| מחבר |
נושא  |
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 06/22/2015 : 23:34:07
|
שלום לכולם,
לאחרונה לא הזדמן לי להכנס לפורום ואנסה היום להתייחס שוב לעניין מסנן בקטריאלי.
Bacterial/viral Filter
אני משתמש כבר זמן ארוך בסוג הר"מ, אשר מקובל גם במעבדות העוסקות בנושאים ביולוגיים. Hudson RCI 1605
לא חייבים לרכוש בחנות המוכרת ציוד CPAP. לפני כשנה שילמתי פחות מ:2 דולר, ללא הוצאות משלוח. |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
 |
|
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 06/23/2015 : 01:26:38
|
אבי:
לגבי המחיר: $3 ללילה זה לפני הסבסוד של קופת החולים. באתר היזם מעריך שאחרי הסבסוד זה יהיה 70 סנט, שזה כ- 2.60 שח ללילה. אני מניח שלמקרים מיוחדים, כמו טיסות, מילואים וכו זה לא נורא. בנוסף, השלב הבא יהיה כנראה להפוך את הבטריה לנטענת, מה שיאפשר שימוש חוזר מסוים.
לגבי אובדן ההשקעה במקרה כשלון: זה המצב בכל חדשנות. במקרה הזה, ההשקעה הממוצעת היא $100, ואף אחד לא יפשוט את הרגל מלאבד סכום כזה.
זה לא שאני כל כך אופטימי שזה יעבוד או ממליץ למישהו להשקיע בזה. אלה שבעניי זה מקסים שבא אדם עם רעיון, ועוזרים לו עוד אנשים רגילים שכל אחד תורם קצת, ואולי יעשו מהפכה בתחום. |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
|
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 07/28/2015 : 21:46:47
|
עדכון: באתר גיוס ההמונים indiegogo.com המוצר גייס כמעט מליון דאלארים. התוכנית היא להתחיל תהליך אישור מול ה-FDA במרץ 2016. אז נדע אם יש ממש ביוזמה. |
 |
|
|
עמוס פורת
חבר ותיק

Israel
1629 הודעות |
|
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 06/26/2016 : 23:49:30
|
תהיו אופטימים, מצליחים לשלוח חללית למאדים ואפילו רחוק מזה, ממזערים מצלמות שמסתובבות בגוף ומצלמות ואפילו מסוגלות לבצע ניתוח מיקרוסקופי. אז CPAP ? דחילקום קצת אמונה. |
 |
|
נושא  |
|