מחבר |
נושא  |
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 12/02/2014 : 20:42:19
|
זהו , עברו מעל 5 שנים והגיע הזמן להחליף מכשיר (למרות שהשתמשתי חודש נטו במכשיר הפיליפס A-FLEX שברשותי). הייתה תקופה של חודש ימים שהצלחתי לישון עם המכשיר ואתם יודעים מה, די נהניתי,ואז... רצועת המסיכה נקרעה(מיראז סוויפט 2, שקצת היה לי קשה להתרגל אליה,כאבים וגירוי בנחירים). מאז עברו להם השנים וכל פעם אמרתי לעצמי, מחר אני הולך לרכוש מסיכה, מגיע לי פעם בשנה בחינם,,,ולא הלכתי. בחודשים האחרונים קיבלתי טלפונים מרספרוניקס שטרחו להזכיר שעברו 5 שנים, זהו החלטתי שוב לנסות. 1) האם כדאי להחליף מכשיר,? (שלי חדש לגמרי,חודש שימוש מקסימום).בכל זאת בלאי בגומיות וכו 2)הנטיה להמשיך עם פיליפס החדש עם חריץ למיקרו SD. האם כדאי ביחס לרסמד S10? 3) הפעם אחפש מסיכה אפית, איזה כדאי ? 4) האם צריך תוכנת מחשב אחרת למכשיר החדש? 5)איזה אביזר נוסף כדאי שיהיה?(אין לי צורך במכשיר לחות,הסתדרתי בלי). תודה לכולם. |
נערך על ידי - n-avraham ב 12/02/2014 20:44:24 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 12/02/2014 : 21:31:58
|
שלום אברהם,
המכשיר הישן שלך הוא מכשיר בהחלט טוב. נכון שיש היום מכשירים חדשים בשוק אבל לא נשמע לי שבעיית ההסתגלות שלך קשורה למכשיר דווקא. עם זאת, כדאי שתוודא באמצעות רספרוניקס שהמכשיר תקין לאור כך שעברו 5 שנים. גם אם לא עשיתי בו שימוש במהלכם. כמו כן תוודא ותלמד את הכיוונונים שלו - עוצמות הלחץ במינימום ובמקסימום ועוצמת ה A FLEX. הכי חשוב שתנסה מגוון חדש של מסיכות כדי שתאתר את זו הנוחה לך ביותר. בחירת המסיכה היא השלב הקריטי ביותר בהסתגלות. כמו שבוודאי קראת לא פעם קשה כאן לתת המלצות כי כל אחד "הסתגל" למסיכה אחרת וחושב אותה הנוחה ביותר בשבילו. לכן פנה לספק ובקש מספר מסיכות לנסיון. מאד יכול להיום שהם לא יאפשרו לך זאת ללא השאלת מכשיר חדש כחלק מתהליך רכישה ולכן עליך להתחיל תהליך כאמור ולו בשביל לקבל הזדמנות נוספות לנסות מסיכות.
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 12/02/2014 21:35:29 |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 12/02/2014 : 22:13:21
|
כמו שכתב צחי, המסכה היא הדבר החשוב ביותר. אני מציע שתרכוש מכשיר רק אחרי שתתרגל למסכה ותהיה בטוח שאתה עומד להשתמש במכשיר כל לילה ולא רק חודש. הזכות שלך למכשיר לא תפוג. בהצלחה |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 12/02/2014 : 22:31:35
|
הי יצחק ואבי הבעיה לא הייתה במכשיר, הוא היה מכוון . אני מניח שהמלצת רספרוניקס תהיה להחליף מכשיר "וגם" משיקולים עיסקיים. הבעיה הייתה במסיכה, בבוקר התעוררתי עם כאבים ( אי נוחות) בבסיס האף מסביב לנחירים, במידה ושיחררתי רצועה, היתה דליפה לכן נאלצתי להדק טיפה את הרצועות ולכן היה קצת לחץ על הנחירים, הגעתי למסקנה(אצטרך לבדוק את זה...) שמסיכה אפית הכי תתאים. נראה לי, כפי שאבי רשם, שארכוש מסיכה ובמידה והיא תתאים לאורך זמן, החליף גם מכשיר. אבדוק את האפשרות עם רספרוניקס.
|
נערך על ידי - n-avraham בתאריך 12/02/2014 22:32:06 |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 12/02/2014 : 23:41:43
|
אברהם, כולנו יודעים ועברנו את אשר תארתה על המסכה והרצועות. את לא חייב להדק בחוזקה את המסכה. תחילה הדק מעט כוון את המסכה שתשב בנוחיות על הפנים ולאחר בצע הדוק קל נוסף אך אף פעם לא להדק בלחץ. אני אפילו משחרר את ההדוק לאחר 5 דקות ומודא שאין דליפה. הגירויים באף נגרמים בגלל התזוזה בזמן השינה וזה משפשף את הנחיריים. לכן לקחתי מסכה ללא רצועות ולכן אין סימנים בבוקר ולא זזה לא משנה איך אישן. בכדי להזיזה עלי לשחרר הברגה אחרת לא תזוז לי על הפנים. בהצלחה |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 12/04/2014 : 08:27:22
|
שווה לנסות את מסכת ויינמן ONE joice .אני ישן איתה כבר חודש והיא מאד נעימה. גם מסכת רספירוניקס wisp טובה מאד. לגבי מכשיר - הייתי שוקל בין פריזמה לבין S10 של רסמד .אם כלכלית שווה לנצל את ההשתתפות של הקופה שוווה לרכוש חדש ולהשאיר את הישן התקין לנסיעות לחול או רזרבה לתקלות. אגב- לרכוש כדאי לפני שהקופה תעשה מכרז ותבחר בשבילך את החברה. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|
עדנה
חבר פחות חדש

147 הודעות |
נכתב ב - 12/05/2014 : 17:12:36
|
קיבלתי לפני מספר ימים דף פירסומי של חברת מדיטכניקה לגבי 2 מסכות חדשות. מסכה אחת אפית קטנה .לדעתי ,כדאי להתנסות במסכה זו. אני אישית נהנת ממסכת איזילייף ,מסכות חדשות תמיד מענינות יותר. עדנה |
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 12/05/2014 : 18:26:30
|
שלום אברהם היקר, אני במקומך לא הייתי ממהר להוציא כסף על מכשיר חדש, לפי מה שאתה מתאר כאן המכשיר שלך חדש ללא שימוש ומעולם לא באמת הסתגלת אליו כמו שצריך. במידה ומכשירך אוטומטי מה שאתה צריך זה פשוט מאד להתאים לעצמך מסכה נוחה ולחזור ולנסות להסתגל מחדש, cpap בן חמש שנים אין צורך להחליף ופשוט חבל על הכסף ! נסה למשל מסכת נחירונים opus 360 של פישר אנד פייקל מסכה נהדרת שהמון אנשים אוהבים ומסתגלים אליה בקלות. אם יש לך מכשיר בלחץ קבוע בצע התאמת לחצים ע"י שימוש לשבוע במכשיר אוטומטי עם פריקת נתונים. אני באופן אישי אשמח להציע לך כחבר הפורום בחינם וללא תמורה לבוא אלי עם המכשיר, אני אבדוק את תקינותו ואתן לך לנסות כמה מסכות שאני מאמין שיוכלו להתאים לך, ויחד עם זאת אסייע לך להסתגל מחדש למכשיר. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2014 : 20:35:03
|
תודה רבה,דן ויעקב. היכן ניתן לקבל את המסיכה OPUS 360 לשבועים ניסיון וממי (רצוי באזור הצפון...)? האם יש מסיכה דומה, אפית ולא נחירית? |
נערך על ידי - n-avraham בתאריך 12/07/2014 20:36:53 |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2014 : 21:19:56
|
ה- OPUS היא דווקא מסיכת נחירונים
לאור התיאור שלך של גירוי בנחיריים מנסוי ב- SWIFT הייתי מנסה להתסתגל קודם למסיכה אפית |
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
נערך על ידי - יצחק בתאריך 12/07/2014 21:20:21 |
 |
|
dan bar-or
חבר פחות חדש

Israel
431 הודעות |
נכתב ב - 12/07/2014 : 22:15:03
|
כתבתי לך שאתה יכול לבוא אלי ואעזור לך בשמחה, אשאיל לך מסכות ואבדוק לך את המכשיר בשמחה וללא תמורה. |
דן בר-אור, יועץ סיפאפ מקצועי. טל: 052-2828484 |
 |
|
n-avraham
חבר פחות חדש

Israel
233 הודעות |
נכתב ב - 12/08/2014 : 11:30:07
|
יצחק היקר, ציינתי שאני מעוניין במסיכה אפית ולא נחירית בגלל הגירוי והכאב באזור הנחיריים. דן ,תודה רבה על העזרה אצור איתך קשר . |
 |
|
jzomer
חבר ותיק

Israel
1361 הודעות |
נכתב ב - 12/09/2014 : 18:26:52
|
וויספ של רספירוניקס ,איזילייף של רספירוניקס וגויס 1 -שווה לראות את שלושתן. |
יעקב זומר- בדיקות שינה ביתיות |
 |
|