מחבר |
נושא  |
|
UZON01
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 11/27/2014 : 15:33:41
|
חברי לפורום יש להניח שכולכם סובלים ממה שנקרא דום נשימה בשינה, תופעה שהרסה לכם לא מעט שנים עד שגיליתם את מכשירי ה CPAP. המסע שלי התחיל לפני כ 7 שנים כאשר הבנתי שאני לא יכול להמשיך כך עם חיי, ואחרי ביקור במעבדת שינה, קיבלתי המלצה לגשת לאחד מספקי ה CPAP המאושרים במדינה באישור קופת החולים, קניתי מכשיר I20 במחיר המדהים של 7000 ש"ח, למען האמת המחיר נראה לי קצת גבוה אבל מכיוון שקיבלתי מחברת הבטוח החזר של כ 5500 ש"ח, ומכיוון שאיכות החיים שלי הייתה מעתה משהו אחר לגמרי, לא נלחצתי. מכיוון שאז נסעתי לחו"ל הרבה מאוד, באחד מביקורי בארה"ב התוודעתי לאתר CPAP.COM והמחירים שם לא בדיוק גרמו לי להבין מדוע המחירים כאן כ"כ יקרים. קניתי שם מכונה נוספת של APEX בכ 180 דולר, והיא משמשמת אותי בנסיעותי, מכונה קטנה וחמודה. חזרתי מוטרד, משהו כאן לא הסתדר לי, המכונה הכי יקרה ומשוכללת בארה"ב עולה כ 800 דולר עם מכשיר לחות והכול, ואצלנו מכונה פשוטה, חצי אוטומטית ללא מכשיר לחות, עולה סביב 7000-8000 ש"ח. קופות החולים מחזירות 4500-5000 ש"ח, ההשתתפות העצמית שלך היא 1500-2000 ש"ח. משהו לחלוטין לא מסתדר כאן, שתי עובדות עולות, הראשונה שהיבואן, מרוויח ים של כסף, והשניה שחברות הביטוח וקופות החולים מחזירות ים של כסף מבלי להתלונן. מכיוון שהחברה שמכרה לי את המכשיר הראשון ה I20 טלפנה אלי והציע לי עסקה על קניית מכשיר חדש של APEX במחיר הפנטסטי של 6000 ש"ח, (עם החזר של 4500 ש"ח מקופ"ח) בדקתי עלות של מכשיר דומה ב CPAP.COM במבצע הוא נמכר ב 168 דולר, לא כולל משלוח לארץ. פניתי ל BUY2USA וקיבלתי כתובת בארה"ב, אתר CPAP.COM לא מוכר את המכונות הכי מוצלחות מחוץ לארה"ב, את המסכות שלי אני כבר מזמן קונה אצלם, בעשירית המחיר מהמסכות בארץ, קניתי מכונה PR System One REMStar 40 Series Pro CPAP Machine ששודרגה בחינם על ידי האתר ל PR System One REMStar 60 Series Pro CPAP Machine יחד עם מכשיר לחות תואם, שילמתי 488 דולר על חבילה שעולה 800 דולר. שילמתי עוד 600 ש"ח על המשלוח עד הבית (כולל מיסים) וכול העסק עלה לי פחות מ 2500 ש"ח, ויש לי מכונה מדהימה, שעולה על ה I20 וה APEX בצורה משמעותית, לילה ראשון ללא יובש בפה. לסיכום, בתהליך של שבועיים המכונה בביתי כדת וכדין, פניתי לקופ"ח לקבל החזר, בכוונתי לפנות לחברי הכנסת, חייבים לבין מה הולך כאן. מקווה שעזרתי עוזי |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 11/27/2014 : 22:34:04
|
מי עדיין משתמש באתר cpap.com יש אתרים חדשים עם מכשירים חדישים וזולים יותר ויותר חשוב שולחות לך את המכשיר ישירות אליך לארץ. אני לא מבין למה צריך מתווכים שישלחו מכשיר אם יש חברות בארה"ב שמוכרות ושולחות לך מכשיר ישירות לארץ. |
משתמש ותיק - אבי .avi-sadeh.@rfar.com |
 |
|
UZON01
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2014 : 06:26:05
|
אבי אתה צודק היתרון עם BUY2USA שהם משלמים לך את המיסים ומביאים לך עד הבית הנקודה החשובה יותר היא להבין מדוע קופות החולים משתפות פעולה בשערוריה הזו
|
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2014 : 11:31:06
|
גם פדקס USPS ודומיהם מביאים לך עד הבית ומשלמים לך את המיסים והכל תמורת המחאה במסירה. יש לי ניסיון רב בזה. בסוף זה יותר מהיר ויותר זול. |
 |
|
יצחק
חבר של כבוד

Israel
2424 הודעות |
נכתב ב - 11/28/2014 : 23:32:33
|
עוזי היקר,
מה שאתה כותב כאן נכון וידוע מזה זמן רב ורבים כתבו זאת מכשירי ה- CPAP בארה"ב עולים כחצי מהמחיר בארץ גם מכוניות עולות בארה"ב חצי מהמחיר בארץ רבים כאן מייבאים בעצמם מכשירים מאתרים שונים והיו גם על כך המלצות רבות
|
הכותב אינו רופא והייעוץ אינו ייעוץ רפואי ואינו תחליף לייעוץ רפואי |
 |
|
txeng
חבר פחות חדש

USA
140 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2014 : 12:43:25
|
עוזי,
שלום. שמחתי במיוחד לראות שיש בפורום עוד משתמש בציוד של רספירוניקס. מעניין שבארה"ב הם, כמדומני, הספק הגדול ביותר לציוד CPAP אך אצלנו בפורום הם אינם פופולרים משום מה. נסיוני האישי איתם הוא מצוין המכשירים בהם השתמשתי [וממשיך להשתמש] שנים רבות עונים על כל הדרישות שלי. דבר אחד חשוב לציין, הצג של מכשיר רספירוניקס הוא בסיסי מאד עם המידע החיוני בלבד, בשחור-לבן ללא צבעים. כמו כן אם ברצונך לבצע מחקר על תהליכי השינה שלך הורדת הנתונים ממכשיר רספירוניקס איננה פשוטה [לעומת מכשיר רסמד שעליו כותבים הרבה בפורום]. עבורי מגבלות אלה אינן משמעותות, אך זה כמובן עניין של העדפה אישית.
לגבי רכישת ציוד בראה"ב. פרסמתי בזמנו אתר אינטרנט [bestcpapprice.com] שמשרת אותי שנים רבות, מתמחה בציוד רספירוניקס, וגם מאד תחרותי במחיר. מכשירי CPAP הם אינם שולחים לארץ ופעם האחרונה נעזרתי בחברת שילוח קטנה מיקנעם שהייתה זריזה מאד ולא יקרה. אין לי מושג כיצד הסידור הזה עומד מול המקורות אשר אבי ס. מצא לאחרונה בארה"ב.
ברוך הבא ובהצלחה, דוד מ |
הכותב משתמש 30+ שנים במכשירי סיפאפ וביפאפ של פיליפס-רספירוניקס. ב"אזרחות" הוא מהנדש כימאי כבר עשרות שנים, ובהשכלתו דר' להנדסה כימית. |
 |
|
UZON01
חבר חדש מהשקית
Israel
5 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2014 : 17:53:06
|
דוד היקר ומגיבים אחרים בוודאי כולכם הייתם בסרט הזה, של החיים לפני הCPAP ואחרי שהתרגלתם למכשיר, גיליתם כמוני שיש חיים ואיכות חיים של ממש, ללא נחירות ב 100 דציבל ועייפות והרדמות בימים. הבעיה שלי היא שהמחיר בארה"ב של מכשיר CPAP בסיסי שעושה את העבודה ונסע עמי חצי עולם, הוא פחות מ 150 דולר, כלומר במחיר של פחות מ 600 ש"ח (זה עשירית ממחירו של מכשיר CPAP בסיסי מהספקים הישראליים ולא חצי מחיר), אני מדבר על מכשיר חמוד של APEX שקניתי בארה"ב, ונסע עמי ברחבי העולם ועובד גם במטוס, 90% מהמשתמשים מפעילים מכשירי CPAP כמוני לוחצים על הכפתור, ממלאים מים, אם יש להם מכשיר לחות, וזהו, לא צריכים את הניתוח של ביצועי הנשימה, צג צבעוני וכול מיני פירוטכניקה, המכשיר הקטן משמש אותי במסעותיי כול הזמן ועושה עבודה מעולה. ממש לא ברור לי מדוע המצב בארץ הוא כמות שהוא, והחשד שלי הוא שיש כאן איזה משהו לא תקין, לא ייתכן שקופות החולים לא יודעות באיזה מחיר היבואנים קונים את הציוד הזה, המבחר בישראל קטן ומצומצם עד מאוד כול מי שמסייר ברחבי הסייבר רואה מבחר ענק של מכונות לכול כיס, אב אף אחד לא עוברת את ה 4000 ש"ח עם כול תוספות האפשריות, שמי צריך אותן? לכן הבעייה שלי היא להבין מדוע חברות הביטוח וקופות החולים "מתנדבות" להחזרים של עד 5500 ש"ח כאשר הן יודעות שמשהו לא סביר קורה כאן, אני נשבעתי שלעד לא אקנה עוד מכונה בארץ, במחיר של המכונה בארץ כדי לטוס לניו יורק ועוד נשאר לך עודף. עוזי
|
 |
|
johndewey
חבר פחות חדש

131 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2014 : 19:40:11
|
יצחק כתב: גם מכוניות עולות בארה"ב חצי מהמחיר בארץ
על מכוניות יש 60% (בממוצע) מס קניה ועל ציוד רפואי 0%
לכן יש הגיון בלמכור מכונית בכפול בארץ (60% + 18% מעמ) אבל ב-CPAP זה סתם גזל. |
 |
|
avis
חבר כבר הרבה זמן

Israel
958 הודעות |
נכתב ב - 11/29/2014 : 22:01:58
|
עוזי אולי אתה מוכן להוביל עצומה, מחאה ותלונה לשר האוצר ושרת. בריאות. אנחנו מודעים לגזל ולהתנהגות הניבזית לדעתי של הקופות. מפריע לי שכל החדשים לא יודעים את זה. |
 |
|
|
נושא  |
|
|
|