| מחבר |
נושא  |
|
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2015 : 21:36:10
|
שלום,
לפני מספר חודשים שיתפתי את הפורום בבעיות שהיו לי לגבי תיקון מכשיר נשימה מתוצרת רספירוניקס-פיליפס [ביפאפ במקרה שלי]. כעת יש לי ניסיון בנושא וברצוני לשתף את המעונינים.
הפרשה התחילה כאשר בסוכנות הנציג בארץ, מדטכניקה בפתח תקוה, סרבו לטפל במכשיר רספירוניקס תקול ששימש אותי מכיוון שהם "אינם מכירים מכשירים שלא יובאו על ידם" [והמאמין יאמין...].
בלית ברירה קניתי [בארה"ב ובמחיר נמוך מהמחיר בארץ גם בהתחשב בהשתתפות קופת חולים] מכשיר מעט מתקדם מהמכשיר התקול לצורך שימוש מיידי; בזמנו דיווחתי על כך לפורום. החלטתי לתקן את המכשיר התקול כדי שיהיה לי מכשיר חלופי למקרה של תקלה עתידית.
בדקתי ומצאתי אפשרות לתקן בארה"ב ועשיתי זאת. מצאתי באינטרנט בית מלאכה [כנראה גדול ובעל רשימת לקוחות מרשימה] אשר מתקן מכשירי נשימה של החברות הפועלות בארה"ב, ביניהן רספירוניקס, רסמד. הם מציעים לבדוק את המכשיר התקול ולתת הצעת מחיר אותה אינך חייב לקבל. במקרה של סרוב לתקן הם שולחים בחזרה את המכשיר כאשר אתה משלם רק הוצאות משלוח. לדבריהם מחיר ממוצע של תיקון מכשיר הוא 250-200 דולר.
המכשיר שלי [ביפאפ מודרני של רספירוניקס] תוקן על ידיהם ושילמתי 200 דולר, כולל משלוח בתוך ארה"ב אל קרוב שלי. אני סידרתי את המשלוחים בעזרת קרובים שנסעו וחזרו לארץ ולכן הסיפור הזה נמשך כמה חודשים. היה לי זמן כי זה מכשיר לגיבוי.
לגבי סידורי משלוח מארה"ב לכאן כבר היו לא מעט פרסומים על דפי הפורום ולא אכנס לנושא זה.
אני משתמש במכשיר "המתוקן" כבר כמה שבועות והוא עושה את תפקידו כמו חדש. התיקון היה החלפת מפוח.
לסיכום: הוצאתי 200 דולר כדי למנוע רכישת מכשיר נוסף בעלות של 900+ דולר ועומד לרשותי מכשיר נשימה מודרני אותו אני מכיר. בקיצור, יש אפשרות סבירה ומשתלמת לתיקון מכשיר נשימה בארה"ב.
דוד מ |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
|
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2015 : 22:36:55
|
דיווח מאד חשוב דוד. תודה רבה.
אני מבין שתיתן את שם בית המלאכה למי שיפנה אליך בנושא.
אגב התופעה של יבואנים שאינם מוכנים לתקן מכשירים שלא נמכרו על ידם ידועה ובעייתית. |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 01/19/2015 : 23:16:40
|
שלום,
בודאי שאמסור לכל המעוניין את הקישור אל בית המלאכה בו נעזרתי בתיקון מכשיר הנשימה. הוא נמצא בדרום קליפורניה. מצאתי אותו במחקר באינטרנט וסביר שיש עוד אחרים, אך זה פיתרון שכבר הוכיח עצמו - לפחות פעם אחת.
דוד מ |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
 |
|
|
יהודה
חבר חדש מהשקית
Israel
4 הודעות |
נכתב ב - 06/27/2015 : 18:39:04
|
| דוד מ שלום,שמחתי לקרא שיש אפשרות לתיקון סיפאפ בחו"ל לכן אשמח לקבל ממך את הכתובת של האתר או בית המחאכה בקליפורניה. המייל שלי - jehu1200@walla.com נייד - 052-5415222 תודה, יהודה . |
 |
|
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 06/28/2015 : 10:05:12
|
כל הכבוד לך, מציע שתפרסם את פרטי בית המלאכה כך שלא תוטרד, ויהיה זמין בכל רגע לפני החברים.
כמוכן, אולי זה ישנה את דעת נציגי החברות בארץ לשנות את המדיניות ולא יחשבו שהם תופסים את אלוהים במקום רגיש.
|
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 07/11/2015 : 13:58:16
|
שלום לכולם,
צר לי שלא הגבתי בזמן, אך לצערי הייתי עסוק בבעיות בריאות שאינני מאחל לאף אחד מידידי.
לגופו של נושא. את מכשיר הנשימה שלי תיקנתי בארה"ב במחיר 200 דולר, לא כולל משלוח. זמן התיקון כ: 3 שבועות. אני משתמש במכשיר המתוקן כמכשיר חליפי, אך בדקתי אותו במשך שבועיים רצופים - הכל עובד כשורה.
אדגיש שוב שבחרתי בספק זה על סמך מחקר באינטרנט והתוצאה הייתה טובה מאד.
הנה הפרטים:
To: Advans CPAP Order Fulfillment Fax: (267) 295-8736 Email: Billing@AdvansCPAP.com Today's Date _OCT 24, 2014 Advans CPAP 12881 Knott St Suite 203 Garden Grove, CA 92841 Phone: 714 897-2727 Fax: 267 295-8736 Email: Questions@AdvansCPAP.com
בהצלחה לכל המעוניין.
דוד מ
|
 |
|
| |
נושא  |
|