סיכום ההבדלים בין המכשירים - נמסר ע"י מר אמיר גפן מקלינטיקה: 1. שטח הפנים של המכשיר S10 קטן ב 25% מזה של S9. 2.מעשיר הלחות הוא חלק אינטגרלי של כל הסיפאפ. 3. חיבור מסתובב לצינור המחומם. 4. צג נוח משופע עם ממשק ידידותי למשתמש. כוון נוח של פרמטרי המכשיר. 5. אלגוריתם מיוחד לטיפול בדום נשימה של נשים שהוא שונה מגברים "FOR HER". 6.איתור נשימות מסוג "CHEYNE - STOKES". מיועד לאנשים שיש להם בעיות לבביות. 7. AUTORAMP - המכשיר מזהה את הרגע שהמטופל נכנס לשינה ואז מווסת את הלחץ הטיפולי. 8. AUTOSET RESPONSE - אפשר לכוון את המכשיר למצב של COMFORT ו- SOFT. במצב SOFT מעברי הלחץ עדינים יותר. אני מניח שזה מיועד בעיקר למשתמשים חדשים שקשה להם להתמודד עם שינויי הלחץ. 9. משקל ה S10 נמוך יותר אם כי לא באופן משמעותי. את המשקל המדויק אקבל מאוחר יותר.
בניסיוני האישי אני נהנה מאוד מהמכשיר. הנשימה חלקה. אני פשוט מרגיש שאני ישן בלי שום הפרעה. חלק מזה כנראה תלוי במסכה. חזרתי שוב ל SWIFT FX - נחירונים. נטשתי את הננו. שאקבל את הנתונים ננסה לבדוק את הגורם. תודה לאמיר גפן!
כן. הוא מתפרק באופן נוח ביותר. קל למלא אותו מים וקל מאוד לנקות. אין צלעות. הכל אלגנטי וידידותי. עדיין לא עמדתי על ההבדלים בין הצינור המחומם לצינור שהיה לי. אולי בחורף מרגישים את זה יותר.
תודה רבה לעמוס ולאמיר גפן אני חוזר על דעתי כי לא מדובר בשינוי משמעותי לעומת ה- S-9 ה S-9 היווה פריצת דרך משמעותית לעומת ה- S-8 בכל אופן אין ספק שמדובר במכשירים מצויינים
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי