטריד כאשר הוא נכנס לפעולה ולכן כדאי מאד לבקש מהמוכר בחנות לבטלו.
שימי לב לדרישות המתח והאמפר במכשירך ויחד עם זאת אם את נוהגת להשתמש במעשיר לחות מחומם דרישות המתח גבוהות יותר וכאן הייתי ממליץ על סוללת אל פסק גדולה יותר.
יחד עם זאת שאלת כאן האם ישנן סוללות אשר בעזרתן ניתן להפעיל את המכשיר, אז התשובה כמובן חיובית אבל לצערי הסוללות הללו יקרות מאד ולא ממש מתאימות למקרים של הפסקות חשמל, יותר מתאימות לטיסות ולקמפינג. היתרון במערכת האל פסק הוא שבמקרה של הפסקת חשמל את לא מרגישה כלום ופשוט ממשיכה לישון כאילו לא קרה כלום...
מקווה שעזרתי, בינתיים, שבוע טוב, דן.

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/25/2015 :  08:25:07  Show Profile  Reply with Quote
אני רכשתי סוללה אורגינלית של רסמד עבור המכשיר S9 שלי. הסוללה מחזיקה מעמד בין 8 - 10 שעות בין טעינה לטעינה. תלוי בלחץ שמשתמשים.
כתבתי על זה בעבר, המחיר הוא בסדר גודל של 800$. יקר, אבל יש לה אישור בטיחות לטיסה של יאטה.
הסוללה חייבת להיות מתאימה למכשיר שלך, איזה מכשיר יש לך? בדוק גם מה ההספק והמתחים של הספק למכשיר שלך.
ישנן זולות יותר לא אורגינליות, ויש סיכון שלא יספקו את המתחים הנכונים ולא יעבדו. כמוכן לא יטיסו לך את הסוללה לארץ ללא אריזה מיוחדת ועלות גבוהה.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/26/2015 :  16:58:07  Show Profile  Reply with Quote
המכשיר שלי מחברת מקסימה מדיקל קניתי דרך קופ"ח מכבי המשתתפת איתי. כתוב על המכשיר RESMAR AUTO
התקשרתי אליהם ואין להם שום פתרון "שום כלום". ממש מוזר... בכל אופן; אני גרה בעיר רחובות וכבר היו הפסקות חשמל אתמול (יום ראשון). אני יודעת שאני לא איחנק למוות, ברור. הבעיה שאני נתקלת בה היא חוסר שינה כאשר יש הפסקת חשמל. אחר כך חוסר תפקוד זה ממש לא בריא לי. הרעיון של אל פסק נשמע לי טוב. עד כה קראתי שאנשים אמרו שזה מחזיק רק 20 דקות, אך אם באמת יש אל פסק שמחזיק כמה שעות אני בטוח אקנה. מעניין אותי לקנות בטרייה אני התחלתי לחפש ברשת ביתר מרץ. למשל ראית בלינק: http://www.medshop.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%90%D7%A4-7-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA.html צריך לברר טוב טוב עוד לא קניתי. נכון זה לא זול. ראיתי גם כל מני מכשירים שמתאימים לטיולים. אפילו ראיתי מכשירי סיפאפ עם מתקן סוללה מובנה. אשמח לכל אינפורמציה נוספת. אם אמצא לי פתרון או אפילו שתי פתרונות אני אהיה יותר רגועה. ההרגשה שלי תהיה הרבה יותר טובה זה הרבה יותר עצמאות.
למעלה

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/26/2015 :  17:29:37  Show Profile  Reply with Quote
היום (יום שני) התקשרנו לחנות בעניין אל פסק ואמרו לנו שזה נחטף מהמדפים. מקווה שעוד נקנה היום. רשמתי לי את עניין הצפצוף שהוא באמת מחריש אזניים.
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/26/2015 :  17:42:51  Show Profile  Reply with Quote
את צריכה לוודא שמתח הסוללה הוא 24V והחיבור מתאים למכשיר, כדאי שאדם טכני יבדוק את ההתאמה.
שלחתי בקשה לקבל פרטים טכניים מהיצרן. אודיע לך כשאקבל תשובה.
גם אני רחובותי ואשתדל לעזור לך.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/26/2015 :  18:43:31  Show Profile  Reply with Quote
דיברנו עם חשמלאי; הוא מציע לחבר גנרטור קטן שיעמוד מחוץ לבית.
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/27/2015 :  09:18:26  Show Profile  Reply with Quote
קבלתי תשובה מהיצרן,
ספק הכוח הוא אינטגרלי בתוך המכשיר, כלומר מתחבר רק למתח AC - הצריכה שלו היא 60W לשעה.
מניסיון, הסוללות שבמכשיר UPS מחזיקה כ- 3 שנים, וניתן להחליף במחיר סביר.
לכן אני ממליץ על UPS - אלפסק 900W יש להניח שיחזיק 7-10 שעות בין טעינה לטעינה, כולל לחות ותלוי בלחץ.
בהצלחה,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/27/2015 :  18:03:41  Show Profile  Reply with Quote
תשובת היצרן, כולל תמונה:

Dear Avi ,
Good day!
This is Frank, a Technical Engineer of After Sales Dept. of BMC Medical Co., Ltd.
Our RESmart®Auto voltage is 24V(DC), current of main device is about 0.4A, the power is about 60W ( include main device and humidifier)
About rechargeable battery you can select suitable Back-UPS( Uninterruptible Power Supply) according to the above parameters#65292;i add some pictures of ups, for your reference.
If you have any questions, please feel free to contact me.
Best regards,
Mr. Frank Zhang
After Sales Dept.
Mobile: +86-136 8352 8830
zhangjianwei@bmc-medical.com
Skype ID: frank890203
BMC Medical Co., Ltd.
5/F Main Building, No.19 Gucheng Street West, Shijingshan, Beijing 100043, China
Tel: +86-10-5166 3880 ext. 888
Fax: +86-10-5166 3880 ext. 810
http://en.bmc-medical.com/

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

נערך על ידי - avis בתאריך 10/27/2015 18:25:42
למעלה

dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות

נכתב ב - 10/27/2015 :  19:26:09  Show Profile  Reply with Quote
רק שימו לב שבתשובתו הוא לקח בחשבון מעשיר לחות ולאחר ששוחחתי אתמול בטלפון עם בעלה של סיפאפ גרל הוא אמר לי שהיא לא משתמשת במעשיר. כך שככל הנראה אין צורך ב 60w ואפשר להסתפק בסוללת גיבוי קטנה יותר.
אבי הייתי שמח אם היית שואל שוב מה דרישות המתח ללא המעשיר?

דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484
למעלה

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/27/2015 :  21:02:09  Show Profile  Reply with Quote
תודה לכולם,
החיפוש העדכני וודאי יעזור להמון אנשים. למשל לגבי ; אני כבר משתמשת בסיפאפ המון שנים ורק עכשיו קיבלתי ביטחון עצמי לחפש תשובות לבעיות שהצטברו.

האינפורמציה חשובה למרות האמת שזה נראה לי "סינית" חחח

יש לי במכשיר תוספת ללחות ללא חימום. כנראה בעלי לא הבין את שאלת הלחות.

מה לדעתכם , מבחינת ההגיון שלי תמיד כדאי שיהיה יותר כוח וולט למרות שאין לי מחמם. כולי בעתיד ארצה לקנות מכשיר עם מחמם לחות מי יודע.

איך משיגים את המכשיר? קונים את זה באינטרנט מסין?
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/27/2015 :  21:33:22  Show Profile  Reply with Quote
דן,
המכשיר שלה הנדון הוא עם ספק כח פנימי כך שאי אפשר לחבר סוללה.
כאשר שלחתי את המייל באתר היצרן, חשבתי שהמכשיר הוא אמריקאי. מהתשובה מתברר לי שהוא תוצרת סין, לכן כפי שאתה רואה התשובה הגיעה מסין.
למיטב הבנתי זה לא מכשיר משוכלל שאפשר לשלוט על הלחות, לכן הם לא ציינו את האופציה להספק ללא לחות.
עלפי הנתונים שהם שלחו מצאתי 2 מכשירי אלפסק 900W באייבורי שיכולים להתאים לעבור לילה עם מכשיר. את פרטי המכשירים שלחתי לה במייל. אומנם על פניו נראה שההספק אמור להתאים למעט יותר מלילה, אבל חייבים לקחת מקדם בטחון, כיון שבמשך הזמן הסוללות נחלשות.
את האלפסק מחברים לחשמל בחדר שינה, את הסיפאפ מחברים למכשיר אל פסק וברגע שתהיה הפסקת חשמל, הוא אוטומטית יספק חשמל לסיפאפ למשך מספר שעות הלילה. כאשר החשמל חוזר, האלפסק חוזר אוטומטית לספק לסיפאפ חשמל מהקיר. אין צורך לגעת בסיפא והוא נישאר מחובר תמיד כל הזמן לאלפסק. ההבר הזה מופנה לכל אלו שלא מתמצאים.
אני מוצא שבעיה זו פתורה
בהצלחה

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

נערך על ידי - avis בתאריך 10/28/2015 08:52:24
למעלה

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/27/2015 :  22:13:42  Show Profile  Reply with Quote
מצאתי לינק שמסביר על מהות האל פסק. אני בעצמי רק מנסה ללמוד את הנושא. אני נעזרת בהצעות שנכתבות כאן.http://www.vicpc.co.il/Magazine/Article.aspx?id=78
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/28/2015 :  10:04:26  Show Profile  Reply with Quote
אני חוזר בי, כיוון שעלי לחשב מחדש את גודל האלפסק הנדרש.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/28/2015 :  11:11:21  Show Profile  Reply with Quote
בדיקה ראשונית מעלה:
שאין קשר בין ההספק לזמן גיבוי שמפרסם היצרן,
ההספק של האלפסק יכול להיות קטן עבור 40W אבל הזמן תלוי בגודל המצבר, או המצברים בתוכו.
צריך להתיעץ עם יצרן האלפסק ולבדוק את זמן הגיבוי, כיון שפרט זה אינו מופיע במפרטים שהם מפרסמים!
להארכת הזמן, ניתן לחבר במקביל סוללות חיצוניות להגדיל את זמן הגיבוי.
ממשיך לבדוק,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/28/2015 :  11:52:55  Show Profile  Reply with Quote
להלן מפרט והצעה שקבלתי מחברה בארץ:
https://files.acrobat.com/a/preview/e9bcb096-0375-4cd1-a97c-77686db88aa9
https://files.acrobat.com/a/preview/2876a69b-9c4d-4a65-aba1-0107b7254a25
אם תהיה לי הצעה נוספת ברור שאדווח.
לאלו מבינינו שיש להם יכולת טכנית, קיימת אופציה לרכוש אלפסק שהסוללה הפנימית שלו 12V ולחבר לו סוללה 35AH חיצונית - במקביל.
זה דורש פתיחת האלפסק וחיבור של הסוללה החיצונית כאמור במקביל.
בהצלחה לכל אלו שיש להם עניין בזה.
שימו לב שזה פתרון לאלו עם סיפאפ שבו הספק הוא בתוך המכשיר וחייבים להשתמש במתח 220 וולט.
השאר יכולים להשתמש בסוללה נטענת.
כל האמור לעיל, אינו בא מתחום עיסוקי ורק בא לעזור. חייב להיות מובן לקורא שאיני אחראי על תקלה או חוסר התאמה הנובעת ממכשירים שונים או חוסר ידע, או שיקול דעת שלי או של המשתמש.

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

נערך על ידי - avis בתאריך 11/02/2015 12:53:25
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/28/2015 :  12:04:49  Show Profile  Reply with Quote
כל אלו אינם מציינים את זמן הגיבוי. בעצם אף יצרן לא מפרט את זה,
קראי את אשר כתבתי בפורום בכדי לא לעשות טעות. תמיד תוכלי לפנות אלי לעזרה או שאלות.
בהצלחה
quote:
Originally posted by סיפאפגירל

מצאתי לינק שמסביר על מהות האל פסק. אני בעצמי רק מנסה ללמוד את הנושא. אני נעזרת בהצעות שנכתבות כאן.http://www.vicpc.co.il/Magazine/Article.aspx?id=78

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/29/2015 :  09:49:10  Show Profile  Reply with Quote
כפי שאת רואה, ההספק של המכשיר שלך הוא W50 כיון שהוא דגם ישן, במכשירים החדשים של היצרן הזה צריכת ההספק היא W40, וזה מה שהוא כתב לי במייל שלו.
אם תשימי לב, המכשיר שהצעתי לך מאייבורי W900 דגם 1500PRS (עם 2 סוללות פנימיות) יחזיק 3 שעות, אם זה מספיק לכי על זה, אני כל הזמן חיפשתי שימוש ללילה שלם של 8 שעות.
בחנות אייבורי, שנמצא ברחוב דרך יבנה 34 ברחובות, https://www.ivory.co.il/ups.html המחיר של 1500PRS הוא 1380 ₪ כולל מע"מ, והמחיר של 2000PRS הוא 1705 ₪ (המחירים כוללים מע"מ)
היתרון של PRS200 הוא שאפשר מאוחר יותר לחבר לו 2 בטריות חיצוניות נוספות ולהכפיל את זמן העבודה. אם תרצי אשמח לעזור.
אין צורך לפחד מסוללה חיצונית כיון שזו קטנה יחסית, (לא דומה בכלל לסוללה של רכב). אני הייתי הולך על זה.
להלן קישור לסוללה חיצונית http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=22047
בהצלחה,

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com

נערך על ידי - avis בתאריך 10/29/2015 10:07:19
למעלה

סיפאפגירל
חבר חדש מהשקית

10 הודעות

נכתב ב - 10/30/2015 :  01:45:56  Show Profile  Reply with Quote
קניתי את ה 2000PRS .
בינתיים הוא מוטען לחשמל.
בקרוב אחבר אליו את הסיפאפ ואבדוק אם וכיצד העניין עובד.
אעדכן את האנשים הנחמדים המשתתפים וקוראים פה בפורום.

נ.ב. אני תוהה על המצב הקיים שבקופות החולים לא נתנו את הדעת לצורך בגיבוי חשמלי.
לא רק עניין הכסף אין בכלל ידע ולא מענה הם לא מודעים לכלום. אין להם פליירים אין הסבר אין ידע! המשתמשים במכשיר לא יכולים להיות ניידים תלויים באוויר בזמן הפסקות חשמל וכו'
אנשים נאלצים לחפש פתרונות כמו בדואינים במדבר; זו הרגשה של חוסר אונים כאשר זה נוגע לעניין רפואי.
מובן שאם אנו פונים לשוק הפרטי בסוף מוצאים פתרונות יותר מודרניים וניידים בכסף רב ובלי הרבה שנות אחריות על כל מכשיר. בקופת החולים שלי אסור לי אפילו לקנות מכספי הפרטי עוד צינור חדש אלא רק פעם בשנה!!!
למעלה

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 10/30/2015 :  09:36:56  Show Profile  Reply with Quote
בערכה של האלפסק אמורים להגיע הכבלים הנדרשים.
את יכולה לעבוד איתו מיידית כאשר האלפסק מחובר לחשמל.
כשיש חשמל, האלפסק יספק לסיפאפ ישירות את החשמל מהקיר ולא מהסוללות. זה המצב הקבוע בו תעבדי יום יום. ברגע של הפסקת חשמל, המכשיר אוטומטית יספק חשמל מהסוללות ויצפצף. צריך לבטל, לנטרל, את הציפצוף שלא יעיר אותך.
לסיכום, האלפסק מחובר תמיד לקיר והסיפאפ מחובר תמיד לאלפסק. 24 שעות 365 יום בשנה. ברור?

משתמש ותיק - אבי
.avi-sadeh.@rfar.com
למעלה

ויינמן ישראל בע"מ
חבר חדש מהשקית

2 הודעות

נכתב ב - 10/30/2015 :  11:29:06  Show Profile  Visit ויינמן ישראל בע"מ's Homepage  Reply with Quote
שלום לכולם

ניתן לרכוש ערכת סוללה נטענת עם חיבורים מתאימים לכל סוגי הסיפאפ באתר המכירות של חברת ויינמן ישראל בע"מ
www.icpap.co.il
כמו כן ניתן להזמין סוכן מטעם החברה לביתכם.
מצ"ב לינק קישור ישירות למוצר
http://www.icpap.co.il/Product/cpap-battery---%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%90%D7%A4

למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף הבא
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
קפיצה אל:
סיפאפ פורום ישראל בחזרה למעלה
הדף נוצר ב 0.04 שניות.