קודם כל אני חייב להצהיר שאינני מייצג אף אחד רק את עצמי. עד היום ישנתי בשלשת השנים האחרונות לפחות עם מסכת SWIFT LT של RESMED. במסכה הזו הייתה יחסית בסדר לעומת יתר המסכות הקיימות. עדיין היא סבלה מחסרונות של דליפה, משב רוח קר מפתחי היציאה ורעש מונוטוני מהאוויר הזורם. רכשתי את מסכת ה P10 לפני כמה ימים וניסיתי אותה. בארץ היא די יקרה יחסית. כ 850 שקל. (כדאי אולי להתווכח על המחיר) אם רוצים לרכוש אותה באינטרנט (99$)אפשר ב CPAP.COM אבל הבעיה היא או שהם גובים מחיר גבוה של משלוח או שאינם שולחים בכלל. אם יש לכם מישהו בארה"ב הוא יכול לרכוש במחיר הזה ולשלוח לכם אותה לארץ. אולי באתרים אחרים כן שולחים. ניסיתי את המסכה מספר ימים. היא קלה, אינה מורגשת כלל על הפנים, לא לוחצת ( יש גומיה מיוחדת ששומרת על לחץ קל קבוע על הפנים (אין סימנים על הפנים. מתאימה את עצמה בצורה מושלמת לנחיריים, יציאת האוויר אינה מורגשת ואינה רועשת. קלת משקל, נוחה כאילו אין מסכה כלל. לסיכום, אני יכול להגיד שזוהי המסכה המוצלחת ביותר שהייתה לי אי פעם ואני ממליץ לכל אחד להשתמש בה. (אלו שיכולים להתרגל למסכת נחירונים). (מומלץ בחום!! אבל בהסתייגות שכל אחד חייב לבדוק מה מתאים לו והאם נוח לו במסכת נחירונים. אשמח לענות על שאלות.