| מחבר |
נושא  |
|
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 09/16/2015 : 23:53:23
|
שלום לכולם,
כפי שדיווחתי לפני כשבוע התחלתי להשתמש במעשיר לחות מפני שעברתי למסכת נחירונים [ללא רצועות]. זה הצדיק את עצמו ואין לי את הרגישות והבעיות ברירית האף שהיו לפני כן.
יש לי שאלה לותיקי המשתמשים במעשיר לחות. הופתעתי לגלות שבמשך הלילה המכשיר צורך בערך 250 מ"ל של מים. משום מה ציפיתי לצריכת מים קטנה בהרבה - אין לי ממש סיבה טובה מדוע חשבתי על כמות מים קטנה יותר. אין כאן בעיה של המים, אלא סקרנות נטו. המעשיר, תוצרת רספירוניקס, מכוון לרמה 2 מתוך 5.
שאלתי: האם גם אצל אחרים מעשיר הלחות צורך בערך 250 מ"ל ללילה?
ברכה, דוד מ. |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 09/17/2015 : 08:41:43
|
דוד, חתימה טובה, הכמות תלויה בסוג המכשיר, בטמפרטורה ומן הסתם במספר שעות השימוש . ככל שהטמפרטורה גבוהה הצריכה גבוה יותר. 250 סמ"ק ללילה נשמעת סבירה. דרגה 2 אינה אומרת שאם תשים 4 תצרוך חצי ליטר, זה לא ליניארי. ברסמד שלי ניתן לכוון טמפרטורה ולא דרגות, הצריכה מעט פחות, 200 סמ"ק ל-7 שעות בערך במכסימום חום (30 מעלות) אם אני זוכר, ברספרוניק שלי הקודם, הצריכה הייתה גדולה מהרסמד. כל עוד טוב לך, זה לא משנה. בהצלחה ולהתראות |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
נערך על ידי - avis בתאריך 09/17/2015 08:42:15 |
 |
|
|
n/a
deleted

272 הודעות |
נכתב ב - 09/17/2015 : 13:59:48
|
| לדעתי כמות המים הנצרכת תלויה גם בלחצים שהמכשיר עובד בהם |
 |
|
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 09/17/2015 : 18:03:25
|
שלום ומועדים לשמחה לכל הקוראים,
תודה לאבי על תשובתו. כמות המים הנצרכת באמת איננה גורם משמעותי.
מצד שני מעניין אותי לדעת אם אחרים צורכים בערך 200 מ"ל ללילה.
בברכה, דוד מ |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
 |
|
| |
נושא  |
|
|
|