סיפאפ פורום ישראל - לא מסוגל לנשום
דף הבית | פרופיל | הרשמה | נושאים פעילים | חברים | חיפוש | שאלות ותשובות
שם משתמש:
סיסמא:
שמור סיסמא
 כל הפורומים
 רפואה
 פורום משתמשי מכשירי CPAP
 לא מסוגל לנשום
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה
דף קודם
מחבר נושא קודם נושא נושא הבא
דף: מתוך 2

avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות

נכתב ב - 08/27/2015 :  09:16:17  Show Profile  Reply with Quote
לחצים 7 עד 12 (מזכיר לי שמזמן לא הורדתי נתונים לבדוק אם הלחץ מתאים עדיין)
לפה פתוח מתאימה מסכת פנים, לכן אם אתה משתמש במסכת פנים כל המסכות האחרות לא אמורות להתאים.
יתכן ומסכה כזו תגרום לך דווקא לסגור את הפה אינסטיקטיבית בגלל ה"חפץ" שבפה. זו סתם מחשבה שעברה לי בראש.
אם אתה משתמש במסכה שלא מכסה את הפה, המסכה הזו היא כמו האחרות.
אם אתה חושש שבגלל הפה הפתוח המסכה תזוז או תפול, זה לא כך אצלי.
הסד הוא עדין קל מאוד ואינו מגושם כמו סדים אחרים, הוא נתפס בעיקר על התוחנות העליונות מותאם כל כך טוב לשיניים העליונות ולא זז או נופל גם כשהפה פתוח.
הסד נכנס ויוצא מהפה בלחיצה או משיכה קטנה, וזה כבר מעל שנתיים שלא השתנה. בתקופה זו, לא התגלתה פגיעה כלשהי בשיניים שלי. ניקוי הסד עם טבלית לשיניים תותבות, אצלי פעם בשבוע מספיק. (אם אני נזכר)
שים לב שלפני השימוש בפעם הראשונה, אתה מתאים את הסד כמו פלסטלינה לשיניים העליונות עד להתאמה מלאה, כך שזה לא יפול או יזוז. ניתן לחזור על זה מספר פעמים עד להתאמה מלאה.
בכל אופן, אם לא מנסים לא יודעים.
במשך השנים הרבות ניסיתי כל כך הרבה מסכות, סדים וחפצים שונים שמבטיחים לך את המנוחה והנחלה, רובם לא החזיקו מעמד מעל שבוע. בכל אלו שצברתי אני יכול לשחק סימני דרך מרחובות עד אילת.
אין הכרח שכולם יאהבו מסכת סד זו כיוון שמסכה זה עניין אישי.
בהצלחה ועדכן אותנו.

נערך על ידי - avis בתאריך 08/27/2015 10:05:30
למעלה

unus
חבר חדש מהשקית

9 הודעות

נכתב ב - 09/01/2015 :  14:48:09  Show Profile  Reply with Quote
שלום לכולם
אני חש חובה לעדכן בהתפתחות את כל מי שהתעניין ובטח את כל מי שענה ועזר :
לאחר שהסתגלתי למכשיר ואף ישנתי כמה לילות מלאים איתו, לא זיהיתי שנוי בהרגשה , בטח לא "שינוי בחיים", כפי שמתבטאים כמה מהמשתמשים בו.גם לחץ דם הנמדד לאחר השינה לא היה שונה מזה שבשינה בלעדיו. יתכן שלא תירגלתי מספיק זמן או שההפרעה בדרגה קלה אינה מאפשרת לחוש בשנוי משמעותי, אבל, כיוון שבכ"ז המכשיר אינו אביזר נוחות,החלטתי בשלב זה לוותר עליו. לאחר התיעצות עם הרופא שיזם את בדיקת השינה, אשקול שוב. בינתיים תודה על שארחתם אותי בפורום חשוב זה.
למעלה

DANI90
חבר חדש מהשקית

11 הודעות

נכתב ב - 09/06/2015 :  11:05:26  Show Profile  Reply with Quote
תודה

נערך על ידי - DANI90 בתאריך 09/06/2015 11:08:00
למעלה
דף: מתוך 2 נושא קודם נושא נושא הבא  
דף קודם
 נושא חדש  תגובה לנושא
 הדפסה